ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/08: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα εργασιακά σου και είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου εκεί που δεν το περιμένεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, αποφεύγοντας να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο διαμορφώνει ένα κλίμα ομοψυχίας κι από αυτό το πλησίασμα μπορεί να βγουν πολλά καλά για την συνέχεια.Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων «γηραιών», είτε σε σχέση με τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σου προσφέρει ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα ως προς το «ευ ζην» αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά, ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα… μείνουν! Επιπλέον, αναμένονται ευχάριστα νέα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις σε συναισθηματικές αδυναμίες. Φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για χαρές αλλά και για… λύπες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή, προσπερνώντας όλα εκείνα, που δεν σου «έκατσαν».Παράλληλα και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σηματοδοτεί όμορφες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις ή να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να πετύχεις μια επωφελή περιουσιακή ρύθμιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και εξόδους με ψυχαγωγικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον είναι πιθανό να σου παρασχεθούν ποικίλες διευκολύνσεις αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, ενώ ευνοείται κάθε είδους «άνοιγμα» στο κοινό ή τα media.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο προσδίδει ένα νοσταλγικό και «αισθαντικό» προφίλ στις επαφές και τις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου, με τα οποία θα γίνουν μοιράσματα και θα έρθετε πολύ κοντά!

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση των εισοδημάτων σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις και κάποιες έξτρα αγορές, καλύπτοντας ανάγκες και επιθυμίες, τόσο δικές σου, όσο και των αγαπημένων σου. Επιπλέον, ορίζει την έναρξη ενός νέου προσοδοφόρου κύκλου και στα επαγγελματικά σου.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο συμφωνεί και επαυξάνει, φέρνοντάς σου «δώρα και προικιά», ενώ οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν και στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, την οποία βέβαια μπορείς να την έχεις τόσο με επικοινωνιακά «τερτίπια» που κερδίζουν τις εντυπώσεις, όσο και με τις καίριες παρεμβάσεις σου, σε πρακτικά αλλά και θεωρητικά (επιστημονικά) ζητήματα.  Παράλληλα, με την Αφροδίτη να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, ίσως να νιώσεις έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει σε αποκαλύψεις μυστικών, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο! Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες ξαφνικές ενοχλήσεις στην υγεία σου, γι αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα ή άλλαξε αγωγή στην περίπτωση που η τρέχουσα δεν αποδίδει.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε οδηγεί σε μια… κρυφή αγκαλιά, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα των αδυναμιών σου και «κολλήσεις» συναισθηματικά. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητά τους, που δεν θα είναι κατ’ ανάγκη πάντα του… γούστου σου, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου. Δες λοιπόν θετικά το ενδεχόμενο να λειτουργήσεις ομαδικά, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, ακόμη κι αν δεν συμφωνείς σε όλα.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν σου κι ότι προκύψει! Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια «κοινότητα» που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα αλλά και την καλή σου τύχη, όχι βέβαια για να απολαμβάνεις μόνον την ζωή σου αλλά και για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο βάζει την δική της σφραγίδα στις εξελίξεις, δρομολογώντας συναντήσεις κι επαφές με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους, διεκδικούν και μια… περίοπτη θέση στην καρδιά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και ποικίλες αναζητήσεις, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από την επαφή σου με ξένους/ες. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα νέο μέσον αλλά και να σερφάρεις στο διαδίκτυο, αλιεύοντας σημαντικές πληροφορίες.Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε κάνει αρκετά νοσταλγικό/η και ευαίσθητο/η στις προσεγγίσεις σου. Ισως μάλιστα να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν δυνατοί συναισθηματικοί δεσμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση στα… λεφτά των άλλων ή σε πηγές χρηματοδότησης και με την τύχη που σε συνοδεύει μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις άμεσα και είδη ή αγαθά που σου λείπουν και πάντα ονειρευόσουν!Επιπλέον, όλα συνηγορούν σε μια ρύθμιση που «θα αλλάξει το τοπίο». Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα υλικής μα και συναισθηματικής αξίας, κάνοντας την «προίκα» σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο να φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Φρόντισε ωστόσο να μην σπαταλήσεις το πλεονέκτημά σου σε επουσιώδη θέματα αλλά να κάνεις ένα βήμα μπρος, στέλνοντας στον… αγύριστο ότι δεν σου κάνει πια!Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την τάση σου για… ζευγάρωμα. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση του παρελθόντος. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, που κατέχουν πολλά μυστικά της δουλειάς.