ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/9: ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

No Rating

Δεν υπάρχει «δεν μπορώ» υπάρχει «δεν θέλω» !

ΚΡΙΟΣ
Δυσκολίες που οφείλονται στο εργασιακό σας περιβάλλον καλείστε να αντιμετωπίσετε σήμερα. Μια διαφωνία θα σας κάνει να έρθετε σε αντιπαράθεση με έναν συνεργάτη. Διώξτε όλη την αρνητική ενέργεια και προσεγγίστε τον φιλικά. Τα οικονομικά σας είναι ζορισμένα, όμως με τον σωστό χειρισμό δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Η θετική ενέργεια που έχετε πρέπει να έρθει στην επιφάνεια, θα ωφελήσει πολύ και την σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλέπεται μια κουραστική ημέρα σήμερα στην δουλειά. Θα υπάρξει μεγάλος φόρτος εργασίας. Μην ξεχάσετε τα σημαντικά καθήκοντα που έχετε προγραμματίσει για σήμερα. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ζητήσετε την από τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας δεν θα παρουσιάσουν μεταβολή. Στα προσωπικά σε αντίθεση με τα εργασιακά, δεν χρειάζεστε βοήθεια ή συμβουλές. Κάντε αυτό που θέλετε χωρίς να σκεφτείτε τι έχουν να πουν οι άλλοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα νιώθετε νευρική και είστε στρεσαρισμένη. Αυτό συμβαίνει γιατί συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλα άτομα σε όλα τα επίπεδα (εργασιακά, αισθηματικά), πράγμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα. Αφήστε πίσω σας αυτές τις σκέψεις αυτές και προσπαθήστε να αλλάξετε διάθεση. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη για μια μεγάλη αγορά. Να είστε προσεκτική στις κινήσεις που θα κάνετε, μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες κάνετε σχέδια για το μακρινό μέλλον. Αυτό αφορά κυρίως τα επαγγελματικά. Θέτετε νέους υψηλούς στόχους οι οποίοι για να επιτευχθούν θα χρειαστεί να θυσιάσετε πολύ από τον προσωπικό σας χρόνο. Θα χρειαστείτε να διοχετεύσετε πολύ ενέργεια σε αυτό το στόχο πράγμα που θα σας κάνει να χάσετε ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Τα οικονομικά σας είναι ζορισμένα γι αυτό καλείστε να κάνετε πιο ορθολογική χρήση των χρημάτων σας. Η αναζήτηση μίας νέας πηγής εσόδων είναι απαραίτητη.

 

ΛΕΩΝ
Μια μέρα καλή για τα επαγγελματικά αφού όλα πάνε όπως τα έχετε προγραμματίσει. Τα οικονομικά σας δεν θα σημειώσουν ιδιαίτερες μεταβολές. Στην προσωπική σας ζωή πρέπει να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε. Η μοναξιά είναι απαγορευτική γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν ερωτήματα που θα σας οδηγήσουν στην κατάθλιψη ή την ανασφάλεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα ευχάριστο νέο σας περιμένει στη δουλειά. Πρόκειται για την εξέλιξη ενός πλάνου που σχεδιάζατε τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε καλά επίπεδα εάν και θα πρέπει να είστε προσεκτική. Σήμερα θα αναδείξετε την ανθρωπιά και την καλοσύνη της φύσης σας. Θα δείξετε υπομονή και κατανόηση, συνειδητοποιώντας ότι κάποιος που είπε κάτι κακό για εσάς δεν το εννοούσε.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα επιδείξετε τον επαγγελματισμό σας και τις οργανωτικές σας δεξιότητες. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και θα έχετε την άνεση να προβείτε στις απαραίτητες αγορές. Θα ήταν καλή ιδέα να έχετε μια οικογενειακή συνάντηση σήμερα το απόγευμα για να λύσετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Μην ασκείτε πίεση στα μέλη της οικογένειας που διαφωνούν με την προσωπική σας γνώμη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ιδέες σας στον επαγγελματικό τομέα αρχίζουν να υλοποιούνται. Ο σωστός προγραμματισμός και η αφοσίωση σας στο έργο θα ανταμειφθούν. Αναμένονται πολλές θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας τα οποία θα ενισχυθούν σημαντικά. Στον συναισθηματικό τομέα δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές. Η σχέση σας πλέει σε ήρεμες θάλασσες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέα εργαλεία – εξοπλισμός έρχονται στα χέρια σας πράγμα που θα σας ευνοήσει θετικά στο επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας είναι σε αξιοπρεπή επίπεδα όμως χρειάζεται σωστή διαχείριση των πόρων ώστε να παραμείνουν έτσι. Κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, το πιο σημαντικό πράγμα για να εστιάσετε θα είναι η οικογένεια σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αυτή για να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι δεσμοί μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά η οποία δεν έχει να αναδείξει κάτι θετικό ή αρνητικό προς το παρόν. Τα οικονομικά σας είναι ευνοημένα αυτή την περίοδο. Ο τομέας στον οποίο σας επηρεάζουν τα άστρα σήμερα είναι ο αισθηματικός. Θα είστε δημοφιλής στο αντίθετο φύλο, για αυτό ελέγξτε τη συμπεριφορά σας. Μην φλερτάρετε εκείνους στους οποίους δεν έχετε ενδιαφέρον. «Εξοικονομήστε» το ρομαντισμό σας για εκείνους που πραγματικά επιθυμείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε την ημέρα σας, ώστε να έχετε χρόνο για εργασία, οικογένεια και προσωπική ευχαρίστηση. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα καινούριο χόμπι. Μην αναλώσετε το πολύτιμό σας χρόνο στο internet ή την τηλεόραση. Τα οικονομικά σας δεν θα σημειώσουν κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή. Ευκαιρία για μία χαλαρή βόλτα με τον αγαπημένο σας, μην τον παραμελείτε πάλι…

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ημέρα θα είναι πολύ θετική στον επαγγελματικό τομέα. Μια διαφωνία – παρεξήγηση θα λυθεί και θα κοιτάξετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τον μέλλον σας και τα σχέδια σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να δείχνουν ζορισμένα όμως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ο αισθηματικός τομέας θα ευνοηθεί επίσης με τις όψεις στα άστρα να ανοίγουν νέους δρόμους για επιτυχίες.