ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/12: Η ΜΕΡΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα… καπρίτσιο! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και σημαντικά έσοδα, ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής. Παράλληλα, ο Ουρανός «παρεμβαίνει» στον 10ο ηλιακό οίκο σου, φέρνοντας μια μάλλον απροσδόκητη συμμαχία με ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον σε καλεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, πρόσεξε όμως που και πώς απευθύνεσαι, αφού απέναντι σε «νορμάλ» άτομα δεν έχεις… τύχη!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλες προκλήσεις και προβλήματα που ζητούν άμεσα την λύση τους. Ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ανεξάρτητα με το αν θα… εκνευρίσεις κάποιους/ες! Παράλληλα, ο Ουρανός «βάζει χέρι» στον 9ο ηλιακό οίκο σου και σε καλεί να «κλείσεις το μάτι» σε κάποιες καινοφανείς πρακτικές ή επιλογές για σένα, αφού τα «συνήθη» δεν θα εξελιχθούν ομαλά. Επιπλέον, ενδέχεται να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο «φωτίζει» παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία. Παράλληλα, με τον Ουρανό να επηρεάζει… εμμέσως πλην σαφώς τον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσεις οικονομικές κινήσεις, που όσο πιο «ασυνήθιστες» κριθούν, τόσο πιο επιτυχημένες θα αποδειχθούν στην πράξη! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως θα υπάρξουν τριβές σε μια τρέχουσα φιλική σχέση σου, ύστερα από κάποιες αυθαιρεσίες που θα γίνουν. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου επηρεάζεται από τον Ουρανό και σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εξαντλήσεις τις διπλωματικές ικανότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις, αφού οι ανατροπές θα σε καταδιώκουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσδίδοντάς σου συνάμα μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή, ακόμη και νομικές διαμάχες! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου αλλά και να δημιουργήσεις κάτι «εξαντρίκ»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και σε συμφέρει να γίνεις πολύ πιο άμεσος/η στις επιδιώξεις σου, «πιάνοντας τον… ταύρο από τα κέρατα»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, ίσως μάλιστα να μετακομίσεις λίγο… απρόσμενα! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεμβάσεις, συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα οικείο σου πρόσωπο, ιδιαίτερα αν μπουν στην μέση τα περιουσιακά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες κι επειδή στην παρούσα φάση δεν μπορείς να… κάνεις χωρίς τους άλλους, καλό είναι να τους έχεις από κοντά, έστω κι αν υποπέσουν σε κάποια «φάουλ»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 3ο ηλιακό οίκο σου, σε συνέργεια με τον Ουρανό φέρνει στην καθημερινότητά σου διάφορα περίεργα και παράδοξα, οπότε μην κάνεις προγράμματα και μην επιμένεις σε «σώνει και καλά» καταστάσεις, αφού θα εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Αντίθετα αν δώσεις περισσότερο χώρο στο «διαφορετικό» αι την έκπληξη, μάλλον σε καλό θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων θα φέρει σίγουρα προστριβές και χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, δώσε σημασία σε ένα θέμα υγείας, πριν πάρει… έκταση! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, αφού σήμερα τα απρόοπτα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο «ανάβει φωτιές» στο συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα θορυβηθείς με τα καμώματά τους. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου… παρασυρμένη από τον Ουρανό τείνει να διαφοροποιήσει την δημόσια εικόνα σου, ίσως μάλιστα να πάρεις αποφάσεις που θα ξενίσουν εκείνους/ες που σε ξέρουν. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «παλαβομάρες» κάποιου/ας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά, τελικά όμως θα γίνουν πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό! Παράλληλα, η Δήμητρα στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα αλλά με τα… μυαλά που κουβαλάς, το νέο «καθεστώς» που δημιουργείται θα σου αρέσει ότι κι αν συμβεί τελικά! Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας ή μια αλλαγή στους συνεταίρους σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνικές, αφού υπάρχουν και οι «θερμοκέφαλοι», ίσως μάλιστα ένα οικονομικό ζήτημα να σε φτάσει στα πρόθυρα μιας νομικής αντιπαράθεσης. Επιπλέον σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον 11ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Ουρανό, δεν έχεις παρά να προσανατολιστείς σε συλλογικότητες ή συνεργασίες που κινούνται στα «άκρα», αφού στις… άλλες, τίποτε δεν θα εξελιχθεί φυσιολογικά!