ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/10: ΕΡΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις στην ζωή σου μέσω… άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να λειτουργήσεις με στρατηγική, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές επιλογές. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς το δίκιο σου μέσω της νομικής οδού, όπου έχεις «το πάνω χέρι».Παράλληλα με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας «εκτός έδρας», ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να ολοκληρώσεις μια διαδικασία που έχει να κάνει με τα χαρτιά σου αλλά και να απευθυνθείς σε ένα ευρύτερο κοινό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου αλλά αν δεις πως κάποιος/α πάει να σου φορτώσει δουλειές ή να αμφισβητήσει κατοχυρωμένα δικαιώματά σου, ζήτα του και τα… ρέστα! Επιπλέον, αν έχεις περιττά κιλά μπορείς να ποντάρεις σε μια δίαιτα-αστραπή.Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Διευκολύνσεις βέβαια μπορεί να προκύψουν και μέσω μιας ρύθμισης ή μιας συνεργασίας, που θα σε απαλλάξει από νομικά ή άλλου είδους κωλύματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς είτε σε μια δική σου προσωπική υπόθεση, που αποκτά πλέον μια νέα διάσταση, είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που κάνει υπερβολική… φασαρία για να τραβήξει την προσοχή σου! Παράλληλα, με τον Δία και την Δήμητρα απέναντί σου θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα που ξέρουν καλά τα «κατατόπια» κι έχουν τις «άκρες» τους κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου προς… οπουδήποτε θα στεφθεί με επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, ανεξάρτητα με το αν τελικά «γίνεται πολύ κακό για το τίποτα». Πρόσεξε ωστόσο μην ανάψει κάποια πραγματική φωτιά στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντας σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να «μοιράσεις παιχνίδι», ελαφρύνοντας την δική σου θέση. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις τις επαφές και τα δίκτυα που βρίσκονται στην διάθεσή σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου «βάζει φωτιά» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά όσο πιθανό είναι να σημειώσεις σημαντικές «νίκες», άλλο τόσο είναι και το να κάνεις… μεγαλοπρεπείς «πατάτες»! Επιπλέον, μπορεί να κάνεις εντατικά μαθήματα ή να «ξεθεωθείς» αθλούμενος/η. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη η ημέρα προσφέρεται για να διασκεδάσεις  με την παρέα σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που θα σε «μπάσει» στον κύκλο του. Επιπλέον μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση σου αλλά και να διευθετηθεί ένα θέμα των παιδιών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να προκύψει οικονομικό «θέμα» με έναν συνεργάτη, που ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις αλλά για αυτό υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις! Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε βοηθούν σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα αλλά και να μισθώσεις ένα ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια επαγγελματική ή προσωπική πρόταση που θα σου γίνει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα», ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή «πρέπει». Ενδέχεται δηλαδή να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από έντονες παρορμήσεις, τελικά όμως μπορεί να σου βγει και σε καλό, αφού θα ξεμπερδέψεις με υποθέσεις που χρόνιζαν. Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, ίσως μάλιστα να βρεις ένα βήμα για να εκφραστείς. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς μεταξύ φίλων και αγαπημένων, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο. «Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο μιας ρήξης για κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα αλλά σε κάθε περίπτωση θα εξέλθεις νικητής! Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στο ζώδιό σου διευρύνουν την αποδοχή σου, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, ξεκινώντας από την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον ολοκληρώνονται και επισήμως κάποιες διαδικασίες με νομικό περιεχόμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς, επηρεάζοντας και την φυσική σου κατάσταση κι αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος θα «κλατάρεις ». Επιπλέον οφείλεις να λάβεις υπόψη σου τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί γίνεται όλο το «παιχνίδι». Παράλληλα, με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη τα οικονομικά σου «ανθίζουν», κι ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις, οι άλλοι φροντίζουν ώστε να μην σου λείψει τίποτα. Επιπλέον, μια ρύθμιση ή συμφωνία θα σου λύσει τα χέρια, έστω κι αν καταφύγεις σε αυτήν ύστερα από μια… ταραχή που θα περάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε  προβλήματα που είτε χρονίζουν, είτε βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Κι αυτό δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και σε κοινωνικές δράσεις, που απαιτούν και λίγο θράσος. Παράλληλα, ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου δίνουν την ευκαιρία να δικτυωθείς στην δουλειά σου και να διαφημίσεις το έργο σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται ωστόσο να μαθευτούν και δικά σου πράγματα, που σε κάνουν να… κοκκινίζεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει το κίνητρο για να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου. Όσον αφορά δε στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το πιθανότερο είναι να είναι «φασαριόζικες», εσύ όμως κράτα το… στυλ σου και πάρε αυτά που ζητάς! Παράλληλα, με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη λαμβάνεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις, ίσως μάλιστα να διακριθείς, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου και σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που σου λείπει εδώ και καιρό. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα νομικά έξοδα αλλά και μια οικονομική διαφωνία, που θα σε «ταράξει» κι ας κερδίσεις τελικά.Παράλληλα, με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη να σε ευνοούν… σκανδαλωδώς στην καριέρα και τους στόχους σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορεί να επισημοποιηθεί μια κατάσταση στην ζωή σου.