ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/9: …ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ !

No Rating

 

Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Ήλιος σχηματίζουν τρία σημεία σε ένα πολύπλοκο αστέρι.

ΚΡΙΟΣ
Δεν σας είναι τόσο εύκολο να «διαβάσετε» καλά τους ανθρώπους και δεν μπορείτε να καταλάβετε τον τρόπο που εκφράζονται οι συνεργάτες σας. Έτσι, είναι πιθανό να παρεξηγήσετε τη συμπεριφορά κάποιου και να εκνευριστείτε μαζί του χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Παρόλα αυτά θα είστε ικανοποιημένη από την απόδοσή σας στη δουλειά. Τα οικονομικά σας εμφανίζουν μία ανοδική τάση, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική με τις κινήσεις σας. Η ανανεωμένη σας εμφάνιση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, γιατί πολύ σύντομα η κούραση θα σας καταβάλει και θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Εργαστείτε χωρίς να πιέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας και προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο, για να ξεκουραστείτε και να αποφορτιστείτε. Κανονίστε μια έξοδο με τους φίλους και βγάλτε για λίγο από το μυαλό σας τη δουλειά. Είναι σημαντικό ωστόσο να μην αφήσετε σε εκκρεμότητα θέματα που έχουν σχέση με φορολογικά ζητήματα, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πλανάται ένα κλίμα αβεβαιότητας στον αέρα όσον αφορά μία συνεργασία που προσπαθείτε να κλείσετε. Δεν είστε καθόλου ευχαριστημένη από το εισόδημά σας και συνειδητοποιείτε, ότι τα χρήματά σας δεν αρκούν για τις υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων και μέχρι τότε φροντίστε να μην κάνετε περιττά έξοδα. Ένας καλός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει πολύ. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε μία συζήτηση με τον εαυτό σας και να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε με τη σχέση σας. Αν βλέπετε ότι δεν έχει μέλλον, τότε καλό είναι να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας. Προσοχή όμως, μην του μιλήσετε αν δεν είστε σίγουρη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ανακαλύψετε, ότι κάποιος από τους συνεργάτες σας έχει πει κάποιο ψέμα. Πιθανώς να μην είναι κάτι σοβαρό, όμως, εσείς θα το πάρετε κατάκαρδα. Θα σας είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείτε τους άλλους και θα αισθάνεστε, ότι η απάτη υπάρχει παντού γύρω σας. Προσπαθήστε να ηρεμίσετε και να ξεφύγετε γρήγορα από αυτή την παράνοια και να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι πιο ευχάριστο. Ασχοληθείτε καλύτερα με κάποια δραστηριότητα που αγαπάτε ή ξεκινήστε ένα καινούργιο χόμπι. Οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν χτυπάνε την πόρτα σας και αυτό θα σας αγχώσει. Αυτά τα προβλήματα ενδέχεται να σας απομακρύνουν λίγο από τον αγαπημένο σας.

 

ΛΕΩΝ
Είναι πιθανό κάποια από τα επαγγελματικά σχέδιά σας να αναβληθούν. Μην πανικοβάλλεστε, όμως, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η απόδοσή σας θα είναι πολύ καλή και ίσως συμβεί κάτι σπουδαίο από εκεί που δεν το περιμένατε. Είναι πιθανό, λοιπόν, να αποκτήσετε απρόσμενα επιπλέον χρήματα, να κάνετε μια καινούργια γνωριμία ή να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο, που είχατε θέσει από καιρό. Αν δεν είστε σε σχέση, Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κάνετε μία πολύ ξεχωριστή γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα εμφανιστούν κάποιες νέες ευκαιρίες μπροστά σας για νέες συνεργασίες. Να είστε προσεκτική γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα παρουσιαστούν ωστόσο κάποιες ευκαιρίς να αυξήσετε τα έσοδά σας. Έχετε τη διάθεση να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας και θέλετε να ξεκινήσετε με ένα πλάνο που είχατε παλαιότερα στο μυαλό σας. Η φαντασία σας θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το χώρο σας, όπως ακριβώς θέλετε. Στον αισθηματικό τομέα, θα ήταν καλύτερο να συγκεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να πειραματιστείτε, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε.

 

ΖΥΓΟΣ
Δεν έχετε και πολλή όρεξη, για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ξεκινήσετε δυναμικά την εργασία σας και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Θα δείτε, ότι θα σας κινήσει το ενδιαφέρον στην πορεία και θα τα πάτε μια χαρά. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και επιτέλους μπορείτε να πάρετε μία ανάσα. Όσο για τα αισθηματικά σας, καιρός να αναλογιστείτε και εσείς τι είναι αυτό που κάνετε λάθος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα επαγγελματικό στραβοπάτημα θα σας απογοητεύσει. Η διάθεσή σας δεν θα είναι και στα καλύτερά της, ωστόσο να θυμάστε ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Ευκαιρίες να επανορθώσετε θα εμφανιστούν σύντομα στον δρόμο σας. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί, όμως μην επαναπαύεστε. Στην προσωπική σας ζωή έχετε κάτι άλλο να διαχειριστείτε. Είναι πιθανό κάποιος φίλος σας ή το ταίρι σας να φύγει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας δυσαρεστεί. Προσπαθήστε να ξεχαστείτε, αφού δεν μπορείτε να αλλάξετε την πορεία των γεγονότων και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας στην οικογένειά σας ή σε κάτι που σας χαλαρώνει και σας ηρεμεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή ημέρα είναι καλό να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Κάτι άλλο σας προβληματίζει και δεν έχετε όρεξη να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Είναι πιθανό, να έχετε πει κάτι που να ενόχλησε κάποιο κοντινό σας άτομο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να του ζητήσετε συγγνώμη. Βάλτε τα δυνατά σας, για να έχετε όσος το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους. Γραφειοκρατικά ζητήματα χρειάζονται λύση και πρέπει να ασχοληθείτε, αλλιώς θα έχετε πρόβλημα με τα οικονομικά σας. Με θετικές σκέψεις και περισσότερο διάλογο θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα, προτάσεις που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες κινήσεις που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Στην προσωπική σας ζωή η αισιοδοξία και η ανεβασμένη σας διάθεση θα κάνουν την αλλαγή. Θα μπορέσετε να διορθώσετε πολλές προβληματικές καταστάσεις. Ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας και την παρέα σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εδώ και καιρό δουλεύετε πολύ πάνω σε ένα συγκεκριμένο project και περιμένετε με αγωνία να δείτε τα αποτελέσματα. Μπορεί, όμως, να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, που θα σας απογοητεύσουν και θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τον επιπλέον χρόνο που σας δίνετε, για να γίνετε ακόμα καλύτερη. Οι οικονομικές σας συναλλαγές πρέπει να γίνουν με προσοχή. Στη σχέση σας ίσως ανησυχείτε για ένα θέμα που έχει προκύψει, όμως, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην τα κρατάτε μέσα σας και να μιλήσετε σύντομα με το ταίρι σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η υπομονή σας έχει εξαντληθεί και θα είστε κάπως επιθετική με τους συνεργάτες σας. Ίσως θελήσετε να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές στη ζωή σας, όπως να αλλάξετε δουλειά ή να απομακρυνθείτε από μια σχέση που είναι τοξική για εσάς. Πιθανώς να δεχθείτε κριτική για τις αποφάσεις σας. Δεν χρειάζεται να τσακωθείτε γι’ αυτό, όμως, δεν είναι επίσης καλή ιδέα να ενδώσετε στις πιέσεις των άλλων. Μόνο εσείς είστε υπεύθυνη για τις αποφάσεις που παίρνετε στη ζωή σας και θα πρέπει να δώσετε και στους άλλους να το καταλάβουν αυτό. Με ειλικρίνεια και θάρρος θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τον αγαπημένο σας και να λύσετε όποιο πρόβλημα μπορεί να έχετε.