ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/11 : ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αποκτάς πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει την ζωή, ενώ γενικότερα η γοητεία σου ανοίγει «πόρτες» και βέβαια έχεις κάθε… δικαίωμα να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ύστερα από δυναμικές δικές σου πρωτοβουλίες, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με το σπαθί σου» μια σημαντική ρύθμιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αναβαθμίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, είναι μάλιστα πιθανό να δρομολογηθεί κι ένα μεγάλο ταξίδι. Ανάλογα θετικές είναι και οι προδιαγραφές για την απόκτηση ρούχων και αξεσουάρ ή ενός μέσου επικοινωνίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να αποκτήσεις ποικίλα αγαθά, δεν αποκλείεται ωστόσο να τα λάβεις και σε μορφή… δώρου! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου τείνει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις σου με τους άλλους, η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις «καθαρές» συνεργασίες, με τις υπόλοιπες να… παίρνουν δρόμο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει κέρδη και παροχές από άλλους, ενώ «παίζει» κι ένα… εξτραδάκι από τυχερό παιχνίδι! Μπορεί ακόμη να τύχεις μιας πολύ ευνοϊκής ρύθμισης. Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν αλλά κι εσύ έχεις την τάση να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτής της «συνέργειας» μπορεί να είναι και μια αποδοτική συνεργασία. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό, θα υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου, ενώ ευνοείται η πρόσληψη προσωπικού και η απόκτηση εξοπλισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας, ενώ η θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου θα έχει κι άλλα διακριτά οφέλη, αφού «αρέσεις, παιδί μου, αρέσεις»! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στην δουλειά σου –ευκαιρία λοιπόν να… τεμπελιάσεις λίγο-, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα pet. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ζωή σου, μέσα από δημιουργίες αλλά και παιχνίδια. «Παίζουν» βέβαια και τα ξεκαθαρίσματα ή οι δυναμικές διευθετήσεις στα προσωπικά σου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω «δουλεύει» για σένα στον εργασιακό τομέα και μένει μόνον το να μην «κλείσεις τα μάτια» μπροστά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, επιλέγοντας να… τεμπελιάσεις περισσότερο! Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει το έναυσμα για να διασκεδάσεις και σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προσδίδει μια νέα κινητικότητα σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται και το τελικό αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί πλήρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να δοκιμάσεις με επιτυχία την τύχη σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ανοίξεις» τον χώρο σου, προκειμένου να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις, ίσως όμως να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Όσο για τα κάθε είδους κληροδοτήματα ή τις βοήθειες από την οικογένεια έχεις τον πρώτο λόγο! Παράλληλα ο Άρης στον Σκορπιό δρομολογεί «φρέσκες» εξελίξεις σε σχέση με ταξίδια αλλά και την αποκατάσταση της κανονικότητας στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ σίγουρα θα καρπωθείς οφέλη από μια συγκέντρωση-δεξίωση στον χώρο σου ή κάπου αλλού. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά και καλές ειδήσεις, δεν έχεις λοιπόν παρά να αισιοδοξείς, αφήνοντας τα δύσκολα για μια άλλη ημέρα! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου προσφέρει κίνητρα και λύσεις ως προς την κάλυψη των βασικών αναγκών σου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο κερδοφορίας, μην… ξεχάσεις όμως και την αποταμίευση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γεμίζει την ατζέντα σου με νέες επαφές και γνωριμίες και ανεξάρτητα με το ότι κάποιοι/ες θα αναλωθούν μόνον σε «εξυπνάδες» και κουτσομπολιά, εσύ μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει μια σχετική οικονομική άνεση αλλά και πλούσια δώρα, ευκαιρία λοιπόν να δείξεις κι εσύ τον πιο «γαλαντόμο» εαυτό σου! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε βοηθά να διεκπεραιώσεις άμεσα και γρήγορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ίσως μάλιστα να κάνεις και πολλά ακόμη λόγω… κεκτημένης ταχύτητας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω πνέει «ούριος άνεμος» στα οικονομικά σου, με μόνο ζητούμενο την ορθή διαχείριση από πλευράς σου, αφού τείνεις στις γνωστές υπερβολές που… συνηθίζεις! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου για να «λάμψεις» ή να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, με τα λάθη που κάνεις να σου συγχωρούνται! Επιπλέον, σου δίνει το δικαίωμα να… τεμπελιάσεις λιγάκι! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε… ενημερώνει για μυστικές ή παρασκηνιακές κινήσεις, ενώ σε θέματα υγείας προωθεί λύσεις «μια κι έξω».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προβληθείς, να κερδίσεις… όλες τις εντυπώσεις και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», είτε με την αξία σου, είτε με την ομορφιά σου! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να… ξαποστάσεις και να απολαύσεις την ζωή στην φύση ή κάποιες υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής ευεξίας, οπότε άσε τα δύσκολα για μια άλλη φορά. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει μια νέα φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να «δεθείς» περισσότερο με κάποια πρόσωπα με τα οποία «πιάνεστε» ιδεολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να μάθεις κάτι πολύ ενδιαφέρον όσο και παρασκηνιακό αλλά και να ωφεληθείς από μυστικές διεργασίες, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη συνεισφέρει στην δημιουργία μιας καλής παρέας, η οποία μάλιστα μπορεί να παράξει εμπνευσμένες δημιουργίες, μέσα από το… παιχνίδι και μόνον! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προσδίδει μια νέα δυναμική στις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα και συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου. Ίσως μάλιστα να γίνεις μπροστάρης σε ένα εγχείρημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με νέα πρόσωπα, αναζήτησε πολύτιμες «άκρες» και στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού εκεί υπάρχουν «μπαρμπάδες»! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε διευκολύνει σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια μεγάλη χάρη, γι’ αυτό σήμερα… ζήτα ότι θες! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό ξεμπλοκάρει τις εξελίξεις ως προς την ανεύρεση χρήσιμων ή αναγκαίων εγγράφων αλλά και την χρήση μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς, ενώ είναι «στα σπάργανα» κι ένα ταξίδι!