ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/05 : μην αφήσεις το άγχος να πάρει το πάνω χέρι !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνηγορεί στο να ταξιδέψεις με τα φτερά της φαντασίας σου ή/και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με μουσικές και ρεμβασμούς που «μιλάνε» στην ψυχή και την καρδιά σου. Μπορείς ακόμη να αποτοξινωθείς με αφεψήματα και βότανα αλλά αν πιεις και λίγο κρασάκι… δεν πειράζει! Λίγο όμως, ε; Παράλληλα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προβείς σε ιδιαίτερες καταναλωτικές επιλογές αποκτώντας σπάνια είδη, ίσως όμως και να σου κάνουν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. Επιπλέον, κυνηγώντας την έκπληξη θα κερδίσεις περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε παροτρύνει να αποκτήσεις αγαθά που… ίσως και να μην χρειάζεσαι αλλά ενισχύουν την αίσθηση σου πως περνάς βασιλικά! Επιπλέον, συνηγορεί στο να τονώσεις-εμψυχώσεις όσους/ες βρίσκονται σε δύσκολη θέση αλλά αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά μην το πράξεις, αφού πιθανότατα πρόκειται για «πονηριά»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί εκπλήξεις και παράδοξα στην ζωή σου, οπότε ας υποδεχθείς θετικά οτιδήποτε εκτός προγράμματος κι αν επιλέξεις από μόνος/η σου να κάνεις την… ανατροπή, τόσο το καλύτερο για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αναδεικνύει το κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις, προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές φυγές και εμπνεύσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε σχέση με καθαρά πρακτικές υποθέσεις το πιθανότερο είναι να ονειροβατείς, ίσως όμως να συναντήσεις και άτομα που ζουν στον δικό τους…. κόσμο! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί μια στροφή στην διατροφή σου, ενώ δεν αποκλείεται να απολαύσεις… σπάνιες υπηρεσίες ευεξίας, έστω και για μια και μοναδική φορά! Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας η αλλαγή θεραπείας ή ιατρού θα σου κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ενισχύει την τάση σου να προσφέρεις βοήθεια στις βασανισμένες ψυχές, ίσως όμως να βρεις κι εσύ καταφύγιο κοντά στην φύση ή σε ένα μέρος που σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς. Επιπλέον, η χρήση σκευασμάτων από την μάνα φύση είναι εκείνη που θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες στον οργανισμό σου, ενώ για τα υπόλοιπα δεν έχεις παρά να ευχηθείς στον φύλακα άγγελό σου και αν έχεις αγαθές προθέσεις, σίγουρα θα σε ακούσει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί εκπλήξεις απρόοπτα και παράδοξα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα προάγει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και σίγουρα ο κόσμος σου θα δείξει πιο μαγικός από την θέση του δημιουργού. Επιπλέον βέβαια, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ξεγελαστείς από ένα πρόσωπο που σου παριστάνει τον φίλο ή να προσφέρεις βοήθεια σε δήθεν κατατρεγμένους κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο κάνει την ημέρα σου ανατρεπτική και διανθισμένη με σπάνιες καταστάσεις κι από πλευράς σου δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις σε αυτές, αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνεισφέρει τα μέγιστα στο να ομορφήνεις την ζωή σου με μικρές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις και… ρομαντικές πράξεις! Επιπλέον βέβαια, σε κάνει πολύ πιο καλοπροαίρετο/η απέναντι σε κοινωνικά ή προσωπικά ζητήματα και το κακό είναι πως τα πράγματα άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, είναι προτιμότερο λοιπόν να μην κρίνεις, περιμένοντας να διαλυθεί η… ομίχλη και μένοντας στα όμορφα όνειρά σου. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά ή να γνωρίσεις άτομα που ξεχωρίζουν για τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής τους,

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε επιλογές ή δρώμενα που τέρπουν κυρίως την ψυχή σου, ενώ ένας… υπνάκος θα σε συνεφέρει στην περίπτωση που έχεις δεχτεί πιέσεις το προηγούμενο διάστημα Επιπλέον, αν δεν γίνουν κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει μην… σκας, απλά δεν έχει έρθει η ώρα τους! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να καλύψεις ανάγκες που δεν είναι βασικές αλλά σε ανεβάζουν ψυχολογικά, λόγω της ιδιαιτερότητάς τους! Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις ή να λάβεις ένα έκτακτο επίδομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό κι όπως θα διαπιστώσεις το να μοιράζεσαι με τους άλλους είναι πολύ όμορφο. Όσον αφορά όμως στις επενδύσεις ή τις αγορές σου η πιθανότητα ενός λάθους ή μιας τζούφιας επιλογής είναι ιδιαίτερα αυξημένη και μην αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν. Επιπλέον, μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί μια ασυνήθιστη για τα δεδομένα σου συνεργασία, που θα σε ωφελήσει και τα πράγματα θα πάνε ακόμη πιο καλά αν λειτουργήσεις χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις στο σπίτι και τις σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σε πιάσουν τα καλλιτεχνικά ή/και τα ρομαντικά σου. Από την άλλη πλευρά όμως ξέρεις κι… εσύ ότι αυτά που ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν, κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι αν σου προταθεί μια συμφωνία ή νομίσεις ότι βρήκες ένα ιδανικό… ταίρι! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί απρόσμενες εξελίξεις στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να εξυπηρετηθείς από άτομα που “κανονικά” δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ίσως πάλι να αλλάξεις εξοπλισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει αστοχίες και ακυρώσεις στις εξωτερικές δράσεις σου και δη τις επαγγελματικές, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικής φύσης, γι’ αυτό κι εσύ δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που σε χαλαρώνουν, όπως είναι για παράδειγμα οι παρεχόμενες υπηρεσίες ευεξίας, ή μια θεατρική-μουσική παράσταση. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο τα όσα συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κινούνται έξω από την σφαίρα του συνηθισμένου κι αν επιμείνεις συντηρητικά, εσύ θα… χάσεις! Ίσως όμως και να εκπλαγείς από ένα παιδί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο ρομαντικό/η και δοτικό/η κι από την στιγμή που εσύ νιώθεις σούπερ, ίσως να μην σε νοιάζει το αν οι ενέργειές σου θα πάνε στον βρόντο, καλό είναι όμως να μην προσφέρεις στον λάθος άνθρωπο, αφού θα δημιουργήσεις κακό προηγούμενο. Αντίθετα, ως καλλιτέχνης ή/και εμψυχωτής, αναμένεται να… διαπρέψεις! Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στην ζωή σου κι αν προσδοκούσες ένα σπάσιμο της ρουτίνας, θα το έχεις. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, ενώ είναι πιθανό να δεχθείς απρόσμενες επισκέψεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει πλεονέκτημα… παντού, αφού ακόμη και τα λάθη που θα κάνεις σε καλό θα σου βγουν. Επιπλέον σε προικίζει με έμπνευση και δημιουργική φαντασία, ενώ αυτά που θες να κρύψεις δεν θα φανερωθούν… ποτέ! Αν τώρα θελήσεις να βοηθήσεις και κάποιον/α που δείχνει να πονά, μπορεί και να μην σου λέει την αλήθεια αλλά… καλή καρδιά! Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί εκπλήξεις και απρόοπτα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να εκπλαγείς από έναν συγγενή σου, να κάνεις ένα ιδιαίτερο ταξίδι αλλά και να αποκτήσεις ένα πολύ ξεχωριστό μέσον.