ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/1: η τριτη εχει υποχρεωσεισ

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗ  29/1 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος σου στερεί αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να ανταποκριθείς σε έξτρα υποχρεώσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε… ρίχνει στο φιλότιμο προκειμένου να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε έναν φίλο ή μια φίλη, καλό είναι όμως να μην τα πάρεις όλα επάνω σου, αφού αν κάτι «στραβώσει» εσύ είσαι που θα κατηγορηθείς για το αποτέλεσμα. Ανάλογη στάση οφείλεις να κρατήσεις και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας στην οποία συμμετέχεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, θέλοντας και μη και πέρα από τις ατυχίες και τις καθυστερήσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν, το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με αποφάσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε σημαίνον στην ζωή σου, ξεκινώντας από την καριέρα σου. Και βέβαια εδώ είναι που θα κριθούν οι δεξιότητες και οι ικανότητές σου στον χειρισμό περίπλοκων υποθέσεων, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι το να επωμιστείς βάρη άλλων θα σε φέρει τελικά σε πολύ πιο δύσκολη θέση. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με έναν συγγενή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος σου θέτει ένα οικονομικό δίλημμα, αν όμως δεν έχεις καθαρό «ορίζοντα» είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μην κάνεις τίποτε. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις άλλων, που ανεξάρτητα με τις προθέσεις τους μπορεί και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε λοιπόν να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου. Επιπλέον, φρόντισε να διαθέτεις κάθε νόμιμο έγγραφο ή παραστατικό στις συναλλαγές σου, αφού θα σου ζητηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Κρόνος βάζει προσκόμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή βάζει σε «στενωπό» τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια, αν όμως δανείσεις χρήματα στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσει πολύ η επιστροφή τους, ενώ στην χειρότερη δεν θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Όσο για τις αγορές σου, μείνε στα πολύ βασικά.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους άλλους, καλό είναι όμως να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, αφού το πιθανότερο είναι να ζημιωθείς από τις ενέργειές τους, είτε επειδή λαθεύουν, είτε επειδή εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, θέτοντας τον καθένα προ των ευθυνών του, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος βάζει στο «τραπέζι» κι ένα θέμα υγείας είτε δικό σου, είτε κάποιου/ας που σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα συνηγορούν στο να δουλέψεις περισσότερο ή να πάρεις μια σχετικά δύσκολη απόφαση για τα εργασιακά σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξη τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε καλεί να προνοήσεις για την υγεία και την σωστή διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να μην ανακατέψεις στις δουλειές σου αγαπημένα σου πρόσωπα, αφού το πιθανότερο είναι να χαλάσει η σχέση σας. Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε και για την δική τους υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή να βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μια στενοχώρια θα την… πάρεις, είτε αυτή προέλθει από φίλο/η, είτε από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Κι αν βέβαια βασανίζονται από κάτι σοβαρό, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα, αν όμως απλά αποδειχθούν ανάξιοι των προσδοκιών σου, οφείλεις να πάρεις τια αποστάσεις σου, μέχρι τουλάχιστον να λάβεις τις αναγκαίες εξηγήσεις. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος εγείρει κι ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που θα πάρει αρκετό χρόνο για να λυθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και στην πλειοψηφία τους δεν έχουν μια ευχάριστη διάσταση. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού αλλά είναι ιδανική για να «ξεσκαρτάρεις» από ότι θεωρείς άχρηστο. Αν πάλι φιλοξενήσεις κόσμο, μην τους δώσεις και πολύ… αέρα, αντίθετα απαίτησε να σε σεβαστούν. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος θα περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σου, μέσα από εμπόδια ή τεχνικά προβλήματα που καθιστούν πιο δύσκολη την καθημερινότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή «στοχεύει» πρωτίστως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όπου κάποιες ατυχίες ή δυσλειτουργίες θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, μεταθέτοντας για αργότερα κάποια από αυτά. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, προνόησε για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει» και φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, σε… συμφέρει να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου και την διεκπεραίωση «κουραστικών» αλλά αναγκαίων λεπτομερειών. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος φέρνει αναπόφευκτα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις έναν υπεύθυνο και διοικητικό ρόλο, μοιράζοντας αρμοδιότητες ή καθήκοντα όπου δει κι όχι βέβαια να τα σηκώσεις όλα στους ώμους σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σου επισημαίνει πως στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά και έχοντας επίγνωση των όποιων περιορισμών, όπερ σημαίνει… λιτότητα και αποταμίευση! Επιπλέον, σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στην συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος αλλά και να μην δώσεις χρήματα για αγορές ή εξυπηρετήσεις άλλων, αφού δεν θα σου βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζονται από τον Κρόνο, εύκολα μπορεί να κάνεις λάθη ή να «πέσεις» ψυχολογικά εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων αλλά αν ξέρεις καλά το αντικείμενό σου μην κολλάς στο τι έγινε και προχώρα παρακάτω, αφού στην παρούσα φάση εσύ είσαι εκείνος/η που «θα βγάλει το φίδι από την τρύπα». Αν πάλι κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν απαιτήσεις, που σε ξεπερνούν, τότε απλά μην υποχωρήσεις από τις κόκκινες γραμμές σου, αφού «εκεί που σου χρωστούν θα πάρουν και το βόδι»! Παράλληλα είναι σκόπιμο να κόψεις μια κακή συνήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι στην παρούσα φάση οφείλεις να «προσγειωθείς», για να μην… απογοητευθείς, ιδιαίτερα ως προς τις φιλίες σου! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε προειδοποιεί ότι κάτι αρνητικό για σένα «παίζεται» για σένα στο παρασκήνιο, είτε σε προσωπικά, είτε σε εργασιακά θέματα κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος των προσδοκιών σου, μην διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του, όσο κι αν αυτό σε στενοχωρεί. Επιπλέον, μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.