ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/09: φρόντισε να διασφαλίσεις την συναισθηματική ισορροπία σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα «βαραίνει» τόσο τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, όσο και την καριέρα σου και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Ίσως πάλι να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα μιας χειραγώγησης. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου. Από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, πριν πάρεις μέτρα για την υγεία και την διατροφή σου, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που θεωρείς –και μπορεί να είναι όντως- ενδιαφέροντα. Άλλο πράγμα όμως είναι οι υποσχέσεις και η ρομαντική διάθεση κι άλλο το τι θα συμβεί τελικά στην πράξη, γι’ αυτό μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια και να προσέξεις την διατροφή σου. Επιπλέον στην δουλειά σου γίνονται μηχανορραφίες αλλά μην κινηθείς αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Σε κάθε περίπτωση όμως πρόσεξε τους «πονηρούς» επισκέπτες στον χώρο σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξαιτίας ενός δυσάρεστου συμβάντος ή μιας κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα εμπλέκεται σε αυτό κι ένας «κακός» θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στην ρίζα του, αφού δεν χωρούν ημίμετρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια «καταλυτική» και μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα» του χώρου σου. Επιπλέον μπορεί να σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα αλλάξει μια για πάντα την εικόνα που έχεις για πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σου φέρνει πολλές πληροφορίες, οι οποίες όμως στο σύνολό τους κρίνονται ως αναξιόπιστες, ενώ είναι πιθανό να φας την ώρα σου σε άσκοπες μετακινήσεις και ραντεβού που δεν θα γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την τάση σου να βοηθάς κόσμο και να παρέχεις υπηρεσίες όπου σου ζητηθεί. Φαίνεται ωστόσο πως μάλλον οι κόποι σου θα πάνε… τζάμπα, γι’ αυτό μην «φορτσάρεις και πολύ, προτιμώντας να εμψυχώσεις με λόγια κι ευχές. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε λοιπόν τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ αν βρεθείς σε αδιέξοδο, μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές, αφού «θα σου πιούν το αίμα»!

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», ωστόσο η δουλειά μπορεί να είναι στημένη κι έχε τον νου σου σε υπόγεια «παιχνίδια» που γίνονται. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να «διοχετευθούν» προσωπικά σου δεδομένα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να μάθεις κι άλλα πράγματα που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, είτε σε αφορούν άμεσα είτε όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχουν άδηλες προθέσεις γι’ αυτό μην δίνεις όλο σου το είναι. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως στο παρασκήνιο, γίνονται «όργια» αλλά «μια του κλέφτη… τρεις και τον τσακώσαμε»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα αναμένονται όμως ασάφειες, παλινωδίες και μπερδέματα που θα αφήσουν τα πράγματα μετέωρα. Μπορείς ωστόσο να εντρυφήσεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε ζηλεύει και μπορεί να σου κάνει την «ζημιά». Ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, πρόσεξε τις παρέες σου, αφού μπορεί να σε παρασύρουν σε ατασθαλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει επιρρεπή σε πάθη και εμμονές που «σε πάνε πίσω». Επιπλέον, στην ζωή σου καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, γι’ αυτό να είσαι πιο υποψιασμένος/η κι αν βέβαια πέσεις πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να τις ξεσκεπάσεις, αρκεί βέβαια να «σε παίρνει». Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Πρόσεξε ωστόσο μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και άσκοπα πήγαινε-έλα, παρασυρμένος/η από φήμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να προσφέρεις όπου δει, ίσως όμως και να ξεγελαστείς από «επιτήδειους», που ποντάρουν στην καλή σου προαίρεση. Γι’ αυτό μην πάρεις το όλο θέμα και πολύ «ζεστά»! Μπορεί πάλι να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να καλύψεις «πλαστές» ανάγκες, στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης «ευτυχίας».Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία, είτε οπτική, είτε ακουστική. Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου αλλά και στις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» προοπτικές μα και αδυναμίες ιδιαίτερα ως προς την αξιοπιστία τους. Και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι ασφαλές το να αποφασίσεις για οτιδήποτε. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μάλλον θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τα κεκτημένα σου. Ίσως μάλιστα να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.