ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/09: Μην παγιδεύεσαι σε παιχνίδια εξουσίας τα οποία πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε παραπατήματα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση όσον αφορά στις βασικές επιλογές σου κι όσο πιο νωρίς το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο για σένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου τεθεί κι ένα ηθικό δίλημμα σε σχέση με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, με την κάθε επιλογή σου να έχει το δικό της κόστος.Παράλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να αιφνιδιαστείς από μια απρόσμενη αντίδραση ενός συνεργάτη στην δουλειά σου. Ίσως όμως και να πετύχεις πολλά και γρήγορα μέσα από μια συμπόρευση με άτομα που… σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο «ταράζει τα νερά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε μέσα από έντονα φορτισμένες στιγμές, είτε εξ αιτίας ενός επείγοντος θέματος υγείας. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ αδιεξόδου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν λειτουργήσεις με «άγνοια κινδύνου», αφού… επιβάλλεται να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η!Επιπλέον, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να μπεις εσύ σε αυτήν την διαδικασία, είναι πιο «υγιεινό» ωστόσο να μυηθείς σε μυστήρια και να διερευνήσεις άγνωστους τομείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο (ξανα)φέρνει εντάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, με πιθανότερο «δράστη» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που ισχύει το «κάνε έρωτα κι όχι πόλεμο»! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να… αγνοήσεις οικονομικές παρορμήσεις της στιγμής κι ιδιαίτερα όσες εκπορεύονται από πάθη ή εμμονές. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου, κινήσου με γνώμονα το ότι υπάρχουν σίγουρα κάποιες κρυφές παράμετροι, που η γνώση τους θα σε προστατέψει. Αντίθετα όμως η άγνοιά τους θα σε κάνει να «την πατήσεις» άσχημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας απέναντί σου, φέρνει έντονες συναισθηματικές πιέσεις, ενώ ενδέχεται να δημιουργήσει τετελεσμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κι εδώ είναι που δεν πρέπει να «το χάσεις», προστατεύοντας τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι πίσω από τις «αβανταδόρικες» συνεργασίες κρύβονται και κάποιες «σκοτεινές» προθέσεις. Κατά τα άλλα, ο Άρης στην Παρθένο σου βγάζει πολλά «τρεξίματα» στην καθημερινότητα, αν όμως δεν κατέχεις καλά το αντικείμενό σου «σπεύδε βραδέως» για να μην «πέσεις σε τοίχο»!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει περισσότερα έσοδα αλλά και… επείγοντα έξοδα, τα οποία σχετίζονται με την αποκατάσταση ζημιών στα μέσα ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου εργασιών και την απαρχή ενός νέου, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες σε βάρος σου, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και την διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο τολμηρό/η. Ίσως μάλιστα να επιχειρήσεις κάτι ριψοκίνδυνο, επιχειρώντας να κάνεις «την μεγάλη μπάζα». Πρόσεξε όμως μην παρασυρθείς από έντεχνα διοχετευμένες πληροφορίες που σκοπό έχουν να σε αποπροσανατολίσουν. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσεις μηδενιστικά αν δεις ότι κάτι δεν σου «βγαίνει» στα προσωπικά σου. Ωστόσο θα είναι χειρότερα αν επιμείνεις στα αρχικά σχέδιά σου. Επιπλέον, δεν είναι σκόπιμο να υποκύψεις σε κάποιο πάθος σου αφού «θα χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»!

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει «ξεκαθαρίσματα» με τους οικείους σου, είτε εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθούν, είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος. Κι αν τελικά δεν βγάλεις… άκρη, ότι έγινε, έγινε και πάμε για άλλα! Επιπλέον, έχε τον νου σου για πιθανές ζημιές στον χώρο σου, που τα αίτιά τους δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά αλλά και για άτομα που σε κατασκοπεύουν. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει αποκαλύψεις για πράγματα που… μόλις έγιναν στο παρασκήνιο, ίσως όμως και να σε ταλαιπωρήσει με μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, η οποία πάντως θα είναι περαστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει ακόμη πιο μυστικοπαθή, ενώ στις μετακινήσεις σου αλλά και στον χειρισμό εργαλείων-συσκευών, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε στενοχωρήσει. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να σου εκμυστηρευτούν κάτι σημαντικό. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εντάσεις με φίλους/ες, ύστερα ενδεχομένως από την αποκάλυψη του παρασκηνιακού ρόλου που έπαιξε κάποιος/α από αυτούς/ες, ίσως όμως και να λάβεις μια κρυφή βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η σε μια διεκδίκηση ή απλά για να… προλάβεις το κακό. Κι εδώ θα παίξει ρόλο η καλή ή όχι σχέση σου με συλλογικούς και συνδικαλιστικούς φορείς. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα καλό είναι μην αναλάβεις οικονομικές πρωτοβουλίες -ειδικά σε τομείς που δεν γνωρίζεις- αφού η υπόθεση μπορεί να είναι «στημένη». Επιπλέον, μην δανειστείς χρήματα, ούτε να δανείσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων αλλά και να ρυθμίσεις εκκρεμείς υποθέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε φτάνει στο «σημείο μηδέν». Για να πετύχεις όμως στο νέο σου ξεκίνημα, φρόντισε να τελειώσεις πρώτα με τον «παλιό εαυτό» σου και τις παθογένειες που τον συνοδεύουν, αφού αν μείνουν υπόλοιπα θα σε «κυνηγάνε» όπου κι αν… πας! Επιπλέον βέβαια μπορείς να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ή να μάθεις πράγματα για τους «κακούς» που σε ταλαιπώρησαν και σε ταλαιπωρούν ακόμη. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να μάθεις «εδώ και τώρα» πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου, ενδέχεται ωστόσο να δώσεις και μια νομική μάχη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στην Παρθένο επιταχύνει τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, ότι όμως εισπράξεις θα το διαθέσεις άμεσα για να αποκτήσεις εργαλεία ή συσκευές ή να αποκαταστήσεις σχετικές ζημιές. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να… λάβεις γνώση. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα αλλάξει πολλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις πρόσωπα ή καταστάσεις. Επιπλέον οφείλεις να επικεντρωθείς στην διατροφή και την υγεία σου, ακυρώνοντας αν χρειαστεί κάποιες δράσεις ή συνήθειες που την επιβαρύνουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που είτε σε «εξιτάρουν» με τον τρόπο τους, είτε σου… σπάνε τα νεύρα. Σε κάθε περίπτωση όμως τα «φαινόμενα» δεν θα έχουν διάρκεια, οπότε πράξε αναλόγως. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία ήδη συμμετέχεις ή θα σου ζητηθεί η συνδρομή σου, αφού κάτι «ύποπτο» παίζεται σε σχέση με το ποιος/α πραγματικά «κινεί τα νήματα» σε αυτήν και τι εξυπηρετεί.