ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/07 : ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός προκαλούν απότομες αναταράξεις στην ζωή σου, με επίκεντρο ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως όμως και να κινδυνέψει η σωματική σου ακεραιότητα! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δρομολογούνται ευχάριστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, αφού ταξίδια, καλή παρέα, παραστάσεις και συζητήσεις θα σου αφήσουν μια αίσθηση ευτυχίας, μην… πιστέψεις ωστόσο όλα όσα λέγονται, ή σου υπόσχονται αφού «είναι κακό να χτίζεις στην άμμο παλάτια», όπως λέει και το άσμα! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις μια αποτοξίνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αυξάνει τις πιθανότητες να σου χαρίσουν κάτι, από την άλλη πλευρά όμως οφείλεις να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση, ώστε, να μην ξοδεύεσαι δεξιά κι αριστερά, καλύπτοντας κατά βάση πλαστές ανάγκες. Ενδέχεται πάλι να βοηθήσεις κάποιον/α που περνά δύσκολα, τσέκαρε όμως αν τα πράγματα είναι όντως όπως σου παρουσιάζονται. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός φέρνουν μια συνταρακτική αποκάλυψη, που θα σε κάνει να αλλάξεις άποψη για πρόσωπα και πράγματα, σε κάνουν ωστόσο και επιρρεπή σε πτώσεις ή «στόχο» ιπτάμενων αντικειμένων!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στρέφει το ενδιαφέρον των άλλων αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου κι έχοντας την ικανότητα να εμφανίζεις τα πράγματα περίπου… ειδυλλιακά, δεν μένει παρά να χρησιμοποιήσεις το πλεονέκτημά σου για να εμψυχώσεις κόσμο κι όχι βέβαια να «παραμυθιάζεις» τους άλλους με δήθεν προοπτικές για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός ανατρέπουν τα δεδομένα σε μια φιλία σου, ίσως μάλιστα «να πέσεις από τα σύννεφα», ενώ πρόσεξε μήπως γίνεις στόχος ακραίων ή περιθωριακών ομάδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Ουρανός φέρνουν το απρόβλεπτο στην ζωή σου κι εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις, όσο κι αν σε «πονάνε» κάποια πράγματα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, άφησε λοιπόν τις πολλές δουλειές για να τις κάνει κάποιος/α άλλος/η, τώρα που μπορείς κι αν «ζορίζεσαι» από προβλήματα, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω! Επιπλέον καλείσαι να «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησής σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Σε κάθε περίπτωση δε, ακολούθησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου αλλά επειδή θα έρθεις σε επαφή με… κάθε καρυδιάς καρύδι, απαιτείται μια στοιχειώδης αξιολόγηση, για να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με άτομα που δεν τον αξίζουν ή «λιγουρεύονται» τα λεφτά σου και σου δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έχουν στην πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός πριμοδοτούν εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα, είτε πρόκειται για ζητήματα καριέρας, είτε για μια νομική υπόθεση που παίρνει απροσδόκητη τροπή. Όσο για τις μετακινήσεις σου να φοβάσαι τα… απίθανα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ευνοεί τις καλλιτεχνικές και τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, αφού μπορείς να πετύχεις μια σημαντική διάκριση, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό, έστω και… κατά λάθος ή εξωραΐζοντας την εικόνα σου! Πρόσεξε ωστόσο και τους «πονηρούς», που σου τάζουν για να σε εκμεταλλευτούν, ενώ αν κάτι σου φανεί «πολύ καλό για να είναι αληθινό», δεν θα έχεις κι άδικο!. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός… εκτοξεύουν έναν κεραυνό εν αιθρία στα οικονομικά σου αλλά ίσως και σε μια νομική υπόθεσή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από κοινού με τον Ουρανό κάνουν άνω-κάτω της ζωή σου, είτε πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα που παίρνει μια ανεξέλεγκτη τροπή, είτε για μια συνεργασία, που «γυρίζει» απότομα σε… έχθρα! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι απολύτως συμβατό με τις ρομαντικές απαιτήσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να «την κοπανήσεις» από την δουλειά για να… ρηλαξάρεις στην παραλία, πρόσεξε ωστόσο αφού είσαι ευπαθής σε μυκητιάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κρατά μακριά από κάθε είδους υλικές στερήσεις, έστω και… κατά φαντασία, δεν αποκλείεται ωστόσο να «εξορμήσεις» στα μαγαζιά για ένα γενναίο shopping therapy! Πρόσεξε βέβαια, αφού κυκλοφορούν και πολλά ψευδεπίγραφα προϊόντα. Επιπλέον, κράτα μια «πισινή» για τα… ωραία που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού τα όσα λέγονται ή γίνονται δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός αλλάζουν απότομα τα δεδομένα σε μια συνεργασία σου, κάτι που μπορεί να συνδέεται και με τα εργασιακά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε κάνει πιο αποδεκτό/η από τους άλλους, αφού προβάλλονται οι πιο ιδανικές πλευρές σου, Πρόσεξε όμως αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και από την… άλλη πλευρά, ίσως μάλιστα να υπάρχει και δόλος σε βάρος σου. Μπορεί ακόμη να «εξαφανιστεί» ένας δικός σου άνθρωπος αλλά και να κάνεις μια σχέση από απόσταση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ουρανός συνηγορούν σε μια απότομη μεταβολή στα εργασιακά σου, ας μην είσαι λοιπόν «σίγουρος/η» για τίποτε. Επιπλέον, ένα ξαφνικό θέμα υγείας μπορεί να σου ανατρέψει το πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον Ουρανό να «κάνουν παιχνίδι» στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες όσο και ακραίες καταστάσεις, που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αν μάλιστα έχεις παιδιά… έσο έτοιμος! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αν θες να αποτραβηχτείς προσωρινά από τις ευθύνες σου και να σε καλύψει κάποιος/α άλλος/η, δεν έχεις παρά να του/της το ζητήσεις και θα γίνει. Ξεκούραση έχει λοιπόν το μενού για σένα, άντε και κανένα… σπα, οφείλεις ωστόσο να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε μύκητες και παράσιτα που σε… περιτριγυρίζουν! .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να γοητεύσεις τους άλλους με τα… ψέματα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ρομαντικές ή/και καλλιτεχνικές τάσεις σου. «Παίζει βέβαια και η κατανάλωση αλκοόλ που θα σε φέρει σε μια γλυκιά μέθη. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό να… αγγίξεις τον παράδεισο, ανεξάρτητα με το αν λίγο αργότερα θα σου ξεγλιστρήσει! Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός προκαλούν αναταράξεις στο σπίτι σου αλλά και τις μετακινήσεις σου κι είναι πιθανό να γίνει μια ζημιά από πτώση αντικειμένων ή στο ηλεκτρικό δίκτυο.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ανεβάζει στους «επτά ουρανούς» και ανεξάρτητα με το αν θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες σου, ζήσε τις στιγμές σου. Επιπλέον, σε ωθεί να διακοσμήσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος σε ένα «πριγκιπικό» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως σε πιο πρακτικά και περιουσιακά ζητήματα, οι υποσχέσεις θα μείνουν στα χαρτιά. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ουρανός φέρνουν απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως το όλο θέμα να αφορά σε ένα κοντινό συγγενικό σου πρόσωπο.