Ζωδια σημερα 3/12: η εβδομαδα ξεκινα με κεφι !

No Rating

Κριός

Με την Σελήνη απέναντί σου, σίγουρα θα υπάρξουν μεταπτώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλη αυτή η αστάθεια όμως είναι προσωρινή και δεν πρέπει να βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό αναβαθμίζει τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σίγουρα μπορούν να κάνουν την διαφορά στην δουλειά σου, ιδιαίτερα με τις καλές δημόσιες σχέσεις που διαθέτουν. Μπορεί ωστόσο να συμβάλλει και σε μια «αρρυθμία» στην υγεία σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε «συμπάθειες» κι αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντάς σου όμορφες στιγμές φαίνεται ωστόσο να απουσιάζει η σταθερότητα και η συνέπεια στις σχέσεις σου, οπότε… κινήσου αναλόγως! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εργασιακών διευκολύνσεων.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να φέρει μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αυτές έχουν να κάνουν με επισκέψεις στον χώρο σου, είτε με μια δική σου προσωρινή μετακόμιση. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο μιας περιουσιακής ρύθμισης, Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα.

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και παρά την σχετική… ταλαιπωρία που θα υποστείς από τα διαρκή πήγαινε-έλα και τις αντικρουόμενες πληροφορίες, τελικά θα μάθεις όσα χρειάζεσαι. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου ή να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό αυξάνει την καταναλωτική σου διάθεση αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, καλό είναι όμως να κάνεις και μια έρευνα αγοράς. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό δημιουργεί πλέον τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η, αφού τα «κονέ» που θα αποκτήσεις είναι και η «μαγιά» σου για τις «ζυμώσεις» και τις συνθέσεις που θα ακολουθήσουν. Φυσικά θα υπάρξουν και μεταπτώσεις στην διάθεσή σου ή διλήμματα που θα σε κάνουν να «τραμπαλίζεσαι» αλλά τελικά θα πάρεις τις αποφάσεις που εξ αρχής διάλεξες.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα από όλα αυτά που θα μάθεις, αφού σίγουρα ένα μέρος τους είναι προϊόν «ζυμώσεων» που αποδίδουν μόνον την… μισή αλήθεια! Παράλληλα, η έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, σου παρέχει πλέον την δυνατότητα να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να βλέπεις το «ποτήρι» της ζωής μισογεμάτο.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό προσθέτει πολλά νέα πρόσωπα στις γνωριμίες σου, ίσως μάλιστα να ζήσεις τα καλά ενός «παρεΐστικου» κλίματος, με εσένα φυσικά να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρειάζεται βέβαια και μια αξιολόγηση από πλευράς σου, ώστε να ξεχωρίσεις τις πραγματικές φιλίες από τις πιο ευκαιριακές. Παράλληλα, προβλέπονται θετικές εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες γύρω από επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, ακολουθώντας κατά γράμμα την τάση σου να διοικείς και να ηγείσαι, υλοποιώντας τις φιλοδοξίες σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξανοιχτείς» ακόμη και με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά, αφού οι πληροφορίες που θα συλλέξεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό απελευθερώνει τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να κερδίσεις ακόμη περισσότερα χρήματα και με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η επιθυμία σου γίνεται… διαταγή! Αξίζει μάλιστα να δοκιμάσεις την τύχη σου και σε διαδικασίες που συνήθως… απαξιείς! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό κομίζει ευχάριστες ειδήσεις για μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει.