ζωδια σημερα 4/2: ΑΡΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  04/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο άψε σβήσε, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια οικονομική στήριξη! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου και μπορεί να ωφεληθείς πραγματικά μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική δράση, χρειάζεται ωστόσο μια αξιολόγηση, ως προς τα πρόσωπα, ώστε να διακρίνεις τα “ψώνια” από εκείνους/ες που έχουν πραγματικά αγαθές προθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο τυχερό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας είτε να ξεκουραστείς, είτε να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις. Επιπλέον θα συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός «καυτού» μυστικού, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται για μια δική σου…. αμαρτία και τελικά εκτεθείς! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο επισφραγίζει μια συμφωνία που αναβαθμίζει τους στόχους αλλά και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα ακόμη πιο χειροπιαστό όφελος, χώρια οι «υψηλές» γνωριμίες σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «τα δίνεις όλα», όταν σε πιάνει ο ενθουσιασμός αφού έτσι γίνεσαι πιο… εκμεταλλεύσιμος/η! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο προσδίδει έναν πιο γόνιμο χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και το καλό είναι πως ακόμη κι αν «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, χωρίς σκοπό και πρόγραμμα, θα πέσεις πάνω σε ενδιαφέροντα πρόσωπα και προτάσεις συνεργασίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεων σου που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να ‘ψειρίσεις’ πολύ τα πράγματα. Παράλληλα ο Ερμής στον Υδροχόο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα με τις εμπορικές πράξεις και τις αγοραπωλησίες να πολλαπλασιάζονται, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε μια συμφέρουσα ρύθμιση ή να γλιτώσεις από έναν μεγάλο “μπελά”, έχοντας σωστή ενημέρωση.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να βρεις ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε στηρίξει. Δεν πρέπει ωστόσο να… τεμπελιάσεις, αφού κάποιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα. Επιπλέον, μην πασχίζεις άδικα με δίαιτες και προγράμματα, αφού δεν θα σου «βγουν», από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις και να τηρήσεις το μέτρο. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, να είσαι βέβαιος/η πως θα αποδώσει, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση υπάρξουν αντιγνωμίες και αντιφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ μπορεί να σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Αλλά και μια απλή έξοδος μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή σου το γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και σε καθαρά οικονομικά ζητήματα.Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε τροφοδοτεί με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους ή να «σου κάνουν πλάτες» στην δουλειά σου! Επιπλέον, ενδέχεται να ενημερωθείς διεξοδικά και για θέματα υγείας ή διατροφής αλλά και να κάνεις τις εξετάσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σου δοθούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα, με συνέπεια να αναβαθμιστεί συνολικά η καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ασκώντας στην πράξη τα ταλέντα σου και αγγίζοντας το… τέλειο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να ανταλλάξεις απόψεις και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να μυηθείς σε ένα νέο ενδιαφέρον που θα δώσει νόημα στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια χαρές αλλά και αρκετά “ευτράπελα”! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναδιάρθρωση στο γραφείο ή το σπίτι σου, κάτι που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία, είτε σε τεχνικές εργασίες αλλά σε κάθε περίπτωση… αξίζει ο κόπος σου! Επιπλέον είναι πιθανό να γίνουν γόνιμες συζητήσεις για τα περιουσιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει βαθιές οικονομικές «ανάσες», ίσως μάλιστα να λάβεις μια… συμπαντική υποστήριξη που θα σου διώξει κάθε άγχος και θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις αυτά που θες κι… άλλα τόσα! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο η ημέρα σου αναμένεται να έχει πολλά «πέρα- δώθε» και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Σίγουρα πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε νέα ενδιαφέροντα και να συνδιαλλαγείς με άτομα που κατανοούν το πνεύμα σου και σε συνοδεύουν στις αναζητήσεις σου, χωρίς να σου γίνονται “τσιμπούρι”.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου. Ίσως βέβαια να αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου αλλά κι έτσι… καλά είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις λουκ εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή απλά να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη μέσα από τα “κονέ” που διαθέτεις, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κι εμπορεύεσαι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου προσφέροντάς σου διακριτές ευκολίες και μάλιστα από την… πίσω πόρτα! Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα σου ανοίξει τα μάτια ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου σε… αναβαθμίζει, τόσο ως προς την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου, όσο και σε σχέση με διαμεσολαβήσεις που τυχόν θα αναλάβεις. Σε κάθε περίπτωση οι δημόσιες σχέσεις σου θα βελτιωθούν, φέρνοντάς σε μάλιστα κοντά σε πρόσωπα που είτε κατέχουν πληροφορίες-χρυσάφι, είτε ξέρουν καλά την δουλειά τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει μια νέα δυναμική στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και… χαρές! Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει θετικά στα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια τιμητική θέση!Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε παραπέμπει στην “μυστική διπλωματία”, από την οποία θα «βγουν» πολλά ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα λάβεις την σωστή ενημέρωση, ώστε να πράξεις τα δέοντα. Μην παραλείψεις ωστόσο να κάνεις ένα τσεκ απ, αφού πάντα η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία!