ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/04: οι σχεσεις βρισκουν ισορροπια !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια δύσκολη «μάχη» σε οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα κι αν θέλεις να «την βγάλεις καθαρή» θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχεις συνείδηση των ορίων και των ικανοτήτων σου, χωρίς να προβείς σε «ηρωισμούς» καταδικασμένους να αποτύχουν. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις αποχετεύσεις ή εξ αιτίας ενός σαθρού εδάφους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την γοητεία σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, μέσα από ευχάριστες παρέες και νέα ενδιαφέροντα αλλά μην ξεχάσεις ούτε μια στιγμή ότι το «σουξέ» που έχεις μπορεί να προκαλέσει και το ενδιαφέρον των «κακών»! Μάλιστα με τον Άρη στον Καρκίνο είναι πιθανό να σου προκύψουν και «παλιοκαταστάσεις» που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι στο άγνωστο και τους αγνώστους. Ίσως πάλι να γίνει ζημιά σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς ή να λάβεις δυσάρεστα μαντάτα για ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε «underground» οικονομικές συναλλαγές και πρόσεξε μήπως τελικά η σπουδή σου να εξασφαλιστείς, σε καταστήσει θύμα ισχυρών όσο και αδίστακτων συμφερόντων. Επιπλέον έχε τον νου σου σε άτομα που δρουν στο σκοτάδι και μπορεί να σου κάνουν την ζημιά. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι τυχερός/η μπορεί να «σωθείς» από την καταστροφή κάποιου άλλου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου επιδρά θετικά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι ανακουφιστικό. Επιπλέον μπορεί να απαλλαγείς από ευθύνες στην δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια «βουτιά», που σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με οτιδήποτε «τοξικό» υπάρχει μέσα σου. Όσον αφορά όμως τον… έξω κόσμο, οφείλεις να είσαι υποψιασμένος/η, αφού παραμονεύουν άγνωστοι κίνδυνοι, συν τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, που απέχουν πολύ από το να είναι αγαθές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να δώσεις μια νικηφόρα μάχη με το «κακό». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει στήριξη μέσα από τις φιλίες σου

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα ύστερα από συζητήσεις με άτομα που έχουν ισχύ και σε… καλοβλέπουν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί υποχθόνιες κινήσεις σε βάρος σου και καλό είναι να μην είσαι και τόσο… αμέριμνος/η, ίσα-ίσα που η επιτυχία σου προκαλεί την ζήλια και τον φθόνο! Επιπλέον, προστάτεψε την υγεία σου από μια ενδεχόμενη έκθεση σε υλικά ή ουσίες που την επιβαρύνουν, μην σου πω κιόλας ότι χρειάζεσαι μια γενναία αποτοξίνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο είναι πιθανό να μάθεις κάτι στενόχωρο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Αν πάλι αναμιχθείς με συλλογικότητες να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα και πράγματα που είναι… ολίγον «στημένα» και ελεγχόμενα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για εξόδους και δρώμενα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην καριέρα ή/και την οικογένειά σου, με το καλό σενάριο να «γράφει» την «μοιραία» μετάβασή σου σε μια νέα εποχή. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να πέσεις κι επάνω σε «θηρία», που δεν καταλαβαίνουν από… διπλωματία και είτε θα πας με τα «νερά» τους, είτε θα τα κοντράρεις, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι εναντίον σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο, ενώ σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν άτομα που θα εγγυηθούν για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο ανοικτό/η προς το… κοινό σου και βρίσκοντας ανταπόκριση στις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για περισσότερα πράγματα! Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ μπορεί να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί έρευνες σε βάθος ή/και την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού, ίσως όμως να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, ιδιαίτερα αν κυκλοφορήσεις σε άγνωστα στέκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο να σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στα οικονομικά σου, να θυμάσαι πώς το «όλα ή τίποτα» σε συμφέρει μόνον αν δεν έχεις να χάσεις πολλά! Επιπλέον, τα κεκτημένα σου μπορεί να γίνουν στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων, πολύ περισσότερο αν δώσεις «στόχο» με τις επιλογές ή την συμπεριφορά σου. Αν όμως είσαι τυχερός, τότε θα επωφεληθείς από την μεγάλη ζημιά που θα πάθει κάποιος άλλος. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου συνδράμει θετικά στα εργασιακά σου, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη απέναντί σου το καλό σενάριο είναι να επωφεληθείς από την καταστροφή των άλλων, υπάρχει ωστόσο και το… άλλο που σε παραπέμπει σε εκβιαστικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση ημίμετρα δεν χωρούν, είτε θα «κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του», εφ’ όσον έχεις τις προϋποθέσεις, είτε θα αποσυρθείς οριστικά από μια διεκδίκηση. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι καθοριστικό σε έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνεισφέρει αρκετά ως προς το «ευ ζην»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας, ίσως μάλιστα να λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πιο όμορφο τον χώρο σου, ενώ αναμένονται και επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν. Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον Καρκίνο ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή μιας συνωμοσίας στην δουλειά σου, αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε θα πάρεις την θέση κάποιου/ας που την έχασε. Επιπλέον, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μέσα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια κρίσιμη περίοδο για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με κάποια πρόσωπα να αποχωρούν οριστικά από την ζωή σου, είτε αυτό σε θλίβει, είτε σε… λυτρώνει! Στην περίπτωση όμως που σου προκύψει μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως έχεις να κάνεις με κάποιον/α που είναι μπλεγμένος/η σε πολλά και μπορεί να μπλέξει κι εσένα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά ή/και προστάτεψέ τα από τα «κυκλώματα». Παράλληλα βέβαια, για την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου… πέρα βρέχει και θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς με «παιχνιδιάρικες» αναζητήσεις.!