ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/03 : Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί μια δικαίωση των επιλογών σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνηγορεί σε χρήσιμες και πρακτικές παρεμβάσεις και σε αυτό μπορεί να συνεισφέρει κι ένας φίλος ή μια φίλη, ίσως όμως να δώσεις κι εσύ τις πολύτιμες συμβουλές σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Ίσως βέβαια να δεις κι ένα «προφητικό» όνειρο που θα σε αφυπνίσει, ενώ όσον αφορά σε θέματα υγείας, επίλεξε φυσικές μεθόδους θεραπείας όπως βότανα, αφεψήματα κλπ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα πλάνης ή εξαπάτησης από δήθεν «οραματιστές», αν μάλιστα σου προταθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις ότι άλλα δηλώνονται επισήμως κι άλλα γίνονται. Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» ή λάθος κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον και τελικά μπορεί να απογοητευθείς από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε παροτρύνει να καταφύγεις σε ρεαλιστικές λύσεις κι εφαρμογές, τόσο στην καριέρα σου, όσο και σε θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ίσως αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες, σίγουρα όμως στην πορεία ο «θησαυρός» θα αποδειχθεί «άνθρακες», αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις μια μεγάλη διάψευση, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει την μελλοντική σου πορεία. Από την άλλη πλευρά βέβαια, έχεις κι εσύ… δικαίωμα στην «κομπίνα», ενώ σε κάθε περίπτωση θα «πάρουν τα πάνω τους» οι καλλιτεχνικές ή/και μεταφυσικές ανησυχίες σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια κουβέντα με φίλο/η θα αποδειχθεί επωφελής και για τις δύο πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να βρεις την χρυσή τομή σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς να ενεργοποιεί τις πιο ευαίσθητες και ρομαντικές πτυχές σου, κράτησε την ωραία ατμόσφαιρα και ταξίδεψε με την δύναμη της φαντασίας σου αλλά να ξέρεις ότι επικοινωνιακά κυριαρχούν τα λάθη οι αστοχίες και τα… ψεύδη! Μπορεί βέβαια κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους, στα πλαίσια όμως μιας εμψύχωσης κι όχι με πονηρό σκοπό. Αν πάλι ακυρωθεί ένα ραντεβού σου, μπορεί να είναι και για το καλό σου.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε βοηθά να βρεις ισορροπημένες λύσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, αφού κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα δικά του. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια μην εμπιστεύεσαι και τόσο όσους/ες σου «φουσκώνουν τα μυαλά», συμπεριλαμβανομένου και του… εαυτού σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να… κοροϊδέψεις τους άλλους ή να ξεφύγεις από τα δύσκολα με ένα αθώο ή λιγότερο αθώο ψέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας απάτης σε βάρος σου, είτε σε μια συνεργασία, είτε σε πιο προσωπικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις τεχνάσματα, προκειμένου να παραπλανήσεις τους άλλους. Όσο για τα… αμιγώς πρακτικά θέματα στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ευοδωθούν και στην χειρότερη θα διαπιστώσεις ότι δεν είσαι παρά ένα… φιλότιμο κορόιδο! Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, το ρεαλιστικό πνεύμα σου θα… πάρει την ρεβάνς σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, αρκεί να κινηθείς μόνος/η.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνηγορεί σε μια «μέση» λύση σε προσωπικά θέματα, ενώ μπορεί να πάρεις και συμβουλές από πρεσβυτέρους. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς να καθιστά ατελέσφορες κάποιες κινήσεις στα εργασιακά σου, ενδέχεται να μπλεχτείς με άτομα που σκοπεύουν να σε εκμεταλλευτούν, γι’ αυτό μην είσαι και τόσο… καλόπιστος/η με όσους/ες σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. Όσον αφορά δε σε θέματα υγείας, «παίζει» μια λανθασμένη διάγνωση αλλά και μια αλλεργική αντίδραση, ενώ τσέκαρε τα ζώα ή/και τα φυτά σου για παράσιτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να βιώσεις πολύ αισθησιακές ή ονειρικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή, ενώ θα έχεις έμπνευση για να δημιουργήσεις «από το τίποτα». Από την άλλη πλευρά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι.., άλλο συμβαίνει από αυτό που δηλώνεται και μόνον η διαίσθησή σου μπορεί να σε κατευθύνει σωστά. Μπορεί ωστόσο και να μην επηρεαστείς άμεσα εσύ αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να πέσει σε πλάνη. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί μια σταδιακή αποθεραπεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι το ίδιο πιθανό, είτε να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιον/α, είτε να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού ώστε να «εξαφανιστείς από προσώπου γης». Όσον αφορά όμως στον δικό σου χώρο, πέρα από τις «καλλιτεχνικές» παρεμβάσεις που θα κάνεις, λάβε τα μέτρα σου για πιθανές κλοπές, ενώ τσέκαρε και για διαρροές υγρών ή αερίων. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα, ότι κι αν κανονιστεί θα αποβεί άκυρο. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου συνηγορεί σε μια σχετικά δύσκολη αλλά χρήσιμη συζήτηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί μια δικαίωση των επιλογών σου, ιδίως σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα, ενώ μπορεί να πάρεις «πόντους» και στα προσωπικά σου. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, πολλά είναι εκείνα που σου παρουσιάζονται ως ιδανικά και είναι σκόπιμο να είσαι υποψιασμένος/η, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Επιπλέον στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα υπάρξουν άκυρες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να εκστασιαστείς από μια «μαγευτική» παράσταση αλλά και να χαλαρώσεις με μουσική ή/και χορό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε «προσγειώνει» μεν στην πραγματικότητα, αναστέλλοντας κάποιες από τις ελευθερίες σου, αν είναι όμως «να γίνει η δουλειά σου», αξίζει μια μικρή «θυσία». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να κρύψεις εισοδήματα ή να επωφεληθείς από «λαθραίες» συναλλαγές. Επιπλέον είναι πιθανό να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, είναι… σχεδόν βέβαιο το ότι περιβάλλεσαι από ψεύτες ή/και κλέφτες, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Ίσως πάλι να αγοράσεις κάτι «άκυρο», που δεν θα σου χρειαστεί ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου έχει τα υπέρ και τα κατά της για σένα αφού όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας» ή μιας δικής σου λανθασμένης προσέγγισης, που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα άλλων. Όπως κι αν έχει πάντως η ενασχόλησή σου με την τέχνη ή/και την μεταφυσική είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική επιλογή. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, δεν επιτρέπει λάθη και υπερβολές στην οικονομική σου διαχείριση, με τις υποχρεώσεις σου να έχουν τον πρώτο λόγο.