ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/1: H ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ !

No Rating

 

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗ  31/1 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη!Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιθετικό/η και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες που σε γεμίζουν και μπορούν να απορροφήσουν το ενεργειακό σου πλεόνασμα, ώστε να μην αναλωθείς σε αψιμαχίες της καθημερινότητας, που είτε θα σε φθείρουν, είτε θα σε αποπροσανατολίσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν», αφού όταν το χρήμα «γυρίζει» είναι αδύνατον ακόμη και σε σένα να το… κρατήσεις στην θέση του! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σου επισημαίνει ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου καθιστά σχεδόν αδύνατη την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων σχετικά με το τι πραγματικά ζητάς εσύ από την ζωή σου ή το τι θέλουν οι άλλοι/ες από σένα. «Παίξε» λοιπόν κι εσύ χωρίς πρόγραμμα!Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι! Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια θα υπάρξουν τόσο οι πολύ καλές στιγμές σύμπνοιας, όσο και εκείνες, όπου θα κυριαρχεί ο κακώς εννοούμενος ανταγωνισμός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ενώπιον σου πολλές και ποικίλες εργασίες που όμως δεν έχουν την ίδια αξία ή βαρύτητα για σένα, χώρια που ένα μέρος τους σχετίζεται με τα «απόνερα» λανθασμένων χειρισμών άλλων, κάνε λοιπόν το κουμάντο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου ζητά να ενεργοποιηθείς άμεσα για να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί. Ωστόσο ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού θα υπάρξουν και διαφωνίες ή προστριβές με άτομα που εμπλέκονται στις επιδιώξεις σου κι έχουν αντίθετα συμφέροντα.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, θα υπάρξουν ωστόσο και… μπόλικες παρεξηγήσεις, αφού κάποιοι/ες προτάσσουν το εγώ τους, ακόμη κι αν συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι και μόνον. Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου θα έχουν μια δόση ταλαιπωρίας αν δεν θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου και πορευτείς χωρίς σχέδιο, ενώ δεν θα λείψουν κι οι εντάσεις με γνωστούς ή συγγενείς. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις την τεχνική σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια διακριτή αστάθεια στον χώρο σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και μέχρι να… κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» δεν έχει νόημα να προσπαθείς να επιβάλλεις την τάξη, απλά αφήσου στην ροή. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πολλαπλασιάζοντας τις βιαστικές επιλογές σου. Κι αν θες πραγματικά να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου «στο πουθενά», τότε θα πρέπει να καλύψεις κυρίως ανάγκες του «σήμερα».

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη σου να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας προς… κάθε κατεύθυνση! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι ισορροπίες μπορούν να αποκατασταθούν αν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις. Από την άλλη πλευρά, μια «ευκαιριακή» συνεργασία, μπορεί να έχει επωφελή αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ανακινεί οικονομικά θέματα και η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω εναλλασσόμενων εσόδων και εξόδων-αγορών. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι απαραίτητα πρώτης γραμμής αλλά πρέπει να γίνουν προκειμένου να… εκτονώσεις την περίσσια ενέργειά σου! Εδώ φυσικά «παίζει» και η γυμναστική. Μπορεί επίσης να προκληθεί μια προσωρινή αναστάτωση στον χώρο της εργασίας σου αλλά και να εκδηλωθούν έντονα συμπτώματα στην υγεία σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το κυκλοφορικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «βγάζει» το παιδί που κρύβεις μέσα σου, κάποια από τα «παιχνίδια» σου ωστόσο δεν θα τύχουν ευνοϊκής υποδοχής από όλους/ες, αφού σίγουρα θα υποπέσεις και σε… γκάφες! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό είναι πιθανό να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Δεν παύει ωστόσο να τονίζει την σεξουαλικότητά σου και να σε τροφοδοτεί με περισσή ενέργεια, που με την σειρά σου οφείλεις να την στρέψεις σε μια δημιουργική κατεύθυνση, αφού μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προσέξεις την υγεία και την διατροφή σου, αφού σήμερα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις και μάλλον… ανίκανος/η να τηρήσεις ένα πρόγραμμα. Επιπλέον όμως μπορεί να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Ίσως να πρόκειται για μια αναστάτωση που οφείλεται σε ζημιές και τις εργασίες για την αποκατάσταση τους αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των… χαριεντισμών! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευσή και την τεχνική κατάρτισή σου, θέτοντας σε εφαρμογή όλα αυτά που ξέρεις και μένοντας μακριά από εντάσεις, αφού «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει πιο κοινωνικό/η και συμμετοχικό/η στα δρώμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου πέσει βαριά η «καλογερική». Ίσα-ίσα που θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από βάσανα και σκοτούρες.Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης. Από την άλλη πλευρά όμως, η τάση σου να ρισκάρεις, προκειμένου να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος, μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, ενώ «παίζει» και η αποκάλυψη μιας «ατιμίας» σε βάρος σου.