ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/12: ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα χρειαστεί να «τρέξεις» για να μπαλώσεις καταστάσεις στα οικονομικά σου, αν όμως θες να «το παίξεις» επενδυτής και προσδοκάς κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Κατά τα άλλα βέβαια, οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι πλέον θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Δία στον Αιγόκερω θα έχεις τις ευκαιρίες σου, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή κάποιου/ας που διαθέτει τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη απέναντί σου να μην είναι στις… καλές τους, καλείσαι πρωτίστως να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, διατηρώντας την ψυχραιμία σου αλλά και χωρίς πολλούς ενθουσιασμούς! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνώντας στον Αιγόκερω σου δίνει μια «υποσχετική» για το άμεσο και εγγύς μέλλον και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα σε σχέση με ταξίδια, σπουδές αλλά και την αναβάθμιση των μέσων που χρησιμοποιείς. Επιπλέον οτιδήποτε νομικό σε απασχολεί θα εξελιχθεί θετικά για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου δεν επιτρέπουν «ατασθαλίες» σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία. Επιπλέον στην δουλειά σου θα προκύψουν «τρεξίματα». Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντάς σου έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, να απαιτούν σύνεση και ρεαλισμό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση, αποφεύγοντας κόντρες, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Κατά τα άλλα βέβαια, το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής και ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου δεν σου κάνουν τα… χατίρια σε οικογενειακά ζητήματα αλλά εσύ κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις μια μέση λύση. Κατά τα άλλα βέβαια, το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και την σταδιακή απαλλαγή σου από άγχη και σκοτούρες, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να «τα φορτώσεις όλα στον κόκορα»! Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις βοήθειες ή την περίθαλψη που χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε «πήζουν» με τεχνικά προβλήματα κι είναι σκόπιμο να επιστρατεύσεις την προνοητικότητα αλλά και την… ψυχραιμία σου! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σου πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία σταδιακά θα μετατραπεί σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί βέβαια να μην τα παίρνεις κι εσύ όλα στα σοβαρά, ούτε να ζητάς «σώνει και καλά» μια «ποιοτική» σχέση Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, εσύ μεν θες πολλά, ωστόσο ένα αναγκαίο ή απρόσμενο έξοδο, μπορεί να σε «προσγειώσει» στην πραγματικότητα. Κατά τα άλλα βέβαια το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα κληροδότημα ή να «γεμίσεις» τον χώρο σου με νέα αποκτήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σου έχεις την τάση να υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «στοχεύεις» σε λάθος κατεύθυνση και «πληρώσει την νύφη» κάποιος/α αθώος/α. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Δία να βρίσκεται πλέον στον Αιγόκερω είναι το ίδιο εύκολο να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου, όσο και το να κάνεις αχρείαστες και υπερβολικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ανοίγει ο δρόμος για περισσότερα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθείς και από την επιτυχία ενός συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, πολλά κι ενδιαφέροντα συμβαίνουν στα παρασκήνια κι αν δεν φροντίσεις να τα μάθεις κινδυνεύεις να βρεθείς εκτεθειμένος. Επιπλέον καλείσαι να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, τείνοντας να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό καθεστώς σου, αφού πάντα είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι κατ’ ανάγκη ποιοτικές αλλά έχουν χρήμα. Επιπλέον αν επιθυμείς να αποκτήσεις κάτι, εξέτασε και το ενδεχόμενο να σου το… χαρίσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου ένα προσωπικό θέμα σου μπορεί να πάρει μια δύσκολη τροπή ή απλά να πλήξεις-ταλαιπωρηθείς σε μια εκδήλωση, που δεν θα δικαιώσει τις προσδοκίες σου. Κατά τα άλλα βέβαια με τον Δία να βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου, θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και «τυχερές» εξελίξεις. Όμως «άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας» και καλό είναι «να μην απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις», αφού κινδυνεύεις να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής και ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να κρατήσεις τους τύπους σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, αφού η επίδειξη «χαλαρότητας» από την πλευρά σου, απειλεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Κατά τα άλλα βέβαια με τον Δία να περνά στον Αιγόκερω μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία, ενώ στα εργασιακά σου θα δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται υπέρ σου, ακόμη και στην περίπτωση που θα κάνεις μια «χοντρή πατάτα». Ενδέχεται βέβαια να γίνουν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα δημιουργήσουν πολύ κακό για το τίποτα.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή προστριβές με άτομα του περίγυρού σου, ενώ στις μετακινήσεις και τις επαφές σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς. Κατά τα άλλα βέβαια, οι συνθήκες είναι πλέον κατάλληλες για να διευρύνεις την κοινωνική δράση και παρουσία σου, με μόνη προϋπόθεση το να μην επικεντρωθείς σε «φελλούς»! Επιπλέον, ο Δίας στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα, ίσως όμως να προσφέρεις κι εσύ έργο μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.