ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/9:μια μέρα γεμάτη ρομαντισμό !

No Rating

Όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο η διάθεσή σας θα βελτιώνεται αισθητά.

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε μία τάξη και σήμερα θα περάσετε μία ήρεμη μέρα στη δουλειά. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας προβληματίζει με την συμπεριφορά και την στάση του και εσείς σκέφτεστε τι μπορεί να έχει προκαλέσει αυτήν την αλλαγή. Μην φοβάστε να εκφράσετε την ανησυχία σας στον άνθρωπό σας και προπαντός μην δείξετε αδιαφορία. Όσο για την οικονομική σας κατάσταση, καλό είναι σήμερα να αποφύγετε περιττά έξοδα τα οποία θα σας προσφέρουν υλικά αγαθά που δεν έχετε ανάγκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά δύσκολη μέρα για εσάς η σημερινή. Τόσο στην εργασία, όσο και στο σπίτι τα προβλήματα σας ακολουθούν και εσείς δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Αφού τα πράγματα είναι περίεργα, προσπαθήστε να αποφύγετε συναντήσεις με τοξικούς ανθρώπους που θα σας κάνουν την διάθεση ακόμα χειρότερη. Βέβαια, η ελπίδα στην λύση των προβλημάτων σας μπορεί να κρύβεται σε μια συμβουλή ενός καλού σας φίλου ή του αγαπημένου σας. Πείτε όσα σας απασχολούν, αφήστε τον να έρθει κοντά σας και ίσως σας προτείνει κάτι που δεν είχατε σκεφτεί και να δώσει ένα τέλος σε όσα σας ταλανίζουν. Τα οικονομικά σας είναι η μία αιτία που σας οδηγεί σε τσακωμούς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, θα βιώσετε μια ντροπιαστική στιγμή στην εργασίας σας, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κάθε σας κίνηση. Όσο για τα οικονομικά, φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζεται ιδιαίτερο πρόβλημα προκειμένου να κάνετε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας. Παράλληλα, τα αισθηματικά σας όμως φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ. Ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στην ζωή σας φαίνεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για εσάς. Μιλήστε μαζί του, φλερτάρετε και ίσως όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι ξεχωριστό για την συνέχεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία σας τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει την καλύτερη δυνατή τροπή τους και έτσι η ηρεμία έχει επέλθει για τα καλά στην ζωή σας. Βέβαια, ένα μικρό πρόβλημα αναμένεται να σας ταράξει προς στιγμήν, αλλά γρήγορα με ψυχραιμία και καλή θέληση θα λυθεί. Απολαύστε την γαλήνη της συγκεκριμένης ημέρας, παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνοντας ταυτόχρονα κάτι για τον εαυτό σας.

 

ΛΕΩΝ
Μια δύσκολη, από άποψη δουλειάς μέρα ξημερώνει για εσάς. Οι ανώτεροί σας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ένα project που εκκρεμεί. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, έχετε δει βελτίωση, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για διορθωτικές κινήσεις. Το βράδυ ωστόσο, προσπαθήστε να το περάστε παρέα με φίλους ή τον αγαπημένο σας προκειμένου να χαλαρώστε και να βγάλετε όλη την ένταση που αποκτήσατε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για έξοδα. Είτε αυτά σχετίζονται με το σπίτι, είτε για κάτι αποκλειστικά δικό σας. Κάντε λίγο υπομονή γιατί μικροέξοδα που προκύπτουν συνεχώς σας έχουν βγάλει εκτός των καθιερωμένων οικονομικών σας συνηθειών με αποτέλεσμα να έχετε χάσει την «μπάλα». Αρκεστείτε σε κάτι που πραγματικά έχετε ανάγκη προκειμένου να μην έρθουν επιπλέον «πονοκέφαλοι» στο σπίτι. Όσο για τα αισθηματικά σας καλό είναι εάν είστε σε σχέση να ασχοληθείτε με τον άνθρωπό σας που τελευταία μοιάζει αρκετά παραμελημένος.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι η ημέρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Η συνεχόμενη και κουραστική εργασία σας, σας έχει εξουθενώσει και είναι αναγκαίο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, ένα μικρό ταξίδι δεν θα ήταν κακή ιδέα, εάν πάλι όχι όμως μπορείτε να δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης και χαλάρωσης και στο ίδιο σας τον χώρο παρέα με δικούς σας ανθρώπους. Ο αγαπημένος σας και εσείς πρέπει επιτέλους να λύσετε την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα δεν χωρά συμβιβασμούς. Φαίνεστε αρκετά απαιτητική σε όλα όσα ζητάτε και αυτό θα γίνει άμεσα κατανοητό σε όσους από τους συνεργάτες σας προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν προς όφελός τους. Τα οικονομικά σας είναι ένας «ταλαιπωρημένος» τομέας. Αναζητήστε μία νέα πηγή εσόδων, θα χρειαστείτε ένα έξτρα εισόδημα. Παράλληλα, προσπαθήστε να αφιερώστε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και κυρίως στην οικογένεια σας που τελευταία φαίνεται να σας έχει ιδιαίτερα ανάγκη, αλλά εσείς λόγω του εργασιακού σας φόρτου έχετε παραμελήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η μέρα θα σας διδάξει ένα καλό μάθημα συμπεριφοράς. Ένας στενός σας συνεργάτης θα σας κάνει μια σημαντική παρατήρηση και τότε θα καταλάβετε ένα μεγάλο λάθος σας στο παρελθόν. Αποδεικνύεται λοιπόν, ότι έχετε προσβάλει άθελά σας έναν άνθρωπο και θα κάνετε κίνηση να γεφυρώσετε αυτή τη σχέση. Η αλλαγή στη συμπεριφορά σας και η ηρεμία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας, με τον οποίο θα περάσετε μία ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σας. Όσο για τα οικονομικά σας, καλύτερα να ζοριστείτε λίγο τώρα, όμως μετά θα χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η μέρα θα σας επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα επέμβει με δική του πρωτοβουλία σε ένα προσωπικό σας θέμα και αυτό θα σας κάνει έξαλλη. Οι εντάσεις λοιπόν θα μπουν για τα καλά μέσα στο σπίτι σας, αλλά εσείς πρέπει να καταλάβετε πώς όσο λιγότερη σημασία του δώσετε, τόσο λιγότερο θα χαλάσετε την διάθεσή σας. Οπότε μην δώσετε μεγάλη έκταση στο ζήτημα. Στα οικονομικά σας χρειάζεται να κάνετε περισσότερη προσπάθεια εάν θέλετε πραγματικά να δείτε αποτέλεσμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας θα υπάρξει ένα επεισόδιο το οποίο θα σας βάλει σε μπελάδες στη δουλειά σας. Η αλαζονική συμπεριφορά σας θα φέρει στο προσκήνιο παρεξηγήσεις. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία που θα έχετε με τον αγαπημένο σας και ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον, γιατί ένα οικονομικό πρόβλημα θα φέρει εντάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα είστε καλύτερα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η επαγγελματική σας πορεία διαγράφει άνοδο τις τελευταίες ημέρες και είναι σημαντικό να συνεχίσετε έτσι. Προσοχή, γιατί σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε ασήμαντα ζητήματα που καλό θα είναι να τα διώξετε το συντομότερο δυνατόν από την ζωή σας. Παραδείγματος χάριν μια μικρή ζήλια ίσως σας ταρακουνήσει και δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας. Παράλληλα, φαίνεται πως είναι ανάγκη να κάνετε κάτι και για τον εαυτό σας, αφού τελευταία κοιτάτε συνέχεια την ευχαρίστηση των άλλων και όχι την δική σας.