ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/12: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΑΓΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 4/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω τείνει να ανοίξει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ή κοινωνικών επαφών, που με την σειρά τους θα σου ανοίξουν κι άλλες «πόρτες». Να θυμάσαι όμως ότι όλα λειτουργούν στα πλαίσια μιας αλληλεγγύης κι αν σου τάξουν… πολλά, χαμογέλα αλλά μην δώσεις βάση.Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για στολισμούς και την διαμόρφωση μιας εορταστικής ατμόσφαιρας. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, ίσως όμως χρειαστεί να καταπολεμήσεις παράσιτα και μύκητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αφεθείς για λίγο στα όνειρά σου και να πιστέψεις στο καλύτερο ακόμη κι αν μέσα σου ξέρεις ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να εκπληρωθεί. Επιπλέον καλείσαι να προσφέρεις στους συνανθρώπους σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεις πολύ «εκμεταλλεύσιμος/η».Μπορείς βέβαια κι εσύ να πεις ένα ψέμα για να μείνουν όλοι/ες… ευχαριστημένοι/ες! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διανθίζει την καθημερινότητά σου με «ευτυχείς συγκυρίες» κι είναι πιθανό να δρομολογηθεί ένα «ονειρεμένο» ταξίδι ή να αποκτήσεις «μπιχλιμπίδια» και αξεσουάρ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε «ενοχλητική» λεπτομέρεια και σε κάνει να φαίνεσαι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι, συμβάλλοντας στην συντήρηση ή δημιουργία του προσωπικού σου «μύθου». Επιπλέον, τα καλλιτεχνικά δρώμενα διεκδικούν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και… καλά κάνουν, αφού στις υπόλοιπες δράσεις σου το πιθανότερο είναι να «περιφέρεσαι ασκόπως»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει να νοιώθεις πιο… πλούσιος/α και αυτάρκης και δεν αποκλείεται να χαρίσεις κάτι, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, συμβάλλει στην δημιουργία ενός «ιδανικού» κλίματος στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, είναι όμως… ζήτημα αν έστω και μια από αυτές μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α «και ψεύδεται και τρώει»!Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς βγάζει στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που ζει μέσα σου, προσφέροντάς σου πολλές όμορφες και αισθαντικές στιγμές. Ωστόσο σε πρακτικά ζητήματα θα υπάρξουν λάθη κι αστοχίες, γι’ αυτό μείνε στα θεάματα, τα ακροάματα και τα διαβάσματα, που σε «ταξιδεύουν» σε έναν ιδανικό κόσμο.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς κάνεις μεν… όνειρα ευμάρειας, στην πράξη όμως είναι ασύμφορο να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Μπορείς ωστόσο να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, να «ξεφύγεις» μέσα από θεάματα ή ακροάματα αλλά και να επισκεφθείς μια χριστουγεννιάτικη αγορά.Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω… τεμπελιάζει, με συνέπεια κάποιος/α στο εργασιακό σου περιβάλλον «την κάνει κοπάνα» και σίγουρα σε συμφέρει να απέχεις κι εσύ από ευθύνες και καθήκοντα, φορτίζοντας τις «μπαταρίες» σου κοντά στην φύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν μη ρεαλιστικό χαρακτήρα, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να σου αποκρύψουν μια ενοχλητική πραγματικότητα, μπορείς όμως κι εσύ να ελιχθείς αναλόγως, κάνοντας πως… δεν είδες και δεν άκουσες, προκειμένου να μην χαλάσεις το καλό κλίμα.Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, κάνοντας ένα ψυχαγωγικό διάλειμμα. Παράλληλα και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αναπαράγει όνειρα και ελπίδες, που ναι μεν θα σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα αλλά μην τις πιστέψεις κιόλας!

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή έστω να παρευρεθείς σε μια εορταστική εκδήλωση, μαζεύοντας «πόντους». Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά ζητήματα.Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει κάποιες «υπερβατικές» διεξόδους κι εσύ δεν έχεις παρά να προσυπογράψεις σε όλα εκείνα που υπαγορεύουν η διαίσθηση και τα όνειρά σου. Επιπλέον… επιβάλλεται να βρεις το ησυχαστήριό σου και να κοιμηθείς για να έρθεις «στα ίσα σου»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία και πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις αυτήν την αίσθηση με απαισιόδοξες σκέψεις ή ενστάσεις της λογικής –όσο… δίκιο κι αν έχει- αφού η πίστη σου στο καλύτερο είναι κι εκείνη που θα το υλοποιήσει.Επιπλέον, μπορείς να εντρυφήσεις στα καλλιτεχνικά αλλά και να δώσεις χαρά σε άτομα που περνούν δύσκολα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πιθανό να χαλαρώσεις με θεάματα ή ακροάματα, στα πιο πρακτικά ζητήματα όμως… πέφτει άκυρο και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις για αύριο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφήσεις πίσω σου όλα εκείνα που σε «ρίχνουν», ψυχολογικά ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον που θα σε «απογειώσει». Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης κι έχε τον νου σου σε άτομα που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου.Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει να νοιώθεις πλήρης με το… τίποτα κι έχοντας μια «large» διάθεση είναι πιθανό να μοιραστείς το περίσσευμά σου με όποιον/α στο ζητήσει, μην αποπειραθείς ωστόσο να επενδύσεις χρήματα, αφού θα κάνεις «μια τρύπα στο νερό»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να εξωραΐζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενδέχεται να «χαριστείς», σε κάποιον/α αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να συγχωρεθούν και οι δικές σου «αμαρτίες»! Επιπλέον, μπορείς να εμψυχώσεις κόσμο κι επειδή το «καλό» κάνει κύκλους κάποια στιγμή θα σου έρθει από κάπου αλλού.Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί «να ζήσεις τον μύθο σου», ίσως μάλιστα να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου, σε πρακτικά ζητήματα όμως, το πιθανότερο είναι να μην υλοποιηθεί τίποτε! Επιπλέον, τσέκαρε έγγραφα και συμβάσεις, αφού «παίζει» να έχουν σοβαρά κενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε παρασύρει να «ταξιδέψεις» σε έναν κόσμο που δεν έχει στερήσεις και είναι πιθανό να κάνεις και μια σειρά από «καλές πράξεις». Επιπλέον μπορεί να αρχίσεις να ονειρεύεσαι στα σοβαρά το… πως θα ήταν τα πράγματα αν ήσουν πλούσιος/α, αν όμως το πιστέψεις κινδυνεύεις να πετάξεις τα χρήματά σου στον «ωκεανό».Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω λειτουργεί ως βάλσαμο στην ψυχή σου, ενώ είναι πιθανό να εκστασιαστείς από ένα θέαμα ή ακρόαμα αλλά και να «απογειωθείς» από μια προοπτική, έστω κι αν οι πιθανότητες να την ζήσεις είναι περίπου ανύπαρκτες!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου και δεν έχεις παρά να ζήσεις το όνειρο, που μπορεί να γίνει και… θαύμα! Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου κορυφώνεται, με συνέπεια να εισπράξεις πολλά μπράβο μπορείς όμως κι εσύ να εμψυχώσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα, που δείχνουν να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές ή τα οράματά σου σου, περί εμπιστοσύνης ωστόσο… ουδείς λόγος να γίνεται!