ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/03 : Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι αν δεν έχεις την σύμφωνη γνώμη τους μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες κι εκτεθείς στα μάτια τους. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να συνεχίσεις μια παράδοση, παραλαμβάνοντας την «σκυτάλη» από κάποιον πρεσβύτερο. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να αναβιώσεις δράσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή να ασχοληθείς με ιστορικά θέματα, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές μελαγχολίας και «κλεισίματος» στον εαυτό σου, ως «άμυνα» απέναντι σε ότι σε πληγώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σου έχει… φυλαγμένες ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, συνάμα όμως σου δίνει και παρέα για να τις κάνεις! Κατά τα άλλα βέβαια οφείλεις να δώσεις προσοχή, τόσο στην δική σου υγεία και διατροφή, όσο και σε εκείνη των ζώων ή των φυτών, που «διαφεντεύεις». Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει στην συνειδητοποίηση ενός βάρους που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά, δίνοντας σου το έναυσμα για να το ξεφορτωθείς.. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και σε ένα παλαιό πρόβλημα υγείας, που επανακάμπτει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Ζυγό η μέρα είναι «αντιπροσωπευτική» για να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα με το πόσο θα… κρατήσει η χαρά σου, αφού η αστάθεια περισσεύει! Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ένα παλιό ενδιαφέρον σου αλλά και να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι «δυνατό», ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με πολιτικό «πρόσημο». Επιπλέον καλείσαι να ασχοληθείς και με τα προσωπικά προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ανακατατάξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι ίσως αρχικά να ενοχληθείς από την προσέλευση ατόμων που ίσως και να… μην έχεις σε μεγάλη εκτίμηση αλλά τελικά μπορεί να συνεισφέρουν σε λύσεις. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα σχετικά με την καριέρα σου και είναι πιθανόν να προχωρήσεις σε μια μάλλον «αμυντική» αναδιάταξη των προτεραιοτήτων σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ακολουθήσεις τα… χνάρια των προγόνων σου και να μυηθείς σε παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις συζητήσεις και τις επαφές σου -τόσο διαδικτυακές, όσο και διά ζώσης- μένει όμως να βάλεις κι ένα «φίλτρο» αφού θα ειπωθούν και πολλά… άσχετα! Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις πρόσβαση στα media η ένα μέσον, που αναβαθμίζει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα ενθαρρύνει τις αναζητήσεις σου στο παρελθόν, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για πνευματικά ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ζυγό μπορείς να κυνηγήσεις επιπλέον έσοδα ή παροχές, θα σου είναι δύσκολο ωστόσο να αποταμιεύσεις, λόγω κάποιων απαιτήσεων ή αναγκών που δεν είναι καν δικές σου αλλά σου ζητείται… επιτακτικά να τις καλύψεις! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα αναβιώνει οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, με σκοπό να βρεθεί μια λύση, κάτι που γίνεται, αφού οι όροι του παιχνιδιού έχουν αλλάξει, οπότε αξίζει να προσπαθήσεις. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να ανακαλύψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας αλλά και να σου δοθεί ένα κληροδότημα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, παράλληλα όμως θα βγουν στην φόρα και οι αδυναμίες σου, αν δεν αντιμετωπίσεις σωστά τα όσα θα σου τύχουν. Κρατάς λοιπόν «δίκοπο μαχαίρι»! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα αναβιώνει σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, κάτι που από την μια πλευρά μπορεί να σε «κρατήσει» πίσω αλλά από την άλλη να σε εμπνεύσει στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο. Είναι μάλιστα πιθανό να βρεις απαντήσεις για τις αρχικές αιτίες μιας κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις μυστικά, γύρω από προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, όμως οφείλεις να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της σωματικής ή ψυχικής σου ευεξίας. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές, οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με την δουλειά σου. Επιπλέον μπορεί να αναβιώσει μια επαγγελματική συνεργασία, να ξαναβρείς μια πελατεία ή να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, ενώ δρομολογεί και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό», είτε για μια διασκεδαστική παρέα. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να αναζητήσεις δημιουργικές λύσεις στο παρελθόν αλλά και εκείνα που σε ενώνουν με τους δικούς σου, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από μια κοινή προσπάθεια ή ένα… φιλί! Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις αρνητική συμπεριφορά από κάποιον/α που είναι περιχαρακωμένος/η στα δικά του/της και σε βλέπει σαν ξένο/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν επιμείνεις να γίνουν όλα σύμφωνα με τους «άκαμπτους» κανόνες σου, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε δύσκολο, ίσως μάλιστα να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα, εκτιμώντας μια κίνηση «καλής θέλησης» από την πλευρά σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ανιχνεύσεις μια παράδοση ή έναν «θρύλο» που σίγουρα κρύβει αλήθειες, ίσως μάλιστα να έρθεις κοντά σε πρεσβύτερους/ες που γνωρίζουν πολλά για όλα αυτά. Στην επικαιρότητα είναι πάντως για σένα και ένα περιουσιακό ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα από ποικίλες συναναστροφές, ενώ αναμένεται να λάβεις αρκετές ειδήσεις, που όμως χρειάζονται αξιολόγηση. Επιπλέον η δράση σου θα είναι πλούσια και στο διαδίκτυο. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα για να ανατρέξεις στο παρελθόν, αλιεύοντας γνώσεις αλλά και ασχολούμενος με παλιά ενδιαφέροντά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει μια κινητικότητα στις οικονομικές υποθέσεις σου, στις οποίες ωστόσο φαίνεται να εμπλέκονται και άλλοιείτε για καλό είτε για κακό, αφού αν μεν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα βρεις «φλέβα», συνάμα όμως θα σε «αφαιμάξουν» κάποιοι άλλοι. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου με συνέπεια να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε συγκινούν κι όχι σε εκείνα που σε… συμφέρουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να λάβεις μια ενίσχυση σε χρήμα ή σε είδος από την οικογένειά σου.