ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/11 : Ευχάριστα μηνύματα και συναντήσεις εχει η σημερινη ημερα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 6/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου τείνει να διακόψει μια σχέση ή συνεργασία  σου, ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κάτω από το βάρος εξελίξεων που δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό ή έστω έναν συμβιβασμό. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να επωφεληθείς από την «εκπαραθύρωση» κάποιου/ας άλλου/ης! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν «τα βρεις μπαστούνια» με μια δουλειά, ψάξε πρώτα το παρασκήνιο, αφού μπορεί κάποιος/α να σου βάζει εμπόδια για να επωφεληθεί προσωπικά. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι τηw. Aπό την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η κάλυψη «πάση θυσία», υλικών και συναισθηματικών αναγκών, χωρίς ωστόσο να παραλείψεις να καλύψεις και καθαρά σεξουαλικές επιθυμίες! Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να περιμένεις. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό σηματοδοτεί «καταλυτικές» μεταβολές ή «ανασκαφές» στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως όμως να ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου και δεν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων απέναντί σου.

Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό είναι πιθανό να ξανασμίξεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και να βρεθείς σε μια φάση αναμονής σε μια τρέχουσα σχέση σου. 

 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ζυγό θα εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θα σου έρθει όμως πολύ πιο… βολικά, αν επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες, αφού στις εξωστρεφείς δράσεις σου ενδέχεται να έχεις «κακά συναπαντήματα». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό φέρνει νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, κατά τα άλλα όμως αναμένεται να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό φέρνει οικονομικούς μπελάδες κι απ’ ότι φαίνεται έχεις να διαχειριστείς μια κατάσταση που δεν «σηκώνει» ημίμετρα. Ή τα παίρνεις όλα λοιπόν, η τα… χάνεις. Ας έχεις όμως εσύ την ευθύνη και μην περιμένεις από άλλους, αφού έτσι θα χάσεις σίγουρα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δραστήριο και σεξουαλικό/η αλλά και «στόχο» συμφερόντων και «σκοτεινών» δυνάμεων, καλό είναι λοιπόν να είσαι σε επιφυλακή. Αν όμως δεις πως «δεν σε παίρνει», τότε μην επιμείνεις και πήγαινε… πάσο! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό ανακινεί το παρασκήνιο, φέρνοντας συνταρακτικές αποκαλύψεις, και «γαργαλώντας» την εκδικητική σου διάθεση, μπορεί ωστόσο να αναδείξει και κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου και δεν παίρνουν αναβολή. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να επαναλάβεις προσπάθειες και διαδικασίες αφού το πιθανότερο είναι να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά σε δράσεις ή υποθέσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ζυγό ανανεώνει… δυναμικά τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια υπό την αιγίδα ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα, σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι «δεν παίζουν» με αδίστακτα συμφέροντα. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση και τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους. Καλείσαι λοιπόν «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», κάτι όχι εύκολο με δεδομένα τα συμφέροντα που θα βρεις απέναντί σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να εμβαθύνεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου δημιουργεί κινδύνους, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε «αχαρτογράφητα νερά». Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια τεχνική ζημιά. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί  να αναδείξει ελλείψεις και ανάγκες, κάτι που σίγουρα θα σε ενεργοποιήσει για να τις καλύψεις, πρόσεξε όμως μήπως το «παιχνίδι» είναι στημένο, προκειμένου να «βγεις από την φωλιά σου», αφήνοντας ακάλυπτα τα νώτα σου. Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.