ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/10 : ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ…!

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι πιθανό να λάβεις μια έξτρα και εκτός προγράμματος οικονομική ενίσχυση ή ένα δώρο που θα σε εξιτάρει με την ιδιαιτερότητά του. Όσο δε για τις αγορές σου, μάλλον κινούνται κι αυτές στην σφαίρα του… ασυνήθιστου! Κατά τα άλλα οι πνευματικές αναζητήσεις σου έχουν κι αυτές «λόγο» στην ζωή σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις πολλά γύρω από ότι σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ταξιδέψεις είτε στην πραγματικότητα, είτε νοερά, γνωρίζοντας νέους κόσμους και διαφορετικές κουλτούρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, η σχέση σου με κάποιον/α που μέχρι χθες σου δημιουργούσε πρόβλημα παίρνει μια… ανεξήγητα θετική τροπή, κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις πράγματα που είχες αφήσει στην άκρη «για τον φόβο των Ιουδαίων». Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να υπάρξει μια κάποια ανησυχία για τα οικονομικά σου. Όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα, όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου, αλλά θα έχεις και περίσσευμα που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά μην «σκας» αφού την ώρα που κάποιος/α φεύγει, κάποιος/α άλλος/η… έρχεται! Επιπλέον, φαίνεται ότι πολλά «καλά και συμφέροντα» εξαρτώνται από τους άλλους, έχε τους λοιπόν από… κοντά! Επιπλέον, η ημέρα μπορεί να έχει πολλές μετακινήσεις κι επαφές, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό αναμένονται ευχάριστες όσο και σπάνιες καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου επικρατεί ένα ανανεωτικό κλίμα, κάτι που θα πρέπει να… λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να μην επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια», αφού μπορεί να περάσεις κάποια «ψυχρολουσία»… Αντίθετα αν δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, θα βρεις τον παράδεισό σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις που θα μπορούσαν να σε βλάψουν. Επιπλέον όμως σου προσφέρει ευκολίες στα εργασιακά σου κι ακόμη κι αν «το ρίξεις στην τρελή», χαμένος/η δεν θα βγεις!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να εξωραΐσεις τον χώρο σου, αλλά και να αμβλύνεις τυχόν αντιθέσεις ή διαφωνίες που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει τις δημιουργικές τάσεις και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου. Άφησε λοιπόν τον αυθορμητισμό σου να σε καθοδηγήσει! Όσον αφορά δε στην καθημερινότητα σου συνολικά, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις θέματα του σπιτιού ή της οικογένειας σου, μια διαδικασία που μπορεί να επιταχυνθεί με αφορμή κάποιες επισκέψεις που θα δεχθείς. Ίσως μάλιστα να γίνουν συζητήσεις για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει και σε μια προσωρινή αλλαγή στον τόπο διαμονής σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό φροντίζει ώστε να περάσεις… τέλεια και στις εξόδους σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε δρώμενα που δεν σου έχουν ξανατύχει, ενώ αν σου γίνει μια… ολίγον τρελούτσικη πρόταση, πες το «ναι» χωρίς δεύτερη κουβέντα!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να «φλερτάρει» με τον Ουρανό, τα οικονομικά σου εξελίσσονται απρόσμενα καλά και είτε θα αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο, είτε θα σου το χαρίσουν κι αν… δεν έχεις ψωμί να φας, σίγουρα θα χορτάσεις με «παντεσπάνι»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ταξιδέψεις και γενικότερα να απευθυνθείς προς τον έξω κόσμο. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα πλήθος προσκλήσεων αλλά και ευχάριστων μηνυμάτων, καλό είναι όμως να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε ανούσιες συζητήσεις ή κουτσομπολιά αλλά να «ταΐσεις» και την πνευματική σου φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο και να καλλιεργήσεις τον προσωπικό «μύθο» σου. Επιπλέον, μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου κερδίζοντας… όλες τις εντυπώσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει μια υπέρμετρη αισιοδοξία για την πορεία των οικονομικών σου και να αρχίσεις να ξοδεύεις… ασύστολα, την ίδια στιγμή όμως έρχονται κεράσματα και παροχές που θα αποκαταστήσουν τις ισορροπίες. Εξ άλλου «μια ζωή την έχουμε…»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, βάζει «αέρα στα πανιά σου» και ανεξάρτητα από τα όποια λάθη ή τις επιπολαιότητές σου, θα βγεις κερδισμένος/η και ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού η τύχη σου δεν έχει προηγούμενο! Επιπλέον, αναμένονται ψυχαγωγικά δρώμενα, ίσως κι ένα ταξίδι που θα σε κάνει να ξανανιώσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια δείχνει μάλλον αδύνατο να επιβάλλεις περιορισμούς στον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να σε… ρίξει έξω στα οικονομικά αλλά και την διατροφή σου  Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φαίνεται να γίνονται πολλά και… πικάντικα στα παρασκήνια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό οι παρέες σου είναι εκείνες που… αλλάζουν την ιστορία κι είναι πιθανό να γνωρίσεις άτομα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι σήμερα! Ξεπέρασε λοιπόν τις όποιες επιφυλάξεις σου και μπες κι εσύ στον θαυμαστό νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά σου. Κατά τα άλλα οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στην σωματική και ψυχική σου ευεξία αποφεύγοντας τις «κραιπάλες» και κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σου στέλνει μηνύματα μέσω ονείρων ή «σημαδιακών» συμπτώσεων αλλά και κρυφές βοήθειες στα εργασιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό κάποιες πρωτοποριακές ιδέες που εφαρμόζεις θα σε οδηγήσουν… ντουγρού στην επιτυχία, ενώ με την διαφορετικότητά σου θα τραβήξεις την προσοχή ενός ισχυρού ατόμου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, ενώ γενικότερα αναμένεται να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα με τα οποία έχετε πολλά κοινά. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και κάποιες επιπολαιότητες που θα δημιουργήσουν «σούσουρο» αλλά αν δεν δώσεις σημασία, όλα θα ξεχαστούν γρήγορα. Επιπλέον, «ψήνεται» η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν μεν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά «σε πάνε» και θα συνδράμουν θετικά στο έργο σου. Ίσως μάλιστα καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου, παίρνοντας βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια νομική υπόθεση εξελίσσονται… απρόσμενα καλά! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να επηρεάζεται από τον Ουρανό μπορεί να σου τύχουν διάφορα… παράξενα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι για το καλό σου. Ίσως μάλιστα να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά και να σου αρέσει πολύ.