ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11: Μην ενθουσιάζεσαι από επιπόλαιες γνωριμίες !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 5/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να «τελειώσεις» μια σχέση ή συνεργασία, ενώ στην περίπτωση που σου προταθεί κάτι νέο φρόντισε πρώτα να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, για να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Επιπλέον, στην περίπτωση που ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, να θυμάσαι πως έχεις να κάνεις με «θηρία» που δεν αποκλείεται να σε χρησιμοποιούν κιόλας για να πετύχουν τους ανομολόγητους σκοπούς τους. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις με καλούς όρους ή να αποκτήσεις σημαντικές επαφές με το εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα των συγκυριών. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών αλλά αν έχεις εσύ λερωμένη την φωλιά σου, η όλη υπόθεση μπορεί να έχει νομικές συνέπειες. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο το να αποφύγεις κάθε επαφή με υλικά ή ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάποια έξτρα έσοδα ή διευκολύνσεις, που θα σου επιτρέψουν να «ανασάνεις»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Δία απέναντί σου, θα τύχεις της συμπαράστασης των άλλων, «γυρίζοντας» τελικά ένα πρόβλημα σε πλεονέκτημα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σου ζητά να «αφιερωθείς» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, η σεξουαλικότητα σου… ανάβει για τα καλά, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα, χωρίς μάλιστα να έχεις διέξοδο διαφυγής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προτεραιότητές σου στρέφονται σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, τα οποία ωστόσο φαίνεται να έχουν και κάποιες κρυφές ή «βρώμικες» πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις πριν «την πατήσεις» άσχημα κι εδώ βέβαια δεν εξυπηρετεί τίποτε το να πορεύεσαι «με τον σταυρό στο χέρι»! Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει το κλείσιμο ενός κύκλου δραστηριοτήτων, είτε στο σπίτι, είτε σε μια συνεργασία σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου και σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία ή να τύχεις μιας πολύ καλής περίθαλψης.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει κάποια άσχημα μαντάτα για έναν γνωστό ή συγγενή σου. Επιπλέον, ένα μέσο που χρησιμοποιείς (μεταφορικό ή επικοινωνίας) φαίνεται να φτάνει στο τέλος του… βίου του, μπορείς όμως και να τα «υπερβείς» όλα αυτά αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου και να «ερευνήσεις τας γραφάς». Επιπλέον καλείσαι να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία» στην δουλειά σου, μήπως και σωθούν κάποια πράγματα. Παράλληλα βέβαια με τον Δία στον Τοξότη θα χαρείς από την πρόοδο ή μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να σου προσφέρει «καλούδια» και εξασφαλίσεις μέσω των οικείων σου, ίσως μάλιστα να αποδειχθεί η ουσιαστική εναλλακτική σου σε όσα δύσκολα σου φέρνει το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε οικονομικά και ερωτικά  ζητήματα. Εκεί θα αντιμετωπίσεις «βρώμικες» ή «στημένες» καταστάσεις, με το ζητούμενο να είναι το κλείσιμο ενός κύκλου, έστω κι αν αφήσεις πίσω σου και κάποια «κομμάτια». Αν πάντως βρεθείς σε αδιέξοδο είναι χίλιες φορές προτιμότερο να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, παρά να υποκύψεις σε εκβιασμούς ή σε άνομα συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε θέλει αποφασισμένο για όλα αφού εδώ που έφτασες δεν χωρούν ημίμετρα! Και αρχής γενομένης από τα περιουσιακά ή τα οικογενειακά σου, θα χρειαστεί να «ξεβρομίσεις» τον τόπο, είτε πρόκειται για κυκλώματα που σου φράζουν τον δρόμο, είτε για το «ρημαδιό» που άφησαν κάποιοι άλλοι πίσω τους. Αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα κι αν σε απασχολεί, οφείλεις να κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον Τοξότη θα λάβεις κομβικές πληροφορίες και θα έχεις όση συμπαράσταση χρειαστείς από τον περίγυρό σου, ενώ ένα ταξίδι θα αποδειχθεί αρκετά τυχερό για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα δικαιώνει την καχυποψία σου γύρω από ίντριγκες και δολοπλοκίες που υφαίνονται σε βάρος σου κι εδώ ισχύει το «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα» και σύντομα θα διαπιστώσουν το «τι εστί βερίκοκο»! Καλό είναι βέβαια να μην υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθική και πνευματική άποψη αλλά μερικές φορές δεν γίνεται διαφορετικά. Όσο για την υγεία σου απαιτούνται ριζικές λύσεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να βρεις κάποιον/α που θα μεσολαβήσει  σε μια υπόθεσή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου ανοίγει «πόρτες», να θυμάσαι όμως ότι σήμερα έχουν «βγει στην γύρα» κακόβουλα άτομα και η τύχη σου μπορεί να μην είναι αρκετή για να «την σκαπουλάρεις» εντελώς. Μάλιστα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στα οικονομικά αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δείχνει σκόπιμο το να διερευνήσεις το ποιόν φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού κι εκεί έχουν «λόγο» οι κακοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε φέρνει σε κομβικό σημείο, όπου καλείσαι να αποφασίσεις το αν θα συνταχθείς με σκοτεινά συμφέροντα για «να την βγάλεις καθαρή» ή αν θα τα κοντράρεις διακινδυνεύοντας τα πάντα στην ζωή σου. «κανονικά» βέβαια δείχνει ως επιτακτική ανάγκη το να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, σε κάθε περίπτωση όμως τα καθήκοντά σου δεν θα είναι ευχάριστα, με εξαίρεση ίσως τις… σεξουαλικές επιδόσεις σου, με το ταίρι σου! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σου παρέχει παρασκηνιακές βοήθειες, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ένα δυσάρεστο βίωμα ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, αν όμως ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ένα γνωστικό πεδίο, τότε έχεις να μάθεις πολλά και να συνειδητοποιήσεις αλήθειες. Επιπλέον, καλείσαι να είσαι υποψιασμένος/η για κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο ευρύτερο αλλά και το εργασιακό περιβάλλον σου, αφού μπορεί «να σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο σου με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σε διευκολύνουν σε πολλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στον Τοξότη σου φέρνει τύχη κι έναν «μπάρμπα στην Κορώνη», ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν ή αποτελούν μια αρνητική κληρονομιά για σένα . Όσον αφορά δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στο να ζημιωθείς. Επιπλέον, η λίμπιντό σου «κτυπάει ταβάνι», πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας σεξουαλικής επίθεσης.