ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/04: έφτασε η στιγμή να τερματίσεις έναν κύκλο εργασιών !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σε βοηθά να νοιώσεις αυτάρκης, ανεξάρτητα με το πόσα έχεις, ίσως όμως να προκύψουν και «τυχερά» ή παραπάνω έσοδα που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις ότι σου αρέσει ή και/να καλλωπίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε προσεγγίσουν άτομα που δεν έχουν καθαρό «κούτελο» ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου κι αν σου προταθεί μια επαγγελματική συνεργασία, ψάξε την από δέκα μεριές. Πρόσεξε ακόμη μήπως γίνεις «διάσημος/η» για τους… λάθος λόγους!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης συνηγορεί στην ευχαρίστησή σου, μέσα από παρέες εξόδους και δρώμενα, ενώ μπορεί να υποστηρίξεις ακόμη περισσότερο την προσωπική γοητεία σου με αισθητικές παρεμβάσεις και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα σηματοδοτεί «βρώμικες» παρασκηνιακές συναλλαγές, ίσως όμως και να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος/α τελικά είναι εκείνος/η που «σου σκάβει τον λάκκο» και ποιος/α σε υποστηρίζει «βρέξει-χιονίσει». Ίσως πάλι να προκύψει κάτι δυσάρεστο σε έναν συνεργάτη σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης επιδρά θετικά στην ψυχολογία σου και στα θέματα υγείας που τυχόν σε απασχολούν. Επιπλέον θα «σκοτώσεις» ευχάριστα την ώρα σου, μαθαίνοντας διάφορα… κουτσομπολιά! Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα μπορεί να στενοχωρηθείς από κάτι που θα μάθεις για ένα φιλικό σου πρόσωπο, ενώ αν τυχόν συμμετέχεις σε κάτι συλλογικό, είτε θα αποδεχθείς μια κατάσταση που απέχει πολύ από το να είναι αθώα, είτε θα «μαζέψεις τα μπογαλάκια σου» κι όπου φύγει, φύγει! Σε κάθε περίπτωση πάντως πρόσεξε μήπως σε «μπλέξουν» οι παρέες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης «αβγατίζει» τις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, χωρίς να υπάρχουν πια τα προβλήματα του… χθες, μπες λοιπόν κι εσύ στο «παρεΐστικο» κλίμα που διαμορφώνεται, αφού εκεί είναι οι χαρές που αναζητάς. Παράλληλα με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα να σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα ή/και τις κεντρικές επιλογές σου, φρόντισε να κάνεις μια καλή αρχή απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος και μακριά από «τοξικά» άτομα, Ίσως πάλι να κριθούν όλα από εξελίξεις που δεν ορίζει κανείς παρά μόνον η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης τονίζει την γοητεία σου και όλα εκείνα που μπορείς να πετύχεις με αυτήν στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, ίσως όμως απλά να περάσεις όμορφα σε ένα άνετο περιβάλλον κάνοντας την… φιγούρα σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια καθοριστική εξέλιξη νομικής φύσης, που μπορεί να συνδέεται με τα εργασιακά σου, επειδή όμως τα πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα, να είσαι έτοιμος/η να μάθεις και κάτι που βάζει «ταφόπλακα» στα σχέδιά σου. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν συγγενή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης συνηγορεί σε πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να «μπλεχτείς» με παρέες που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό! Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα ένα οικονομικό ή/και νομικό ζήτημα μπορεί να πάρει τελεσίδικη μορφή αλλά αν η κατάληξη αποβεί σε βάρος σου, αποδέξου την και προχώρα μπροστά. Στην καλή περίπτωση βέβαια ενδέχεται να λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά ή να απαλλαγείς οριστικά από ένα χρέος σου.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης ενισχύει τα οικονομικά σου, τόσο που σου δίνει την δυνατότητα να «κάνεις το κομμάτι σου» με ποικίλες αγορές ή/και αισθητικές παρεμβάσεις πάνω σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν και κάτι που αγαπάς. Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα μπορεί να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το πρόβλημα όμως ενδέχεται να είναι… μεγαλύτερο αν ανοίξει ένας νέος, αφού θα σε «δέσουν» χειροπόδαρα κι αν αργότερα θελήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, θα το πληρώσεις ακριβά, σκέψου το λοιπόν δύο φορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς τόσο να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, όσο και να συνεργαστείς. Ίσως μάλιστα η συνολική αποδοχή σου από τους άλλους να σου δώσει «φτερά», που θα σε βοηθήσουν να πετάξεις πάνω από ότι σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν ένα προσωπικό ζήτημα σου έχει μαυρίσει την ψυχή… προσφάτως! Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα μάλλον έφτασε η στιγμή να τερματίσεις έναν κύκλο εργασιών, πολύ περισσότερο αν έχεις φτάσει στο «αμήν» με μια σύμβαση εργασίας ή κάποιον συνεργάτη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης διαμορφώνει πολύ πιο βατές συνθήκες στα εργασιακά σου, ενώ θα σου δώσει και την ευκαιρία να τύχεις υπηρεσιών ευεξίας, δεν έχεις λοιπόν παρά να… απολαύσεις την απαλλαγή σου από τα «ζόρια»! Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα, πρόσεξε μήπως λόγω της πλεονεξίας σου μπλέξεις με άτομα που δεν έχουν διόλου καθαρή την συνείδησή τους και θα σε παρασύρουν σε πρακτικές που απέχουν πολύ από το «τίμιο και ηθικό» Αν πάλι έχεις παιδιά η όλη κατάσταση μπορεί να σκιαστεί από μια αρνητική εξέλιξη που «δεν παλεύεται» εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης συνηγορεί στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, χωρίς να τίθεται θέμα… υποχρέωσης, ενώ δεν αποκλείεται τελικά να αναπληρωθεί και μια συναισθηματική «ζημιά», που προηγήθηκε. Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα ένα οικογενειακό ζήτημα κλείνει οριστικά και αμετάκλητα κι εδώ βέβαια δεν έχεις πολλά περιθώρια αντίδρασης, απλά αποδέξου την πραγματικότητα και πήγαινε παρακάτω. Ίσως πάλι να πρόκειται για μια νομική-πολεοδομική ρύθμιση, που είτε θα σου λύσει εντελώς τα χέρια, είτε θα σου τα… δέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης σηματοδοτεί ευχάριστες καταστάσεις και… ομορφιές στο σπίτι ή το γραφείο σου ενώ ευνοεί τόσο την αναζήτηση στέγης, όσο και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Μπορείς ακόμη να καλέσεις κόσμο στον χώρο σου, ίσως όμως να πας εσύ κάπου αλλού και να περάσεις… φίνα! Παράλληλα βέβαια με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου, αφού ότι γράφει δεν ξεγράφει! Επιπλέον, μην δανείσεις εξοπλισμό σε κανέναν, ενώ στις διαδικτυακές συναλλαγές σου να είσαι αρκούντως καχύποπτος με τα άτομα που σε προσεγγίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης διανθίζει την καθημερινότητά σου με προτάσεις και δρώμενα, που σίγουρα θα κάνουν την ζωή σου πιο διασκεδαστική κι είναι πιθανό να περάσεις όμορφα σε μια εκδρομή ή έξοδο σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δήμητρας-Πλούτωνα αυτήν την περίοδο μπορεί να συμβεί κάτι το «καταλυτικό» στα οικονομικά σου και το αρνητικό σενάριο «γράφει» ότι θα κληθείς να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων, ειδικά αν δεν έχεις προσέξει που έβαλες την υπογραφή σου, Αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε πραγματικά θα κάνεις την τύχη σου κερδίζοντας κάτι που… κλαίει κάποιος/α άλλος/η!