ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/05: προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, κάποιοι περιορισμοί θα αρχίσουν να σου την δίνουν στα νεύρα και δεν θες και πολύ για να αναλάβεις δράση σε κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις μεταξύ ημετέρων. Επιπλέον, μπορεί να φέρουν την διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο φαίνεται να προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα, οπότε ας είσαι φειδωλός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, χωρίς φυσικά να δανείσεις ή να δανειστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί ένα “μπαράζ” ευθυνών και υποχρεώσεων και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Ισορροπημένα… ανισόρροπη πρέπει να είναι η πολιτική σου σε σχέση με αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις, συνδυάζοντας αναθεωρητικό πνεύμα και σύνεση. Παράλληλα με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να γίνεις στόχος προκλήσεων που… δεν έχουν τον θεό τους αλλά όσο πιο “σοβαρά” αντιδράσεις, τόσο το… χειρότερο για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παρακινεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, είτε σε θεωρητικά, είτε σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις, τις επαφές σου με τους άλλους αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, ακολούθησε την οδό της νομιμότητας για να μην έχεις μπερδέματα. Παράλληλα τα πράγματα στα εργασιακά σου δεν εξελίσσονται ομαλά αλλά αν επιφορτιστείς με επιπλέον εργασίες, μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου δεν είναι δα και στα καλύτερά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει… έτοιμο/η για όλα, σε οικονομικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις περισσότερα, είτε για να διασφαλιστείς από έξωθεν απειλές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, Ίσως βέβαια να υπάρξουν και ζημιές που η αποκατάστασή τους θα σου στοιχίσει σχετικά ακριβά. Παράλληλα με τον Ουρανό στον Ταύρο, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπαίνουν σε δοκιμασία κι είναι πιθανό να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ αν έχεις παιδιά προνόησε όσο μπορείς για το “απίθανο” που μπορεί να συμβεί στην ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, επειδή όμως πολλά γίνονται και… ξεγίνονται, προσπάθησε να μην δράσεις «εν θερμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να φανούν όλα τα δεδομένα. Από την άλλη πλευρά βέβαια ούτε η πλήρης αδράνεια θα σε βοηθήσει, οπότε αναζήτησε την χρυσή τομή. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί ανατροπές και απρόοπτα στην καριέρα σου ή τις σχέσεις σου με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως όμως να αλλάξεις εκούσια τακτική και ρότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δοκιμάζει τις αντοχές και τις ικανότητές σου, φέρνοντας πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα. Καλό είναι επίσης να συντηρήσεις την σημασία που δίνεις σε θέματα υγείας ή διατροφής, είτε το πρόβλημα είναι δικό σου, είτε κάποιου/ας άλλου/ης κι εσύ απλά παράσχεις τις υπηρεσίες σου. Παράλληλα, και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν προβληματικά, ενώ με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από σπάνια ή παράδοξα τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί δυσκολίες και διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και μια έντονη ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο θα σου δοθεί κίνητρο για να κάνεις πράγματα, έστω κι αν η έμπνευσή σου προέλθει από κάτι αρχικά δυσάρεστο. Παράλληλα και τα οικονομικά σου περνάνε… των παθών τους τον τάραχο κι είναι σκόπιμο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, αφού όλο και κάποια ζημιά άλλων θα κληθείς να πληρώσεις, ίσως μάλιστα να σου την πέσουν και άτομα του περιθωρίου, εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε “απίστευτες” όσο και επείγουσες καταστάσεις στην ζωή σου και το πρόβλημα είναι ότι όποια πολιτική κι αν ακολουθήσεις θα πέσεις πάνω στην αντίθετή της, ενώ ακόμη και το πιο δυνατό σου χαρτί μπορεί να σε πουλήσει. Επιπλέον, αναμένονται πιέσεις αλλά και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις το τι ακριβώς συμβαίνει και την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Ίσως πάλι να χρειαστούν τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με την οικοσκευή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου και θα μάθεις πολλά σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή περνά από κρίση. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο να προκαλεί σπάνιες ή απρόβλεπτες καταστάσεις, οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε θέματα υγείας κι αν νιώσεις κουρασμένος να μην επιμείνεις σε μια προσπάθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις είναι αντιφατικές, πότε υπέρ σου και πότε κατά σου.. Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου και μόνον στην περίπτωση που σου επιβληθούν κάποιες καταστάσεις άρχισε να ψάχνεις άμεσους τρόπους οικονομικής ανάκαμψης. Παράλληλα, δοκιμάζονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου με μόνο κέρδος την απαλλαγή σου από πρόσωπα στα οποία προσφέρεις, χωρίς να παίρνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει προσεκτικό/η και συνετό/η, ιδιαίτερα ως προς την τήρηση νόμων και κανόνων, ενώ αν αναλάβεις ευθύνες σίγουρα θα μετρήσει η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου, ίσως όμως και να μάθεις κάποια πράγματα επί τω έργω. Επιπλέον όμως, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» κίνησης, είτε από την πλευρά σου, είτε από κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα, η κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου απέχει πολύ από το να είναι ομαλή, ίσως όμως να είσαι εσύ αυτός/η που θα προκαλέσεις αναταραχή με τις επιλογές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την όξυνση πιέσεων και εντάσεων στο εργασιακό σου περιβάλλον, συνάμα ωστόσο σου δίνει το κίνητρο για να ξεσκεπάσεις κακόβουλες παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη θεραπεία, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις κι υπερβολές. Παράλληλα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, αφού με τον Ουρανό στον Ταύρο ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας απροσδόκητης ζημιάς ή ενός σπάνιου ατυχήματος. Μπορεί ακόμη να σε «τρελάνει» ένας συγγενής ή γείτονας σου.