ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/04: σημερα Μπορείς να λύσεις προβληματικούς τομείς στις σχεσεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σε προσανατολίζει σε ζητήματα τροφοδοσίας και κάλυψης των αναγκών σου, όχι όμως τόσο των βασικών, όσο κάποιων «εξεζητημένων», δικαιώνοντας ίσως την Μαρία Αντουανέτα και το περιβόητο… παντεσπάνι της! Από εκεί και ύστερα όσο εύκολο είναι να σου έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να σου κοπεί μια ροή αναμενόμενων εσόδων. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει μια εμπλοκή με φίλο/η, που θα σε «αγριέψει» κι ίσως να έχεις και δίκιο, αφού οι φίλοι/ες δεν υπάρχουν για να σε κριτικάρουν αλλά για να σε κατανοούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι για σένα και τι εσύ για αυτούς, όλα αυτά όμως επενδυμένα με… μπόλικη «τρέλα» ή/και καταστάσεις που δεν συνηθίζονται και με βάση την «πάγια» νοοτροπία σου, είναι πολύ πιο πιθανό να «σου έρθει ταμπλάς» παρά να κάνεις την έκπληξη επιδεικνύοντας ένα πολύ διαφορετικό εαυτό. Το θέμα όμως είναι να αποφευχθούν οι ακρότητες τόσο από την δική σου πλευρά όσο κι από τις… άλλες και αν μείνεις «ταμπουρωμένος/η» στις θέσεις σου μάλλον θα τις προκαλέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος σε καλεί να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, όχι όμως στα πλαίσια μιας «νορμάλ» κατάστασης αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξουν έκτακτες ή καινοφανείς καταστάσεις, που ουδεμία σχέση έχουν με μια φυσιολογική ροή ή ακόμη περισσότερο με το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδος. Επιπλέον μπορεί να πάθεις και μια μικρή… νευρική κρίση είτε από κάποια πράγματα που θα αποκαλυφθούν, είτε εξ αιτίας μιας δικής σου ευαισθησίας. Παράλληλα, ο Κρόνος μπορεί να σου δυσκολέψει κι άλλο την ζωή, μέσα από τεχνικά ή νομικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δεδομένη την ευαισθησία σου στις φάσεις της Σελήνης και με την Πανσέληνο να σε οδηγεί στα άκρα, δείχνεις έτοιμος/η να… υποκύψεις στις προσωπικές αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και «πρωτάκουστα» πράγματα γι’ αυτό ποτέ μην λες ποτέ! Έχεις βέβαια και το δικαίωμα να παραμείνεις «βράχος» αλλά τότε θα έρθουν οι άλλοι να σε προκαλέσουν με τα ήθη και τις επιλογές τους, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι… γλιτωμό δεν έχεις! Να προσέξεις όμως για να μην πληρώσεις «χρυσή» μια επιλογή σου, τουλάχιστον στον βαθμό που… μπορείς, αφού έχεις να καλύψεις και τις «τρέλες» άλλων!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τόσο στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όσο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς απρόβλεπτες και ιδιάζουσες καταστάσεις, που σε ξενίζουν αλλά δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσεις και κάτι διαφορετικό και -γιατί όχι- στα πλαίσια μιας πολυτέλειας που δεν είναι για τους… κοινούς θνητούς!. Ίσως βέβαια να γίνεις αντικείμενο και μιας σκληρής κριτικής για τις επιλογές σου αλλά δική σου είναι η ζωή κι όχι δική τους. Εξ άλλου μην περιμένεις καλό από τους «δικούς» σου, οι «ξένοι» είναι το… ατού σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος σε θέλει να τριγυρνάς, αναζητώντας νέες παρέες και διαφορετικούς τρόπους για να «γεμίσεις» την μέρα σου, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και απρόβλεπτες καταστάσεις ή σπάνια που συμβαίνουν μόνον μια φορά! Ίσως πάλι να μετακινηθείς για επαγγελματικούς λόγους, να ξέρεις όμως ότι όσο καλά κι αν οργανώσεις τις κινήσεις σου, τα απρόοπτα δεν τα… γλιτώνεις! Αν μάλιστα σχετίζεσαι με γείτονες ή συγγενείς εύκολα θα διαπιστώσεις πώς η… τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά βρίσκεται ακριβώς στην διπλανή πόρτα και η μόνη σου σωτηρία είναι να το ρίξεις στο διάβασμα και τις επιστήμες!

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, αν όμως είναι να ευχαριστηθείς κάτι, μην σκέφτεσαι τα έξοδα. Εξ άλλου, όσο κι αν τα χρήματά σου «εξανεμίζονται», είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μάλλον απρόσμενες εισροές ή να σου προσφερθούν ευκολίες και δώρα, εξ αιτίας του σεξ απήλ που εκπέμπεις. Όχι όμως από εκεί που περιμένεις, αν μάλιστα ποντάρεις στην εύνοια ενός συγκεκριμένου προσώπου, με τον Κρόνο να κάνει ρελάνς από τον 5ο ηλιακό οίκο σου, μάλλον «θα φας πόρτα». Επιπλέον, υπάρχει ενδεχόμενο να συμβούν ακραία πράγματα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος συνηγορεί στο να ζήσεις κάτι το διαφορετικό ή/και να υιοθετήσεις πειραματικές πρακτικές που δεν συνάδουν με την «συνήθη» στάση σου, αν όμως την… παρακούσεις, η μόνη επιλογή που απομένει είναι το να υποστείς ένα «σοκ» εξ αιτίας της στάσης των άλλων απέναντί σου! Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο ωστόσο να «παιχτούν» όλα στα πλαίσια της προσωπικής ή της κοινωνικής σου ζωής. Υπάρχουν και δημιουργικές εφαρμογές ή αναζητήσεις που σε βγάζουν από το… βάσανο μιας «τρελοκατάστασης» και σε εισάγουν σε έναν πραγματικά θαυμαστό νέο κόσμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος βγάζει στο φως ένστικτα και ασυνείδητα περιεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ένα σημαδιακό όνειρο ή να έχεις μια «παράξενη» μεταφυσική εμπειρία. Επιπλέον όμως, σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής αφού στα καλά καθούμενα μπορεί να σου προκύψει το οτιδήποτε –από δυσανεξία μέχρι… μάτιασμα και να καθηλωθείς σε μια κατάσταση που δεν θα σου αρέσει! Επιπλέον, ένα μέσον που υποτίθεται πώς υπάρχει για να σε διευκολύνει… αρνείται να υπακούσει, ενώ αναμένονται και μπελάδες με συγγενείς που… δεν έχουν τον Θεό τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος συνηγορεί σε σπάνιες, απρόβλεπτες ή/και ακραίες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, από τις φιλικές, μέχρι τις πολύ πιο… προσωπικές και αν δεν σου έρθει ντουβρουτζάς από τα «αίσχη» που θα γίνουν, «πριν αλέκτωρ λαλήσει» είναι πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει δημόσια πράγματα που μόλις πριν… καυτηρίαζες! Αν βέβαια δεν σε δει ανθρώπου μάτι, τότε ουδόλως σε ενδιαφέρει, αν όμως εκτεθείς, θα σε κυριεύσουν μετά οι τύψεις και θα αρχίσεις να προσφέρεις μπας και φύγει από πάνω σου η ρετσινιά. Ίσως βέβαια απλά να πληρώσεις τα σπασμένα για τις «τρέλες» άλλων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος προδιαθέτει σε μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αφού θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να συμβιβάσεις τα ασυμβίβαστα ή να κινηθείς μεταξύ αντιφατικών καταστάσεων. Σιγά το πράγμα θα μου πεις, αφού είσαι μια αντίφαση από μόνος/η σου και ουδόλως σε πτοεί αυτό αλλά μην αποκλείεις το να σε πιάσει το σοβαρό σου αν οι άλλοι γύρω σου «ξεφύγουν». Εξ άλλου ο Κρόνος στο ζώδιό σου απαιτεί κι αυτός το μερτικό του, που σημαίνει ότι υπάρχουν και καθήκοντα για σένα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος τείνει να κάνει την καθημερινότητά σου ένα… απέραντο φρενοκομείο με τις καταστάσεις να εναλλάσσονται χωρίς να διέπονται απαραίτητα από κάποια λογική, παρά μόνον από αυτήν των αντιθέσεων-αντιφάσεων. Ίσως βέβαια σε ένα τέτοιο περιβάλλον να έχεις ουσιαστικό πλεονέκτημα λόγω του μεγάλου βαθμού προσαρμοστικότητάς που διαθέτεις αλλά αν τυχόν σε πιάσουν τα… οργανωτικά σου, να ξέρεις ότι διάλεξες λάθος μέρα και δεν έχεις καμία τύχη! Από εκεί και ύστερα δώσε βάση και στην υγεία σου, αφού μια κακή επιλογή από την πλευρά σου μπορεί να σου στοιχίσει.