ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/10: Μπορείς να πραγματοποιήσεις τα πάντα, αρκεί να τα πιστέψεις !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνουν τα πράγματα στα οικονομικά σου, βάζοντας στο «κάδρο» δάνεια ή χρηματοδοτήσεις, που μπορούν να σου προσφέρουν «ανάσες», ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια αποζημίωση. Αν όμως είσαι άτυχος/η, τότε θα χρειαστεί να καλύψεις έξοδα… άλλων! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει νέες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις αρκετές φορές την πολιτική σου. Κι αν δεις πως κάτι δεν προχωράει, τήρησε κι εσύ στάση αναμονής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στους άλλους, αφού η δική τους στάση είναι εκείνη που θα κρίνει το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου σε πολλά επίπεδα. Στο όνομα της ενότητας λοιπόν, φέρσου πιο… δημοκρατικά, επιδεικνύοντας συγχρόνως μεγαλύτερη ανοχή στα καπρίτσια τους, αφού το ίδιο κάνουν κι εκείνοι/ες! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές. Kαλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, ούτε και να αυθαιρετήσεις, παραβιάζοντας την δεοντολογία, αφού θα υπάρξουν αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνουν νέα και μάλλον ευχάριστα δεδομένα στα εργασιακά σου, ενώ, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για το κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν. Επιπλέον, καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Ίσως πάλι να προκύψει «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνουν πολύ πιο «αγαπησιάρη/α» και πρόθυμο να συμμετάσχεις σε ποικίλα δρώμενα ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σίγουρα βέβαια θα υπάρξει κι ένας πολύ πιο… προσωπικός χαρακτήρας στις επαφές σου, με τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τον πρώτο λόγο στις… χαρές σου! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθεί να φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, με τον συμβιβασμό να είναι το πρώτο ζητούμενο. Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις έδρα, για λόγους «ανωτέρας βίας» ή στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενώ δεν αποκλείεται είτε να μεταβείς σε μια άλλη «έδρα», είτε να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου και τελικά εκείνο που δείχνει πιο δύσκολο απ’ όλα σήμερα είναι το να… ιδιωτεύσεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σου εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να εντείνεις τις δράσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στον ενθουσιασμό σου… σκοντάψεις ή τσακωθείς λόγω εγωισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό προάγουν την κοινωνική σου ζωή και αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σου «τσιγκλήσουν» το ενδιαφέρον, έστω και με… κουτσομπολιά! Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι με όμορφη παρέα αλλά και να αποκτήσεις νέα ρούχα ή αξεσουάρ. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει «τραμπαλίσματα» στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες αλλά και εμπόδια που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Λειτουργώντας όμως υπό πίεση θα πετύχεις τελικά τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς μέσω… άλλων, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν έχει… χορτάσει ακόμη από δράση και διαπραγματεύσεις κι εσύ πρέπει να βρεις το σωστό timing, προκειμένου να «νικήσεις» ή τουλάχιστον να μην χάσεις. Επιπλέον όμως έχε τον νου σου και στους άλλους, αφού ακούσια ή εκούσια μπορεί να σε «κάψουν» με τις ενέργειές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η διορατικότητα μα και η γοητεία σου γίνονται τα βασικά «εργαλεία», με τα οποία θα πετύχεις τους στόχους σου, όσο ψηλά ή… χαμηλά κι αν βρίσκονται! Από την άλλη πλευρά όμως τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα ταλαιπωρήσουν τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον Ζυγό πρόσεξε μήπως «ξεμπροστιαστείς» στα μάτια κάποιου/ας, έχοντας «λερωμένη την φωλιά σου». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από οξείς πόνους, με μικρή όμως διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλούν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή στο «μυστικό μέρος σου». Καλό είναι λοιπόν να «κλέψεις» χρόνο από τις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σου βάζει δίλημμα για το αν θα προτιμήσεις τα… αισθήματα από τα χρήματα, σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να μπερδέψεις τα μεν με τα δε. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α φίλος/η αυθαιρετεί σε βάρος σου ή συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό προς το πρόσωπό σου, κάτι βέβαια που δεν μπορεί να περάσει… έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό ανανεώνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις διαμεσολαβητικό ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις ανεβάζοντας και την αξία των δικών σου «μετοχών». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό σε θέλει «απίκο» και «to the point» στις δουλειές σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις πράγματα σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Κι όλη αυτή η «φούρια», που θα προκύψει θα έχει ως τελική συνέπεια το να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα «σέρνονταν».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθούν να «κλέψεις την παράσταση» σε ένα κοινωνικό εγχείρημα ή την καριέρα σου, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις πρόσβαση και σε κάποια «υψηλά κλιμάκια». Το θέμα βέβαια από εκεί και ύστερα είναι το πώς θα διαχειριστείς προτάσεις που αντίκεινται στην νοοτροπία σου.Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την «ξεροκεφαλιά» σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους. Επιπλέον, είναι πιθανό  να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνουν περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, με τις ειδήσεις και τις πληροφορίες να… πηγαινοέρχονται ασταμάτητα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει έντονα οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», που ίσως και να οφείλονται στην υπέρμετρα καταναλωτική διάθεσή σου, μπορεί ωστόσο να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή «αφαιμάξεις» από «αρπακτικά», ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια κακή εμπειρία από ένα σεξουαλικά «πεινασμένο» άτομο.