ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/11 : Η επαγγελματική σου πορεία θα κριθεί απ’ τις επιλογές σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις οπτική, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Αν όμως είσαι «παλαιών αρχών», τότε θα «φρίξεις» από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει στέρηση εσόδων, ίσως όμως να… ισοφαρίσεις βρίσκοντας κάποια «χαμένα» χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου και μέσα σε αυτό το «νεοπαγές» καθεστώς καλείσαι να ελιχθείς. Να ξέρεις όμως ότι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές, τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία. Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και ανατροπές, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον, να θυμάσαι πως σήμερα τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια σχέση ή συνεργασία με… κοντινή ημερομηνία λήξης!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα –το δεύτερο αν είσαι κάπου «κολλημένος/η». Αν πάλι είσαι εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις!  Επιπλέον, είναι πιθανό να υιοθετήσεις ένα νέο look αλλά και να ταξιδέψεις κάπου για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να ξαναδείς εργασιακά ζητήματα, να ξέρεις όμως ότι τίποτε δεν θα «δέσει» μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σου… ξαναφέρνει πρόσωπα από το παρελθόν σου! 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε μην «δένεις» τίποτε. Μακάρι βέβαια να είσαι εσύ που θα αιφνιδιάσεις με τις «εξαντρίκ» επιλογές σου, ενώ όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αναδείξεις το… μεγαλείο σου. Αντίθετα αν κινηθείς συμβατικά ή «μέτρια», κινδυνεύεις να χάσεις και μέρος του κοινού σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αρχίσουν να συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που θα σε ξεβολέψει μεν, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου εξάψει το ενδιαφέρον! Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με νέα τεχνολογικά επιτεύγματα που σε εισάγουν στον κόσμο του αύριο. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να αλλάξεις γιατρό ή να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής οδηγεί τα βήματά σου σε «στέκια» που σου θυμίζουν πολλά, αλλά όσον αφορά τεχνικά θέματα, θα έχεις τις… αναποδιές σου!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε  διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή  διαφορετικό έχεις να μάθεις, αρκεί να βάλεις στο περιθώριο τις όποιες προκαταλήψεις σου. Αν βέβαια κινηθείς «συμβατικά» και «comme il faut», τότε κινδυνεύεις να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια κάποια «ανωμαλία» στον ισολογισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο κάποιος/α μπορεί να προκαλέσει τα «χρηστά ήθη» σου, με πράξεις, που δεν μπορείς να «χωνέψεις» εύκολα, ίσως όμως αξίζει μια προσπάθεια να «μυηθείς» στην διαφορετικότητα και να την κατανοήσεις, αφού αν δεν το πράξεις, εσύ θα χάσεις! Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές κι εκπλήξεις και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να ασχοληθείς με υποθέσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο αλλά ούτε και να ανησυχείς, αφού οι εξελίξεις μπορεί να είναι επ’ ωφελεία σου. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα από εκεί που δεν το περιμένεις ή να έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου και επί το… ευτυχέστερο! Επιπλέον, καλείσαι να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με πολύ ξεχωριστά «κομμάτια». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή. Επιπλέον, αν έχεις «βάλει στο μάτι» κάτι δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική που δεν είχες υπόψη σου, ενώ οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο κάποιες από τις «λόξες» σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σου φέρνει… πίσω μια φιλία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να προωθήσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου, ακόμη κι αν όλοι/ες σου λένε να μην το κάνεις στο όνομα μιας υποτιθέμενης «ασφάλειας». Ίσα-ίσα που αν επιδιώξεις την τελευταία, μάλλον θα την χάσεις και στην τελική δεν είσαι… Ζυγός για να τα έχεις καλά με όλους! Επιπλέον μπορεί να «προκαλέσεις» με την εμφάνισή σου, έστω κι αν αυτό υπολείπεται σε πνευματικότητα, αφού «στην αναβροχιά, καλό είναι και το χαλάζι»! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε βοηθά να αξιοποιήσεις ανενεργές προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα φέρουν στο φως όλα εκείνα που έπρεπε να γνωρίζεις για τα προσωπικά σου και όχι μόνον. Ακόμη, μπορεί να δεις ένα παράξενο όσο και διαφωτιστικό όνειρο, ενώ σαν καλλιτέχνης ή δημιουργός μην διστάσεις να ποντάρεις στην διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία σου, αφού σήμερα αυτές είναι που έχουν το «πάνω χέρι». Επιπλέον, καλείσαι να αλλάξεις γιατρό ή μέθοδο θεραπείας αλλά και κάποιες από τις διατροφικές συνήθειές σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να συμπληρώσεις τις σπουδές σου.