ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/09: προετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες περιπέτειες και γνωριμίες !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου αυξάνουν την αίσθηση καθήκοντος και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σηκώσεις τα μανίκια», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «σκοντάψεις» πάνω σε διαπλεκόμενους «ισχυρούς», δεν πρέπει να δώσεις την εικόνα πως είσαι ένα «βολικό θύμα» των καταστάσεων αλλά να θέσεις και τα δικά σου όρια, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού, αφού το θέμα είναι να γίνει η δουλειά σου. Μόνον σε ηθικά ζητήματα μην κάνεις πίσω αφού κάθε «αμαρτία» που θα κάνεις θα την βρεις μπροστά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύουν τις ελλείψεις σου σε γνώσεις, υλικά και μέσα, μην επιχειρήσεις λοιπόν να επεκταθείς χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν, ενώ ανάλογη τυπικότητα θα πρέπει να επιδείξεις και στα νομικά θέματα. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είσαι πολύ κοντά σε μια σημαντική συνειδητοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνουν οικονομικά διλήμματα και προβλήματα που δεν μπορούν να τύχουν μιας άμεσης αντιμετώπισης, αφού η κατάσταση είναι… τουλάχιστον περίπλοκη! Καλό είναι, λοιπόν, να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνο εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν ανάγκες. Αν, πάλι, προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις, χωρίς να δανειστείς χρήματα, ενώ μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 7ο ηλιακό οίκο σου κάνουν τους άλλους πιο επικριτικούς κι απόλυτους απέναντί σου αλλά αν αυτό δεν γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ή «φυτρώνουν εκεί που δεν τα σπέρνουν» δεν έχεις παρά να τα προσπεράσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις ενός συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν, καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις τόσα αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σωματοποιήσουν ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα, ίσως, μάλιστα, κάποια συμπτώματα στην υγεία σου να χρήζουν προσεκτικής διερεύνησης και αντιμετώπισης. Αν, πάλι, σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου, αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν, δεν έχεις παρά να πεις κι εσύ το δικό σου «όχι». Επιπλέον, στα εργασιακά σου η ημέρα είναι πιο κατάλληλη για να ξεφορτωθείς ό,τι δεν σου κάνει και να χαράξεις την στρατηγική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 5ο ηλιακό οίκο σου, εκείνο που προέχει είναι το να ασχοληθείς με κάποια σοβαρά ζητήματα, βάζοντας ένα στοπ στην ψυχαγωγία σου. Αν, μάλιστα, νοιώσεις «άτονος/η» και χωρίς ενέργεια, ουδείς λόγος υπάρχει να «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού σε καλό… δεν θα σου βγει! Επιπλέον, φρόντισε να «ζυγίσεις» την στάση σου απέναντι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα και θα χρειαστεί κυρίως την συμπαράστασή σου κι όχι τόσο την κριτική σου. Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ό,τι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρουν στενόχωρες καταστάσεις και αδιέξοδα στο σπίτι και την οικογένειά σου κι αν πρόκειται για κάποιο περιουσιακό ζήτημα που φτάνει σε αδιέξοδο, προσπάθησε να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι νεωτέρας! Αν πάλι νοιώσεις πως ένα δικό σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μάλλον βρίσκεται στην… κακή ημέρα του, οπότε δικαιολόγησέ τον. Κατά τα άλλα, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και σε τεχνικά προβλήματα στον χώρο σου ή να ξεφορτωθείς-αποθηκεύσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζουν να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις, ζημιές αλλά και ατυχήματα, που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις ή τα πράγματά σου και να το… ρίξεις στην μελέτη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει πολλές παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου, αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»! Επιπλέον, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όντας σε μια κρίσιμη καμπή, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε θέλουν ώριμο/η, σοφό/η και χωρίς ψευδαισθήσεις, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις της ζωής κι αν τα καταφέρεις, θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι μπορείς μια χαρά και στα πολύ δύσκολα. Ο Πλούτωνας μάλιστα μπορεί να σε «αναστήσει», εκεί που σε είχαν όλοι ξεγραμμένο/η, πολλά όμως θα εξαρτηθούν και από την δική σου στάση. Αν, για παράδειγμα, κυριευτείς από τύψεις κι ενοχές ή «κολλήσεις» σε κάτι που χάθηκε και δεν γυρίζει πίσω, τότε το μέλλον σου μόνο λαμπρό δεν είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βάζουν να ασχοληθείς – θέλοντας ή μη- με θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία και το σωστό θα ήταν να πάρεις προληπτικά μέτρα, πριν ξεσπάσει το «κακό». Παράλληλα, μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα μυστικό, που ναι μεν θα σε «βαρύνει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως, η διάλυση των όποιων ψευδαισθήσεων δείχνει αναγκαία. Επιπλέον, στα εργασιακά σου απαιτείται οργάνωση και ξεσκαρτάρισμα, οπότε ξεκίνα από εκείνα που δεν σου κάνουν πια και λειτουργούν ως βαρίδια στην εξέλιξή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζουν να αφιερωθείς σε έναν κοινό σκοπό, δεν θα πρέπει, ωστόσο, να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α «σωτήρα», αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν ή ακόμα χειρότερα να σε μπλέξουν σε περιπέτειες. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω, σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.