ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/11 : σημαντική μερα για την πορεία των εργασιακών σου !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις κοντά στην φύση ή στο δικό σου «μυστικό μέρος», βελτιώνοντας την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα «προφητικό» όνειρο ή να έχεις ένα υπερβατικό-μεταφυσικό βίωμα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό συνηγορεί στο να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην οικονομική σου ζωή, για να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ζημιωθείς από ένα πάθος σου ή από την εμμονή σου σε μια υπόθεση που πρακτικά είναι τελειωμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει νέες παρέες κι ενδιαφέροντα, ενώ δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθείς για έναν κοινό σκοπό, Μην προσδοκάς ωστόσο υλικά οφέλη κι αν δεν πρόκειται για κάτι ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, μην εμπιστεύεσαι άτομα που «τάζουν» λαγούς με πετραχήλια. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκαθαρίσεις ή ακόμη και να τερματίσεις μια συνεργασία, έστω κι αν δεν έχεις όλα τα στοιχεία στην διάθεσή σου για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, αφού η διαίσθησή σου… φτάνει και περισσεύει! Ίσως όμως να μάθεις και κάτι δυσάρεστο για έναν «δικό σου» άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει πολλαπλές επιλογές. Όσο ευχάριστος όμως είναι ο «πονοκέφαλος» του να διαλέξεις την καλύτερη για σένα, άλλο τόσο προβληματική μπορεί να αποδειχθεί στην πορεία μια επιλογή σου που είναι εντελώς… άτοπη! Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολλές υποσχέσεις αλλά… μέχρι εκεί!  Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει μια «τελεσίδικη» κατάσταση στην δουλειά σου και είτε θα αποδεχθείς τα τετελεσμένα, είτε θα αποχωρήσεις. Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη βάση στην υγεία σου, αφού πίσω από ένα «αθώο» σύμπτωμα μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα μέρος που «μιλάει» στην ψυχή σου. Κατά τα άλλα καλό είναι να ασχοληθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν κάποια ουσία κι όχι μόνον με φήμες κουτσομπολιά ή ανούσια θέματα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό «θέτει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η απαλλαγή σου από «τοξικούς» ανθρώπους. Ενδέχεται ωστόσο να συμβεί και κάτι «κομβικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, τόσο η λίμπιντό σου, όσο και η καταναλωτική διάθεσή σου τείνουν να λειτουργήσουν εκτός ελέγχου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις θύμα κάποιου πάθους σου, πολύ περισσότερο που άλλα… φαντάζεσαι κι άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις κάτι κρυμμένο, το οποίο ωστόσο μπορεί και να μην σου αρέσει! Επιπλέον, στο σπίτι και την οικογένειά σου ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο, ενώ πρόσεξε ποιόν/α βάζεις στον χώρο σου αλλά και ποιος/α κινείται… πέριξ αυτού, αφού μάλλον σε κατασκοπεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που… τουλάχιστον θα «σου χαϊδέψει τα αυτιά»! Σε κάθε περίπτωση όμως τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης ή μη ρεαλιστικών προοπτικών. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά και προβλήματα στα μέσα που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «βάζει λόγια», αλλά από πλευράς σου, δεν έχεις παρά να προσηλωθείς σε ένα ερευνητικό έργο ή απλά να προσπεράσεις τα όσα «λυπηρά» προκύπτουν από την «σκοτεινή» ανθρώπινη φύση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω κι αν χρειαστεί να «φορτώσεις στον κόκορα» εργασίες και καθήκοντα. Εξ άλλου πολλά από αυτά που έχεις προγραμματίσει, είτε δεν θα γίνουν, είτε θα «πάνε στράφι», οπότε σε… συμφέρει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που θα σε δελεάσουν με παροχές και προοπτικές «πλήρους εξασφάλισης», όμως «τι ωφελείται άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλον και απολέσει την ψυχή του»;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο ρομαντικό και… φαντασιόπληκτο/η, κάτι που θα «μετρήσει» θετικά στις δημιουργικές αναζητήσεις σου αλλά παραπλανητικά στις προσωπικές υποθέσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να «εξαφανιστεί» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά πρόσεξε μήπως «παρασυρθούν». Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιό σου ορίζει το τέλος μιας διαδικασίας που έτσι κι αλλιώς «δεν πήγαινε άλλο», με συνέπεια να νοιώσεις απελευθερωμένος/η κι έτοιμος/η να ξεκινήσεις μια νέα πορεία. Αν όμως «κολλήσεις» στο παρελθόν, τότε θα «βασανιστείς»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς το σπίτι σου μπορεί να γίνει κέντρο διερχομένων, είναι ωστόσο το ίδιο πιθανό να φιλοξενηθείς εσύ κάπου εκτός έδρας, γνωρίζοντας και… μπόλικο κόσμο! Ίσως μάλιστα όλη αυτή η διαδικασία να σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε δυσάρεστο σε «γυροφέρνει». Μάλιστα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό είναι πιθανό να πέσεις θύμα μιας παρακολούθησης ή κάποιων κακόβουλων σχολίων, εσύ όμως απλά πάρε τα μέτρα σου και μην κατεβάζεις το επίπεδό σου. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα οικονομικό μυστικό ή να συνειδητοποιήσεις το πόσο… βρώμικος είναι ο κόσμος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς αναμένονται πιο «χαλαρές» καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι αν παρ’ ελπίδα δεις το κλίμα να «βαραίνει» δεν έχεις παρά να «δραπετεύσεις» με μια έξοδο ή ένα ταξίδι. Δεν πρέπει ωστόσο να εμπιστεύεσαι τα όσα λέγονται ή… φημολογούνται στο περιβάλλον σου! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό «βαραίνει» το κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μέσα από «λυπηρές» καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να κλείσει ένας κύκλος στις φιλίες σου ή σε κάτι συλλογικό, αλλά σε κάθε περίπτωση μην «κολλάς» στο παρελθόν και… φύγε προς τα εμπρός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» και η σπουδή σου να τις ικανοποιήσεις μπορεί να σε ρίξουν έξω οικονομικά, χώρια που σε κάποιες περιπτώσεις θα κυνηγάς «φαντάσματα». Αντίθετα αν δεν επικεντρωθείς στο τι θα… φας και θα πιεις ή μοιραστείς τα υπάρχοντά σου με άτομα που έχουν ανάγκη, τότε όλοι/ες θα είναι ευτυχέστεροι/ες, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σου συνιστά να μην μπλέξεις με τα «άνομα συμφέροντα» που σε δελεάζουν με χρήμα κι εξουσία, προτιμώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, ενώ ενεργοποιεί και τάσεις φυγής, που θα μπορούσαν να σε «μεταφέρουν» οπουδήποτε, είτε νοερά, είτε ως φυσική παρουσία. Έχεις ωστόσο κι ένα «δυνατό» σημείο, ως προς τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, ενώ «ακούγοντας» την διαίσθησή σου, σίγουρα θα γλιτώσεις από πολλούς μπελάδες. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να χαλάσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς ή να πέσεις θύμα χάκερς ενώ και οι μετακινήσεις σου φαίνεται να αποκτούν έναν χαρακτήρα ταλαιπωρίας, ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις τα κατατόπια.