ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/03 :Ο Άρης στο ζώδιό σου ξυπνάει τον «τίγρη» μέσα σου και σε κάνει πιο ανυπόμονο/η !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης αναδεικνύει τα προσόντα σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με την γοητεία σου, το θέμα όμως δεν είναι μόνον οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να «σοβαρεύουν». Ζήσε λοιπόν το «σήμερα» και… βλέπεις! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Στις μετακινήσεις και στις διαδικτυακές επαφές σου όμως, αναμένονται διαξιφισμοί, εντάσεις ή/και τεχνικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα ή… αδιάφορα μυστικά προσωπικού χαρακτήρα, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, ίσως μάλιστα να «σου έρθει ταμπλάς» από τις απαιτήσεις κάποιου/ας. Από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου χωρίς να εξασφαλίσεις κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σου ξυπνάει τον «τίγρη» μέσα σου και σε κάνει πιο ανυπόμονο/η αλλά αν θες να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού αλλιώς θα υποπέσεις σε λάθη, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια διασκεδαστική παρέα και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που στερούνται ουσίας και είναι όλο «φρου φρου κι αρώματα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σου δείχνει τον εύκολο δρόμο για να πετύχεις τους στόχους σου κι αν κάποιος «μεγάλος» σου δείξει την εύνοιά του, μην… αποστρέψεις τους οφθαλμούς, αφού θα έχεις ότι ζητήσεις! Επιπλέον οι καλλωπιστικές παρεμβάσεις, είτε στο περιβάλλον σου, είτε επάνω σου θα στεφθούν με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί ίντριγκες στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά ουδείς λόγος υπάρχει να ανακατευτείς με τα «πίτουρα». Αν πάλι ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, ξεκουράσου και θα περάσει όπως ήρθε.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σε παροτρύνει να ξανοιχτείς επικοινωνιακά, ακόμη και να κάνεις την… βόλτα σου για να ξεσκάσεις, καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς με «χαζά» πράγματα, αφού η μέρα σου θα περάσει, χωρίς να σου μείνει κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δεν θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ίσως μάλιστα να θιγείς, από «φιλικές» αυθαιρεσίες και πρωτοβουλίες που παίρνονται για σένα, χωρίς εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις ή συγκρούσεις, ειδικά με κάποιους… τεμπέληδες που σου σπάνε τα νεύρα! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει μια κόντρα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως, δες την ουσία, προσπερνώντας τον εγωισμό του καθενός. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σε κάνει πιο «χαλαρό/η» σε οικονομικά θέματα, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, αφού όλο και κάτι θα σου δώσουν, αν όμως σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το «δέσεις κόμπο»!

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σε βοηθά να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, βγάλε ωστόσο από το μυαλό σου τις «σώνει και καλά σοβαρές» προοπτικές, αφού, τα «συμφωνηθέντα» θα… ξεχαστούν, μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες, ότι χαρείς λοιπόν… σήμερα! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Διδύμους ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να «σου την σπάσει» με τις απαιτήσεις ή την συμπεριφορά του, ίσως όμως να πέσεις πάνω σε «αγύριστα κεφάλια» και στις επαφές-μετακινήσεις σου, Επιπλέον πρόσεξε μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση στα εργασιακά σου κι ακόμη κι αν μια υπερβολική χαλάρωση θα πάει πίσω κάποια πράγματα, μην χαλάς την ζαχαρένια σου, το σύμπαν… ξέρει! Πρόσεξε μόνον την δίαιτά σου. Επιπλέον μπορεί να περάσεις όμορφες στιγμές με ένα ζώο συντροφιάς. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους απαιτεί την άμεση τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά θα καλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση. Αν όμως αδρανήσεις, τότε κινδυνεύεις να «σου πάρουν την μπουκιά απ’ το στόμα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης η προσωπική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσπεράσεις ηθικούς φραγμούς ή/και απαγορεύσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου μπορεί να «κλέψει την παράσταση» με εντάσεις που έχουν είτε θετικό (δημιουργικό) πρόσημο, είτε αρνητικό ανάλογα με την περίσταση. Η όλη υπόθεση μάλιστα θυμίζει το «φύγε εσύ, έλα εσύ»! Ωστόσο πέραν τούτου, μέσα στην φούρια σου μπορεί και να βρεις το κίνητρο που σου έλειπε, για να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης μπορείς να… απολαύσεις τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για καλλωπιστικές παρεμβάσεις, είτε για κάτι εορταστικό. Επιπλέον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους αναδεικνύει ένα «επείγον» θέμα υγείας. Επιπλέον, σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα τις δουλειές σου κι αν ανασκουμπωθείς θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα, όσο «κόντρα» κι αν έχεις τον «άνεμο». Μπορείς ωστόσο να αξιοποιήσεις και την διοικητική επιρροή που ασκείς, δίνοντας εντολές στα κατάλληλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης η ημέρα αναμένεται να εξελιχθεί ευχάριστα, τουλάχιστον κατά το… ήμισυ, με ποικίλες επαφές μετακινήσεις και συζητήσεις, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συνέπεια σε σχέση με όσα ωραία λέγονται. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους κάνει το αίμα σου να «βράζει», πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από τις πρωτοβουλίες σου θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή παρεμβατικές από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης έχεις την τάση να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, συμβάλλουν ωστόσο στο να περάσεις καλύτερα κι εσύ και όσοι/ες σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή δώρων στα πλαίσια ενός «πολλά υποσχόμενου» φλερτ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα και ίσως τελικά χρειαστεί να… κλειστείς στο δωμάτιό σου με ένα «απαγορεύεται η είσοδος» στην πόρτα!