ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/03: σημερα Αφιερώστε λίγο χρόνο στα άτομα που σας περιβάλλουν !

No Rating

TA ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός συνηγορεί σε ανατροπές και αποκαλύψεις στην ζωή σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα σημαντική αρχή, που θα αλλάξει εντελώς το status σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου φέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να εκπλήξεις ευχάριστα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής αναμοχλεύει μυστικά και ψέματα, με το ζητούμενο να είναι η πλήρης διαλεύκανση όλων των… μυστηρίων! Ακόμη σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, τερματίζοντας ίσως μια λανθασμένη αγωγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός εισάγει νέα ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον, φαίνεται να δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε «μυήσει» σε ένα διαφορετικό κόσμο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σου… φέρνει κόσμο, επειδή ωστόσο κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις πολλά σε σχέση με την εργασία σου, ίσως μάλιστα όλο αυτό να συνοδευτεί με ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά αβέβαιο περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την λήψη μιας απόφασης, ωστόσο ευκαιρίας δοθείσης, δεν έχεις παρά να εξερευνήσεις τις διαδρομές των… ψεμάτων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει σημαντικές αλλαγές εφ’ όλης της ύλης κι εδώ ίσως χρειαστεί να… κάνεις την καρδιά σου πέτρα, αφήνοντας πίσω σου τα παλιά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι ξεχωριστό. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να συνεχίσεις τις βολιδοσκοπήσεις σου για πρόσωπα και πράγματα, χωρίς όμως να λάβεις κάποια οριστική απόφαση. Ίσως μάλιστα να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία.

ΛΕΩΝ

Με τον Ουρανό «στις επάλξεις» έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα σε βοηθήσει να «κάνεις το κομμάτι σου». Επιπλέον, μια είδηση ή ένα ταξίδι ανατρέπει πολλά στην καριέρα σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, όχι όμως «στα κουτουρού» αλλά ύστερα από μια διεξοδική έρευνα αγοράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να συζητήσεις για μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση αλλά και να ενημερωθείς για τους όρους μιας χρηματοδότησης, μεταθέτοντας όμως τις πράξεις σου στο εγγύς μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται», ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Επιπλέον, σε οικονομικά ζητήματα αναμένονται εξελίξεις εκτός προγράμματος και πρακτικά σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να διασαφηνίσεις λεπτομέρειες γύρω από μια σχέση ή συνεργασία σου, που κινήθηκε στον… αστερισμό της παρεξήγησης, ώστε να αποκτήσεις –επιτέλους- μια σωστή εικόνα για τα τεκταινόμενα!

ΖΥΓΟΣ

Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σου, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή εκπλήξεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, ιδιαίτερα αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια. Αν βέβαια θεωρείς κάτι ως δεδομένο, τότε το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Ανάλογο είναι το κλίμα και στις συνεργασίες σου, όπου από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει!Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε… προειδοποιεί να επιβάλλεις την τάξη στην δουλειά σου, πριν «επιβληθεί» το χάος κι αυτό θα γίνει μέσα από την χρήση των εναλλακτικών που διαθέτεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου ή και κάτι… ακόμη περισσότερο! Αντίθετα όμως είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές στα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής τονίζει κι αυτός θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια υπόθεση για την οποία πολλά έχουν ειπωθεί ή ακουστεί αλλά τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα της αλήθειας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Ουρανός φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης στα προσωπικά σου αλλά και τα ενδιαφέροντά σου κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κι ένα pet. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να… μην αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες για το σπίτι, την οικογένειά ή τα περιουσιακά σου, αφού το τοπίο είναι θολό και σίγουρα κάπου υπάρχει λάθος. Επιπλέον, αν προβείς σε κατασκευαστικές εργασίες στον χώρο σου, λάβε σοβαρά υπόψη σου ζητήματα στεγανοποίησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να θίξει τις ισορροπίες τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και σε ζητήματα που άπτονται της καριέρας και της οικογένειάς σου και από πλευράς σου θα χρειαστεί ευελιξία και ανοικτό πνεύμα. Από αυτό μάλιστα θα εξαρτηθεί το αν τελικά οι ανατροπές που θα υπάρξουν στην ζωή σου θα αποβούν υπέρ σου ή όχι. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε κουράσει με «τζούφιες» επαφές ή μετακινήσεις και οφείλεις να επεξεργαστείς προσεκτικά κάθε στοιχείο και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου, αφού όλο και κάποια «αναποδιά» θα σου συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί με ένα ξεχωριστό δώρο που θα λάβεις ή την απροσδόκητη έλευση ενός γνωστού ή συγγενή. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα κι όχι από την λογική σου, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου!Αντίθετα, στα πλαίσια μιας προπαρασκευαστικής διαδικασίας, μπορεί να πληροφορηθείς για αγοραστικές ευκαιρίες ή να δρομολογηθεί μια είσπραξη για λίγο αργότερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις look και… μυαλά, δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό, αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία για σένα! Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να «κλείσεις» πρώτα μια παλιά υπόθεσή σου, διευκρινίζοντας τις όποιες ασάφειες κι ύστερα να μπεις στην διαδικασία ενός νέου ξεκινήματος. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως μετά από επαφές και συζητήσεις θα αποκτήσεις μια πιο σαφή εικόνα για τα τεκταινόμενα, ενώ πάντα μπορείς να εμπιστευτείς και την διαίσθησή σου, που ποτέ δεν λαθεύει!