ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/08 : EINAI AKOMA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

No Rating

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα ανεβάζει στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο αφελής ή ο… πονηρός της υπόθεσης! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σε βοηθούν να διευθετήσεις εργασιακά θέματα και δουλειές της καθημερινότητας, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση από άτομα που «σε πάνε». Επιπλέον μπορεί να σου μείνει αρκετός χρόνος για να κάνεις τις γυμναστικές και τα «μποτέ» σου, ώστε να νοιώθεις «σούπερ» από κάθε άποψη!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Λέοντα να «Ποσειδωνιάζεται», όλα δείχνουν… όμορφα κι ωραία, καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται λάθρα στον χώρο σου, αφού ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, η περίοδος δεν συστήνεται για περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα συστήνεται για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, αρκεί βέβαια να μην αρχίσουν οι… ζήλειες! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένοδιευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για το μπρίο και το ελεύθερο πνεύμα τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα. Επιπλέον, τσέκαρε για μούχλα και υγρασία. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο καλείσαι να προσδώσεις στον χώρο σου μια πιο «σέξι» διάσταση, αφού αναμένονται… γοητευτικοί επισκέπτες! Ίσως πάλι να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η κάπου, βιώνοντας «θερμές» καταστάσεις αλλά σε κάθε περίπτωση θα…. καλοπεράσεις «εντός των τειχών»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σου… υπενθυμίζει ότι στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση, οπότε πριν πειστείς να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο, αρχικά θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από τις επαφές και τις συναντήσεις με γοητευτικά άτομα αλλά και τα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν, στην συνέχεια ωστόσο κάποιες προσωπικές αντιζηλίες μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου λειτουργεί ως εμψυχωτής, ενώ τονίζει και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο αίρει περιορισμούς σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο «άνετος/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει σπατάλες για τα… μάτια κάποιου/ας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπείες, πρόσεξε όμως, μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια αλλεργία ελαφριάς μορφής. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου θα βρεις τον τρόπο για να βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων και να κάνεις το «κομμάτι» σου, πλαισιωμένος/η από άτομα που ξέρουν να χαίρονται την ζωή, όπως κι εσύ. Η μέρα λοιπόν και ιδίως η… νύχτα σου ανήκουν!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συλλογικότητες και τις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι το άσχημο ή ενοχλητικό, ίσως όμως να λαθέψεις κι εσύ στην κρίση σου για κάποιον/α. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη δεν σου λέει την αλήθεια, ενώ μην «ξηλωθείς», ούτε να δώσεις τα πάντα για ένα κοινό σκοπό, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο φέρνουν διαδοχικές καταστάσεις ξεκούρασης και εντατικής δράσης κι εσύ απλά καλείσαι να ζήσεις το κάθε πράγμα στην ώρα του κι όχι… ανάποδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια σύγχυση σχετικά με το τι κάνουν ή… δεν κάνουν οι άλλοι ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες στα επαγγελματικά σου, από την άλλη πλευρά όμως αν «ακούσεις» την διαίσθησή σου ή φερθείς «πονηρά», λέγοντας μισές αλήθειες, θα έχεις… ότι ζητήσεις! Επιπλέον, ευνοείσαι σε καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Άρη στην Παρθένο, η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται με νέες γνωριμίες και παραστάσεις, ίσως όμως και να βρεθείς εν μέσω… παθών ή ανταγωνισμών, χάνοντας τελικά «πάσα ιδέα» για κάποιον/α, που θεωρούσες φίλο/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την «χορηγία» του αστρικού Ποσειδώνα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει αρκετά ψέματα ή λάθη στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου να προσέχεις τις «γλίστρες» αλλά και τους… επιτήδειους που καραδοκούν για να εκμεταλλευτούν την ενδεχόμενη αφέλειά σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σε καλούν να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και να κάνεις τα… νάζια σου, προκειμένου να πάρεις αυτό που θες, αφού εκείνο που «μετράει» και στις δουλειές σου είναι η προσωπική σου γοητεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα ενθαρρύνει τις ανθρωπιστικές τάσεις ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις ή να σου κλέψουν κάτι με δόλιο τρόπο, γι’ αυτό μην «τσιμπάς» στα «δολώματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους, που μάλιστα έχουν και ερωτικό «περιτύλιγμα» και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς το momentum και να… την κάνεις! Επιπλέον, θα δεις και θα ακούσεις πολλά «πικάντικα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή απέναντί σου καλείσαι να «βγάλεις» τον εμψυχωτή που κρύβεις μέσα σου, αφού με τα… ψέματα μπορεί να κάνεις τους άλλους να νοιώσουν πολύ καλύτερα. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις. Παράλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο θα σε πιάσει μια φούρια να αποκτήσεις αγαθά, είτε τα χρειάζεσαι πραγματικά, είτε όχι κι είναι εύκολο να εξανεμιστούν τα χρήματα σου. Από την άλλη πλευρά όμως, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα φέρει και έξτρα έσοδα, ίσως μάλιστα να σου δωρίσουν κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε προειδοποιεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα στην δουλειά σου που «σου κάνουν τον καλό», αφού άλλα σχεδιάζουν. Επιπλέον, στην υγεία σου ίσως υπάρξει μια «παραπλανητική» ένδειξη, με κίνδυνο να ακολουθήσεις μια αχρείαστη αγωγή, ενώ μπορεί να υπάρξουν και «ανεξήγητες» δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σε φέρνουν πιο κοντά σε άτομα που σε υποστηρίζουν και σε διασκεδάζουν, έχουν ωστόσο και τις… βλέψεις τους και το πρόβλημα είναι πως αν στραβώσει» κάτι ως προς αυτό, η ένθερμη συμπαράσταση μπορεί να «γυρίσει» σε ζήλεια!