ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/05 : ΣΗΜΕΡΑ Πάρε πρωτοβουλίες και κινήσου δυναμικά στα επαγγελματικά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη διευρύνει τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα το πιστοποιήσει. Μπορεί πάλι να… ξεχυθείς στους δρόμους ή/και το διαδίκτυο κι όπου σε βγάλει! Επιπλέον είναι πιθανό να ευνοηθείς σε μια νομική υπόθεση αλλά και να σου προσφερθούν απλόχερα γνώσεις, στις οποίες δεν έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση. Φαίνεται ακόμη πως έστω και από καθαρή τύχη, προστατεύεσαι από κάθε είδους κακοτοπιά, οπότε σε παίρνει να κάνεις και τα… λάθη σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα απρόβλεπτο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές, όσο και τυχερές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να βρεις μια χρηματοδότηση για την οποία έψαχνες καιρό ή απλά να έρθει ένα έμβασμα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε κάνει σχετικά σπάταλο/η κι αν δεν πάρεις το παραδάκι στο χέρι, μην αρχίσεις να ξοδεύεις, ούτε βέβαια να δανειστείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια απρόσμενη εξέλιξη, ίσως όμως να κάνεις κι εσύ την έκπληξη, επιλέγοντας κάτι που δεν συνηθίζεις έστω και για μια και μοναδική φορά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί σχέσεις και συνεργασίες που σου δίνουν χαρά, ανεξάρτητα με το πόσο θα… κρατήσουν, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον με την τύχη που σε συνοδεύει σήμερα, δεν είναι διόλου άσχημη ιδέα να επιδιώξεις το κάτι παραπάνω, έστω κι αν όλοι σου λένε ότι δεν μπορεί να γίνει. Μόνον μην σπαταλήσεις την εύνοιά σου, προσφέροντας σε άτομα που έχουν μάθει να παίρνουν και ποτέ δεν δίνουν. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό οίκο σου “γυρίζει” μια έχθρα σε φιλία, μέσα από… αποκαλυπτικές διαδικασίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ευνοεί τις δουλειές σου, που μπορεί να αποκτήσουν πολύ ελπιδοφόρες προοπτικές, χωρίς μάλιστα να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια αφού όλα είναι θέμα τύχης, Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις έξτρα εξοπλισμό, ενώ ο Δίας στους Ιχθύς συνηγορεί και σε βοήθειες από συγγενείς. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να γίνει ντόρος για μια υπόθεση που δεν είναι δα και σημαντική, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια γνωριμία, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να χαρείς την ζωή σου και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, αφού η ανοδική πορεία της τύχης σου σε καθιστά ένα από τα φαβορί για να κερδίσεις σε ότι επιδιώξεις. Επιπλέον σε περιμένει μια μεγάλη χαρά που θα πάρεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου, χωρίς να προβείς σε υπερβολικά έξοδα, χάριν εντυπωσιασμού. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί ένα ευνοϊκό γύρισμα της τύχης στην καριέρα σου ενώ είναι πιθανό να βοηθηθείς από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι θα υπάρξουν πολλά πήγαινε-έλα που… ουδεμία σχέση έχουν με την τάξη, που συνήθως επιδιώκεις, η Σεληνιακή έκλειψη δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς κι από την στήριξη ενός οικείου σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου φέρνει μια συμφέρουσα πρόταση, ίσως όμως να επωφεληθείς κι από την επιτυχία ενός συνεργάτη σου. Όσο για τον Ουρανό στον 9ο ηλιακό οίκο σου, όλο και κάτι απρόβλεπτο θα σκαρφιστεί για να σπάσει ευχάριστα την ρουτίνα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σου φέρνει πολλές πληροφορίες, είτε χρήσιμες, είτε… άχρηστες, ενώ θα σου προσφερθούν και ποικίλες ευκολίες στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα την αναβαθμίσει. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο μπορεί να βοηθήσει σε πολλά. Από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως χάσεις τον χρόνο σου ασχολούμενος/η με άτομα που δεν το αξίζουν αλλά ξέρουν να τραβάνε το ενδιαφέρον. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί απρόσμενα έσοδα από τους άλλους, ίσως όμως να ζήσεις και κάτι extreme στον σεξουαλικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια επένδυση ή προοπτική, στην οποία επέμεινες, ενώ όλοι την είχαν ξεγράψει. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι σκόπιμο να αρχίσεις τις σπατάλες αφού οι καιροί είναι πονηροί και αύριο-μεθαύριο μπορεί να δυσκολευτείς και να σου χρειαστούν παραπάνω χρήματα. Παράλληλα, με τον Ουρανό απέναντί σου μπορεί να δεις καλό από κάποιον που δεν υπολόγιζες ή τον είχες καταχωρημένο στους… ανεπιθύμητους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη απελευθερώνει τις επιθυμίες αλλά και την συμπεριφορά σου και πρακτικά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε περιορίσει. Επιπλέον η καλή σου τύχη θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση κι εκεί που… κανονικά δεν έχεις καμία δουλειά αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία; Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και το ότι θα πρέπει να αποδεχθείς «απερίσκεπτα» μια πρόταση που είναι μεν συμφέρουσα σε υλικό επίπεδο αλλά έχει τα τρωτά της σε ηθικό. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί θετικές αλλαγές στα εργασιακά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη βγάζει στην… φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να ξεσπάσει και κάποιο «σκάνδαλο» αν εμπιστευθείς τις υποθέσεις σου σε άτομα που είναι επιπόλαια χωρίς να διαθέτουν κάποια ουσιαστικά προσόντα. Ίσως πάλι να γίνεις πιο επιρρεπής σε διατροφικές καταχρήσεις με συνέπεια κάθε… σκέψη για δίαιτα να καταστεί άκυρη στην πράξη! Παράλληλα, ο Ουρανός στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια “απίστευτη” εξέλιξη στα προσωπικά σου, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σου προσφέρει στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα άτομο που είναι «στα μέσα και στα έξω», Επιπλέον μια νέα γνωριμία μπορεί να δείχνει υπερβολική σε σχέση με αυτά που σου «τάζει» αλλά και τα μισά να γίνουν, πάλι ευχαριστημένος/η θα είσαι. Μην αφήσεις βέβαια το «πουλάκι» να πετάξει και ζήτα άμεσα την «προκαταβολή» σου, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα, αφού έτσι θα καταλάβεις και το αν πράγματι υπάρχει η καλή διάθεση. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αλλαγές που θα σου αρέσουν ή/και μια ευχάριστα απρόσμενη εξέλιξη στο σπίτι σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας, δεν πρέπει να ξεχνάς όμως ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του κι ίσως χρειαστεί να κάνεις και κάποιες «εκπτώσεις» στην ποιότητα υπέρ της… ποσότητας! Επιπλέον, το ότι «φαίνεσαι» κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι πραγματικά, θα «μετρήσει» μόνον αν συνοδεύσεις την τύχη σου με προσπάθεια, αλλιώς τα οφέλη σου θα είναι πρόσκαιρα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια ευχάριστη ανατροπή που θα σε… πείσει πως όλα τελικά γίνονται!