ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/1: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ !

No Rating

 

ΤΑ ΖΩΔΙΑ TETARTH  30/1 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο προάγει την κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη! Επειδή ωστόσο κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν, ιδιαίτερα από «σοβαροφανή» άτομα. Αντίθετα με την «τρέλα» τα… έχεις πολύ καλά! Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό εισάγει νέα… ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας δύσκολη την λήψη μιας απόφασης, από την στιγμή που εσύ επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα, αν είσαι πιο φιλικός/η απέναντι στο νέο, θα διαπιστώσεις πως κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα, έστω κι αν δεν καταλαβαίνεις το… πως! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να προκαλέσει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα, ενώ σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου ή σε μια θεραπεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, αποκομίζοντας ποικίλες πληροφορίες, όχι όμως μόνο για τα «τετριμμένα» της καθημερινότητας, όσο για σχετικά «extreme» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος στις σπουδές σου αλλά και να αποκτήσεις ένα αξεσουάρ με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται», ίσως μάλιστα να ανοίξουν και νέοι δημιουργικοί δρόμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, όχι όμως με τις «πάγιες» μεθόδους σου αλλά όντας ανοικτός/η και σε επιλογές που σε ξενίζουν, αφού από αυτές θα έρθουν και οι λύσεις που αναζητάς. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση ή να ενημερωθείς για τους όρους μιας χρηματοδότησης. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή εκπλήξεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, ιδιαίτερα αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» και να αναζητήσεις νέες συμμαχίες, προκειμένου να διευκολυνθείς και βέβαια αν ξέρεις τι ζητάς, θα έχεις τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αποφασίσεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο. Αν όμως πορεύεσαι «στα κουτουρού», το πιθανότερο είναι να χάσεις πολύ χρόνο μέχρι –και αν- καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε παραπέμπει σε ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, με ρούχα ή αξεσουάρ που ξεφεύγουν αρκετά από μια κλασική γραμμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να… επιβάλλεις την τάξη στην καθημερινότητα σου, πριν «επιβληθεί» το χάος και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις για αυτό κυρίως το μυαλό σου ή τις δεξιότητές σου σε τεχνικά ζητήματα, αφού «όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια»! Επιπλέον στην δουλειά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε νέα δεδομένα. Παράλληλα, με τον ο Ουρανό στον Κριό έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα «θυσιαστεί» για αυτόν τον σκοπό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με τον Άρη απέναντί σου, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις επιλογές σου, ιδιαίτερα αν η άλλη πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να ενδώσει! Μπορεί βέβαια να γίνεις εσύ το «θύμα» μιας τέτοιας παρέμβασης. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου. Αντίθετα όμως είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου ή να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός. Ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις, χωρίς να αποκλείεται το να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ενημερωθείς για περιουσιακά θέματα.Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν μικρό τετράποδο ή… φτερωτό φίλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σε… ενθουσιάσει, φέρνοντας ξεχωριστά ενδιαφέροντα, «πικάντικες» ειδήσεις και νέες παραστάσεις στην ζωή σου, από την άλλη πλευρά ωστόσο υπάρχουν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που δεν παίρνουν αναβολή. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανανεώσεις είτε την εμφάνισή σου, είτε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σου ζητά να επιδείξεις πρωτοποριακό πνεύμα και περισσότερη ανοχή στην διαφορετικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές ή αγορές που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες αλλά κυρίως την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις, τελικά όμως παρά την απουσία «ρεαλιστικών» κριτηρίων, δεν θα τα πας κι… άσχημα! Ίσως μάλιστα να πληροφορηθείς για αγοραστικές ευκαιρίες ή να κλείσεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, δοκιμάζοντας νέες εφαρμογές και νέα στυλ διακόσμησης. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη στον χώρο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως οι πολλές επαφές και μετακινήσεις θα ικανοποιήσουν πλήρως την ανάγκη σου για επικοινωνία και πληροφόρηση, από την άλλη πλευρά όμως, κάποιες… παραξενιές σου θα προβληματίσουν όσους/ες θα ήθελαν να σε εμπιστευτούν. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» και να εμπιστευθείς κάτι νέο ή πρωτοποριακό. Επιπλέον είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους».

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου, πάνω απ’ όλα όμως σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως μια ειδική ενημέρωση που θα σου γίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό, που θα σε ξαφνιάσει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις την έκπληξη σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν όμως περιμένεις κάποιο «σίγουρο» έσοδο, είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη.