ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/03 : Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου «στημένη» κατάσταση. Ωστόσο, μπορεί να ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή να λάβεις μια αποζημίωση-κληρονομιά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει πιο υπεύθυνο/η και «προσγειωμένο/η» στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να πάρεις πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσεις πρώτα, αφού μπορεί να παρεξηγηθείς και να «παγώσει» μια φιλία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί «αμαρτωλές» αναζητήσεις και μην βιαστείς να κατηγορήσεις τους άλλους γι’ αυτό, αφού φταις κι εσύ ή πιο σωστά η πλεονεξία σου… Επιπλέον ένα πάθος σε «κυνηγά», πρόσεξε όμως μήπως τελικά μπλέξεις με άτομα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «ανθυγιεινό» από ψυχική σκοπιά ή κάτι το επιλήψιμο από ηθική. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε θέλει υπεύθυνο/η στα καθήκοντά σου, ώστε να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» σε κάθε δυσκολία, ίσως όμως χρειαστεί να κάνεις και περικοπές στην διατροφή σου ή/και κάποιες αναγκαίες εξετάσεις για την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί αντιζηλίες και «κτυπήματα κάτω από την μέση» στην δουλειά σου, χωρίς ωστόσο να… διευκρινίζει ποιος/α θα το κάνει, που σημαίνει ότι μπορεί να είσαι κι εσύ! Επιπλέον «δείχνει» την υγεία και την διατροφή σου, με πρώτο ζητούμενο να αποτοξινωθείς και δεύτερο να ξεκουραστείς, αφήνοντας για αργότερα ότι δεν επείγει. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις διασυνδέσεις σου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα έμπειρο άτομο, που θα σε κατατοπίσει για τα τεκταινόμενα, βάζοντας «φρένο» στις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό οι δημιουργικές ανησυχίες σου, έχουν τον πρώτο λόγο, από την άλλη πλευρά όμως μπαίνουν σε πρώτο πλάνο οι ανασφάλειες και τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλειας και καχυποψίας. Επιπλέον μπορεί να ανησυχήσεις με τα τεκταινόμενα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμβιβασμού.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, καλό είναι όμως να μην αρχίσεις τις επιδείξεις και τους πανηγυρισμούς, αφού θα προκαλέσεις την ζήλεια ή/και τον φθόνο ατόμων που έχουν τον τρόπο να σου κάνουν την «ζημιά». Επιπλέον, αναμένονται επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε «πονοκεφαλιάζει» με λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θα σίγουρα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις πρακτικές ικανότητές σου κι αν τυχόν δεν τις… διαθέτεις, τότε ζήτα βοήθεια από όποιον/α έχει την ανάλογη εμπειρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί εκμυστηρεύσεις και… περισσότερα ερωτικά μηνύματα κι εδώ είναι που πρέπει να επιλέξεις το αν θα εντρυφήσεις σε κουτσομπολιά και «αμαρτωλές» αναζητήσεις στο διαδίκτυο ή θα δώσεις έμφαση σε πιο πνευματικά ζητήματα, εξερευνώντας τα μυστήρια του σύμπαντος και του… εαυτού σου! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε βάζει να πασχίζεις με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά-εργασιακά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να στοχεύσεις σωστά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, κι αν μεν χάσεις κάτι, μην επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα. Αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε θα λάβεις μια σημαντική αποζημίωση ή κληρονομιά. Κατά τα άλλα βέβαια, προσπάθησε να ελέγξεις την καταναλωτική σου «μανία» και την ζήλεια σου για το τι έχουν οι άλλοι. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε παροτρύνει να συμβιβαστείς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να προκύψει και κάτι δύσκολο σε έναν δικό σου άνθρωπο, με σένα να βοηθάς όπου μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι ακόμη πιο επιρρεπής σε πάθη και μπορεί να περάσεις μέσα από μια σειρά συναισθηματικών εντάσεων σε κάθε περίπτωση πάντως, μην «δένεις κόμπο» τίποτα . Επιπλέον μπορεί να προκαλέσεις μια αίσθηση «πνιγμού» σε πρόσωπα που αγαπάς, ιδού η ευκαιρία όμως για να αποκοπείς οριστικά από τον… κακό σου εαυτό! Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και βοήθειες από εργαζόμενους, που κατέχουν καλά το θέμα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία σου, αλλά και για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που απέχουν πολύ από το να είναι καλοπροαίρετα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να «τρομάξεις» με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά και να στενοχωρηθείς για κάτι που θα συμβεί σε ένα αγαπημένο σου pet. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα «αναγκαστικό» πλαίσιο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συμβιβαστική παρέμβαση, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή εκτιμάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή φορείς που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, με… ορίζοντα την «διαπλοκή», ίσως όμως και να σηματοδοτήσει ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή το τέλος ενός κύκλου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου αλλά και να «κόψεις τον βήχα» σε οικονομικές απαιτήσεις. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε επαγγελματικά ή περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα ενδώσεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά στο υλικό πεδίο, από την άλλη πλευρά όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου. Επιπλέον, ίσως σου προταθεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου οφείλεις να φερθείς προνοητικά και να επικεντρωθείς στα προαπαιτούμενα μιας κατάστασης όσο κι αν σου στοιχίσει αυτό σε ελεύθερο χρόνο, αλλιώς θα κληθείς αργότερα να κάνει διπλή δουλειά. Κι αν δεν ξέρεις κάτι να… το μάθεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει σε… υποψίες κι όχι άδικα, αφού στο περιβάλλον σου γίνονται «όργια», καλό είναι όμως να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν το συναίσθημά σου και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες, ανακαλύπτοντας μυστικά και συνειδητοποιώντας αλήθειες. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε καλεί να βάλεις κάτω τα πράγματα και να κάνεις τους λογαριασμούς σου κι αν δεν βγάζεις άκρη σε κάποια ζητήματα ή θες να ξεμπλοκάρεις μια διαδικασία, υπάρχουν και οι επαΐοντες, που θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι.