ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/11 : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και διασκεδαστικά δρώμενα, ενώ σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών και των δραστηριοτήτων σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο. Επιπλέον ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, όπως επίσης και κάθε δραστηριότητά σου σχετική με τα media, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω ανοίγοντας τον δρόμο σε διακρίσεις στην καριέρα σου, ενώ η συμπάθεια ενός ισχυρού προσώπου προς το άτομό σου μπορεί να λάβει και… άλλη μορφή!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα οικονομικά σου φαίνεται να παίρνουν την ανιούσα, αφού πέρα από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για μια χρηματοδότηση. Ίσως πάλι να απελευθερωθείς από μια οικονομική ρύθμιση, ενώ στο πρόγραμμα είναι και κάποια… κεράσματα, είτε από σένα, είτε προς εσένα! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα τουλάχιστον ευχάριστο και μακρινό ταξίδι, είτε άμεσα, είτε στο εγγύς μέλλον. Επιπλέον, θα δεις καλό από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, ξεκινώντας ίσως από τις σχέσεις και τα προσωπικά σου, που εξελίσσονται πέραν κάθε προσδοκίας σου, με τις νίκες να διαδέχονται η μια την άλλη. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με άτομα που ξεχωρίζουν είτε για το στυλ και τις αναζητήσεις τους είτε για την… γεμάτη τσέπη τους!. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, ανοίγοντας «πόρτες» σ σχέση με μια χρηματοδότηση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός προσώπου που σε… συμπαθεί ιδιαίτερα! Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου και να ζητήσεις χάρες, ενώ μπορείς να απολαύσεις και υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά πλέον απέναντί σου, δημιουργώντας θετικό κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους και τις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενθαρρύνει την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, είτε για να διασκεδάσεις άμεσα, είτε για να… πιάσεις πόρτα για τον χειμώνα! Επιπλέον, μέσα από το παιχνίδι θα εκφράσεις τις πλούσιες δημιουργικές σου δυνατότητες, αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αν και η τελευταία θα προκύψει πολύ πιο εύκολα μέσα από παρέες και συντροφιές με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω φέρνοντας περισσότερη ξεκούραση, υπηρεσίες ευεξίας αλλά και διευκολύνσεις στα εργασιακά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις σε κάθε τι σχετικό με το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ πέρα από τις ευνοϊκές περιουσιακές ρυθμίσεις, μπορεί να κάνεις και την… προίκα σου, αν υπάρξει κάποια «επίσημη» εξέλιξη στα προσωπικά σου, μέσα στον μήνα! Επιπλέον, αν παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω φέρνοντας… πρόωρα την άνοιξη στα αισθηματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην σπαταληθείς σε επουσιώδη ζητήματα. Και να το κάνεις όμως… χαλάλι σου, αφού η μέρα αλλά και όλος ο μήνας προσφέρεται για χαλαρές στιγμές και παιχνίδια. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ μπορεί να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει ή να σε… κεράσει! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό αλλά μπορείς κι εσύ να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και πολλές… υποσχέσεις για το μέλλον! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας ευχάριστα μηνύματα, ενώ ευνοεί τις αγορές ρούχων ή αξεσουάρ και τα ταξίδια προς… πάσα κατεύθυνση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, προδιαθέτει σε έναν ολόκληρο μήνα επιτυχιών και επεκτάσεων προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον, σε κάνει να «λάμπεις», κάτι βέβαια που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στις σχέσεις σου με τους άλλους, που θα αρχίσουν να μαζεύονται γύρω σου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να «καβαλήσεις το καλάμι» ή να φερθείς πολύ επιπόλαια αλλά όλα συγχωρούνται σε ένα… παιδί! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω φέρνοντας περισσότερα έσοδα –άρα και μπόλικες αγορές- και μια αίσθηση αυτάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει περισσότερη ξεκούραση αλλά αν… επιμείνεις εργασιακά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ότι σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη, ενώ παρασκηνιακά δρώμενα υπέρ σου, θα υπάρξουν και στα προσωπικά σου. Επιπλέον, θα ενημερωθείς γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Παράλληλα, η Αφροδίτη… μεταπηδά στο ζώδιό σου, αναδεικνύοντας την γοητεία σου, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο και στις δουλειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και προωθεί την συμμετοχή σου σε παρέες ή μια συλλογική προσπάθεια, διώχνοντας μακριά κάθε… υποψία μοναξιάς! Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου γι’ αυτό μην… κάθεσαι μέσα και αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημά σου, έστω κι αν καταλήξεις να συζητάς αποκλειστικά και μόνον για το τι κάνουν οι άλλοι. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω ανοίγοντας έναν… ολίγον πονηρό κύκλο στα προσωπικά σου, αφού «κάτι» γίνεται κρυφά!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλούς κύκλους», θα πρέπει όμως κι εσύ να το πάρεις απόφαση και να «εκτεθείς» στο κοινό, εγκαταλείποντας για λίγο την… κρυψώνα σου! Ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση, είτε την αξίζεις είτε όχι. Επιπλέον, μπορείς να «δείξεις» πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, διευρύνοντας τον κοινωνικό κύκλο σου, ενώ μπορεί να δεις καλό από έναν φίλο ή μια φίλη.