ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/11 : ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από μια σειρά εκπλήξεων το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και τις ανατροπές που θα γίνουν, ξέροντας πως θα βγεις ωφελημένος/η. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό, επειδή ωστόσο δεν παίζουν όλοι… τίμια, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον έχεις την τάση να αποκτήσεις πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά, ίσως όμως να σου χαρίσουν και κάτι που θα σε συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το status της καθημερινότητάς σου μέσα από ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις, ενώ είναι πιθανό να απολαύσεις ένα σπάνιο θέαμα ή να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά. Μην… βαρυγκομάς λοιπόν και μπες στο παιχνίδι των αλλαγών! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να δημιουργεί «θολούρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής ανατροπής, που θα σε ευνοήσει, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο. Όσον αφορά δε στα επενδυτικά σχέδιά σου αλλά και το «κυνήγι» της τύχης, κάνε αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να ακυρώνει μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Από την άλλη πλευρά όμως τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα, ενώ στα εργασιακά σου το θέμα είναι ποιος/α θα πει το… ψέμα και γιατί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου κι εδώ οφείλεις να γνωρίζεις πως οι «extreme» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη, τόλμησε λοιπόν το… διαφορετικό! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σε κάνει πολύ πιο «φευγάτο/η» και ρομαντικό/η, θα… δυσκολευτείς αρκετά για να δεις τις αδυναμίες που υπάρχουν στα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου βρίσκονται στο φόρτε τους κι ίσως έχεις μια μοναδική έμπνευση.

ΛΕΩΝ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έρχονται αλλαγές στα εργασιακά σου, οι οποίες… μάλλον θα σου αρέσουν! Μπορείς φυσικά κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που σπάνε την ρουτίνα. Επιπλέον ενδέχεται να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του κάτι το «ατμοσφαιρικό» κι αν χρειαστεί να προσφέρεις κατάλυμα σε άτομα που περνούν δύσκολα, μην απορήσεις ωστόσο αν κάποιος/α εκμεταλλευτεί την φιλοξενία σου! Τσέκαρε επίσης και για υγρασίες ή διαρροές στον χώρο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού έφτασε η ώρα και η στιγμή για να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά, αφού οι συνήθεις πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Αν πάλι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, δεν έχεις παρά να… ανταποδώσεις στα ίσα! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα εξωραΐζει την καθημερινότητά σου και σε βοηθά να «ταξιδέψεις» μέσα από θεάματα ή ακροάματα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και αρκετά «αθώα» ψέματα, είτε από την πλευρά σου, είτε από γνωστούς/ες, που δεν θέλουν να σε στενοχωρήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού η κατάσταση στο σπίτι ή το γραφείο σου ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, όχι όμως για κακό. Μπορείς μάλιστα να ταράξεις κι εσύ τα «νερά»! Επιπλέον αναμένονται έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας έντεχνης παραπλάνησης που αποσκοπεί στην οικονομική «αφαίμαξη» σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που… παριστάνουν τους δυστυχείς! Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε καταναλωτικά «ολισθήματα» αλλά αν είναι να αγαλλιάσει η ψυχούλα σου, τότε… χαλάλι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι πιθανό να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα και να είσαι ανοικτός/η στο νέο. Επιπλέον, αν «προκληθείς», μην… τσιμπήσεις, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι, που θα λάβει διαστάσεις μόνον αν το πάρεις πολύ στα σοβαρά! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σε χαλαρώνει είναι πιθανό να σε… αποπλανήσουν αν αφεθείς στην «μέθη» σου. Από την άλλη όμως θα εμψυχώσεις κόσμο που υποφέρει, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να κρύψεις κάθε ατέλεια ή «ελάττωμα» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού να προσδίδει… ανατρεπτικές διαστάσεις στα οικονομικά σου, αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να σου έρθουν από αλλού! Μπορείς φυσικά κι εσύ να κάνεις την έκπληξη δωρίζοντας κάτι ξεχωριστό σε κάποιον/α. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο και για την ξεκούρασή σου, μακριά από όλα εκείνα που σε φθείρουν ψυχικά. Είναι μάλιστα πιθανό να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να ενεργοποιηθεί ο… φύλακας άγγελός σου γι αυτό δώσε μεγαλύτερη σημασία στα μηνύματα που σου στέλνει το σύμπαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να… αλλάξεις τακτική, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση δεν θα «πιάσει». Κάνε λοιπόν οικειοθελώς την ανατροπή στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις και σε βάζει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα, φαίνεται ωστόσο πως στις φιλίες αλλά και στις συλλογικές δράσεις σου, κάτι… πονηρό «παίζεται» πίσω από την πλάτη σου και κάποιος/α πάει να επωφεληθεί σε βάρος σου, ποντάροντας στην καλή προαίρεσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν! Επιπλέον όμως έρχονται θετικές αλλαγές στα εργασιακά σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα όλα… δείχνουν ωραία και καλά, ενώ κι εσύ έχεις την δυνατότητα να παρουσιάσεις τα πράγματα, όπως σε βολεύουν, αποκρύπτοντας δυσάρεστες ή ενοχλητικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να χαλαρώσεις με θεάματα ή ακροάματα που τέρπουν την ψυχή, ενώ ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια καλή πράξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εξιτάρει με τις αντιλήψεις ή τον τρόπο ζωής του, όσον αφορά δε τις τρέχουσες φιλίες σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις και άλλα… όμορφα πράγματα γι’ αυτές! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα όλα δείχνουν ειδυλλιακά γύρω σου, μπορεί όμως και να… μην είναι γι’ αυτό «κράτα πισινή» σε όσα ωραία βλέπεις και ακούς, ιδιαίτερα από συγγενείς ή γνωστούς/ες. Αντίθετα βέβαια στον κόσμο των τεχνών και του θεάματος δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα και μπορείς να αφεθείς στην «μαγεία τους».