ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/11: Η ΜΕΡΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό τείνει να σε μπλέξει σε οικονομικές ατασθαλίες, ενώ σε καμία περίπτωση μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες, εκδρομές και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να κάνεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η. Φυσικά «παίζει» και ένα ταξίδι που θα… αφήσει εποχή! Επιπλέον, με την τύχη σου να «τα σπάει» μπορείς να την δοκιμάσεις όπου θέλεις, έχεις-δεν έχεις τα προσόντα για αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου ορίζει μια ακόμη κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε ωστόσο, αφού όσο εύκολο είναι να σε «απογειώσουν» κοινωνικά, άλλο τόσο είναι να σε «θάψουν» αν δεν πας με τα νερά τους! Ίσως μάλιστα να βιώσεις και μια απότομη μεταβολή της στάσης κάποιου/ας απέναντί σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου δωρίσουν αυτό που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις… ότι θες! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις στην συνέχια πως υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα τις «υπόγειες διαδρομές» και τις κρυμμένες ευκαιρίες στα εργασιακά σου, ώστε να επωφεληθείς κι εσύ από αυτές ή τουλάχιστον να μην βρεθείς προ απροόπτου. Επιπλέον όμως, πρέπει να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σπέρνει πάθη και εμμονές στο διάβα σου, ίσως όμως να ορίσει και μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Αν πάλι αντιληφθείς ότι κάποιος/α σε υπονομεύει, δεν έχεις παρά να τον/την «στείλεις» από εκεί που ήρθε! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να λάβεις έξτρα περιποιήσεις. Να θυμάσαι ωστόσο ότι σε θέματα υγείας και διατροφής, η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες και περιορισμούς!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ορίζει το τέλος ενός κύκλου σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία και την δυνατότητά να κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ξεδώσεις» με κάθε τρόπο, αφήνοντας στην άκρη… αξιοπρέπειες και ενδοιασμούς! Επιπλέον, μπορεί να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς την χαρά ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό εγείρει «θέματα» μ ένα γείτονα ή συγγενή σου και το πιο πιθανό είναι να μην βγάλεις άκρη, οπότε αν δεις τα σκούρα ή δεν μπορείς να συνεννοηθείς «καν’ την με ελαφρά πηδηματάκια»! Κατά τα άλλα οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι αυξημένες, όχι όμως πάντα για ευχάριστους λόγους. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει το «οκ» για κάθε τι που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια γιορτή. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθεια από την οικογένειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει λιγότερο πλεονέκτη και πιο υποψιασμένο/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποια πράγματα είναι «στημένα» ή παράνομα! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ πιο χαλαρή και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για εξόδους, ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με χαρούμενα όσο και γοητευτικά άτομα αλλά και θα αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου διεγείρει τα πάθη σου και είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ενέργειες που δεν σε… τιμούν και τόσο! Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσεις ένα στοιχειώδες επίπεδο και βέβαια μην υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα. Κατά τα άλλα πάντως, ο Δίας στον Τοξότη συμβάλλει σε μια θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Από εκεί και ύστερα βέβαια οφείλεις να διαχειριστείς συνετά τις καταστάσεις, αποφεύγοντας τις σπατάλες για ζητήματα… καρδιάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει… χαρές και πανηγύρια, πιστοποιώντας ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, ακόμη και μέσα από «τρέλες». Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις το look σου επί το… θεαματικότερο! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει αποφασισμένο να κόψεις μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου, ενώ αν νοιώσεις κουρασμένος/η καλό είναι να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο. Ίσως μάλιστα να δεις κι ένα σημαδιακό όνειρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα προσωπικό σου θέμα και το μόνο που σου μένει είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλους/ες εκείνους/ες που αποδείχθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σου, ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον/α «κολλητό/η» σου! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε προστατεύει μέσα από συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων, με κύριο «πιάτο» τις προσωπικές υποθέσεις σου και την ανάμιξη τρίτων σε αυτές. Αν βέβαια έχεις να κρύψεις εσύ κάτι, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις, με ότι συνεπάγεται αυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην είσαι τόσο… αθώος/α για όλα εκείνα τα σοβαρά ζητήματα, που άπτονται της καριέρας σου. Αν μάλιστα «μπεις στο μάτι» των «κακών», τότε… καλά ξεμπερδέματα! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει γλέντια, παιχνίδια και χαρές, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας συλλογικής προσπάθειας. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις άτομα που έχουν τα μέσα –αλλά κυρίως την διάθεση- να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου, ανεξάρτητα με το αν προσδοκούν από σένα και μια… άλλου είδους ανταπόκριση!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σου δώσει την λύση ενός μυστηρίου, ενώ ενισχύει την τάση σου για έρευνες και μελέτες. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί όμως και να προκαλέσει μια «τελειωτική» ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου αλλά και να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις.