ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/06: πολλές οι ευκαιριες στα εργασιακά !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύς σε παραπέμπει σε μια μυστική συμμαχία ή συνεργασία, που θα σε ωφελήσει πολλαπλά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα υπάρξει μια θετική εξέλιξης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις, ίσως μάλιστα να έχεις τα… τυχερά σου και σε οικονομικό επίπεδο! Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα μια από αυτές να αποδειχθεί αρκετά ιδιαίτερη, μένει ωστόσο να αποδειχθεί το κατά πόσον ο ενθουσιασμός σου θα παραμείνει ζωντανός και στην συνέχεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα και… καιρός ήταν μετά τις απανωτές «ομοβροντίες» του Άρη, ίσως μάλιστα να κλείσουν πληγές ή να αποκατασταθεί μια ζημιά. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Παράλληλα, με τον Δία στους Ιχθύς μην διστάσεις να πεις το ναι σε μια νέα φιλία ή/και στην επαφή-ένταξή σου σε έναν σύλλογο ή φορέα, αφού μόνον καλά θα δεις, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα γι’ αυτά!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύς διαμορφώνει γόνιμες συνθήκες στην καριέρα σου και επεκτείνει τις δραστηριότητές σου, ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά και με ένα σημαίνον πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τα ταλέντα σου και θα σε προωθήσει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορεί σε ένα ευχάριστο ταξίδι, την συμμετοχή σου σε κοινωνικά δρώμενα αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που…. τουλάχιστον θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο όμορφος/η! Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ βγες έξω και… δεν θα χάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στους Ιχθύς ευνοούνται τα ταξίδια και οι κάθε είδους επαφές με το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις καλά νέα για μια νομική υπόθεσή σου. Αν πάλι θες να σπουδάσεις κάτι, θα την βρει την… άκρη σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο τελικά είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο γοητευτικό/η και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου και… καιρός ήταν να πάρεις κι εσύ μια ανάσα, αφού με τον Άρη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου μέχρι… χθες είχες πήξει στις εντάσεις και τα καψόνια!  Επιπλέον, αν είσαι σε δημιουργική φάση, το χειροκρότημα που θα μαζέψεις είναι το καλύτερο… αφροδισιακό για σένα! Παράλληλα, με τον Δία στους Ιχθύς τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να λάβεις μια αποζημίωση ή μια χρηματοδότηση που θα σου λύσει τα χέρια, ενώ μια επένδυση μπορεί να αποδειχθεί… χρυσωρυχείο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου φέρνει επιτυχίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς. Ίσως πάλι να μοιραστείς μια χαρά με έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να αισιοδοξείς και να εκμεταλλευθείς τις διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου, μένοντας μακριά από τα δύσκολα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που δείχνουν ικανά και πρόθυμα να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά κι όχι να μείνεις μόνον σε «χαριεντισμούς»!. Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου αλλά και να τιμηθείς από έναν φορέα ή σύλλογο. Παράλληλα, με τον Δία στους Ιχθύς να ανοίγει «πόρτες» στα εργασιακά σου, καλείσαι να εκμεταλλευθείς τις περιστάσεις ή τις «άκρες» που διαθέτεις, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για υπάλληλο ή/και εξοπλισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σου δίνει -επιτέλους- τύχη στις επιδιώξεις σου, μην διστάσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευτείς για το έργο και την δράση σου.  Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς φροντίζει για την καλοπέραση σου, με την συνδρομή μάλιστα κάποιων που… κερνάνε, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στους Ιχθύς υποστηρίζει κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για αναζήτηση στέγης ή/και μισθώσεις. Και… έξω όμως πας καλά πλέον, αφού η Αφροδίτη στον Λέοντα σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις στα ταξίδια κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, τα όσα λες ηχούν ευχάριστα στα αυτιά, ίσως όμως να πάρεις κι εσύ μια καλή είδηση που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ένας συγγενής σου… κάνει τελικά το χατίρι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σηματοδοτεί περισσότερες ανέσεις ή/και μια βελτίωση των οικονομικών σου, με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο, αν και με τα όσα έχεις περάσει πρόσφατα δυσκολεύεσαι να το… πιστέψεις! Παράλληλα, ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τα ταξίδια και διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και γέλια που… δεν θα σου βγουν ξινά! Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ρούχα, αξεσουάρ ή ένα μέσον που αναβαθμίζει το πρεστίζ σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να γυρίζει το παιχνίδι υπέρ σου, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη των άλλων ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες επαγγελματικές βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα. ο Δίας στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου και τα επενδυτικά ανοίγματα σου, με μόνο… αστερίσκο την τάση σου να προβείς σε σπατάλες, προκειμένου να καλύψεις ανάγκες πολυτελείας!

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου η τύχη σου… απογειώνεται και το μόνο που σου απομένει είναι το να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται, Δικαιούσαι βέβαια και να… τεμπελιάσεις, τρώγοντας από τα έτοιμα που σου φέρνουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρότινος ταλαιπωρήθηκες, προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά  όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις, ίσως μάλιστα να παίξει ρόλο σε αυτό και μια προσωπική συμπάθεια! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet αλλά και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.