Ημερήσιες Προβλέψεις… Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr ..!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη να προσεγγίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, «κάτι» σε ωθεί να «ξεβρωμίσεις τον τόπο», το έργο σου ωστόσο δεν θα είναι εύκολο, ενώ στην πορεία μπορεί να προκύψουν και ηθικά διλήμματα. Ωστόσο, από την στιγμή που κάποιος/α δημιουργεί δυσάρεστα τετελεσμένα στην ζωή σου, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Φρόντισε όμως πριν μπεις στην «μάχη» να είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η, αλλιώς… ούτε να το σκέφτεσαι!

Ερωτικά
Στις σχέσεις σου επικρατεί μεγάλη κινητικότητα και είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής. Προκειμένου όμως να πέσεις θύμα της είναι χίλιες φορές προτιμότερο να την προκαλέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η τάση σου να διασφαλίζεις τα πράγματα μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν νομικό ή άλλου τύπου συμβιβασμό, που μελλοντικά θα μετατρέψει την όποια «αίσθηση ασφάλειας» σε βραχνά. Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις, προσπάθησε να αποφύγεις τα… πολλά-πολλά με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Από την άλλη πλευρά η «σύμπραξη» του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σου ανοίξει έναν σπουδαίο πνευματικό δρόμο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να προσθέτει «πόντους» στην προσωπική σου ζωή και να σε προστατεύει από δυσάρεστες καταστάσεις ακόμη κι αν αυτές συμβαίνουν στην «γειτονιά» σου. Βλέπεις όμως ότι δεν θέλει και πολύ για να ξεσπάσει το «κακό».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μια οικονομική συμφωνία δείχνει ικανή να σου λύσει μια σειρά από προβλήματα, πρόσεξε όμως με… ποιους θα μπλέξεις, αφού το «παρεάκι» του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε «δέσει χειροπόδαρα», με όρους που θα σου είναι αδύνατον να εκπληρώσεις, χωρίς να θυσιάσεις την ελευθερία σου. Κι αν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση είναι χίλιες φορές προτιμότερο να «διαγράψεις» τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, χαράζοντας μια νέα πορεία.

Ερωτικά
Με τον Δία στον Ζυγό να καλλιεργεί τον… κήπο των ερώτων σου αλλά και τον Κρόνο στον Τοξότη να σε γεμίζει ευθύνες και προβλήματα, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια διαδοχή ευχάριστων και δυσάρεστων καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου δίνουν να καταλάβεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και πρακτικά έχεις τρεις επιλογές: Είτε να «ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου», αδιαφορώντας για το τι χάνεις, είτε να ενδώσεις σε όρους που σύντομα θα σε κάνουν να ασφυκτιάς. Ο δε «τρίτος δρόμος» είναι να ξεσκεπάσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ξέρεις όμως κι εσύ ότι το να τα βάζεις «με θεούς και δαίμονες» ούτε εύκολο, ούτε ασφαλές είναι.

Ερωτικά
Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να «σπάσεις το απόστημα» και να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με την δουλειά σου, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σου «πέφτουν βαριά στο στομάχι», ανεξάρτητα με το τι θα χάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση έχεις να κερδίσεις την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία σου. Αντίθετα, αν παρ’ ελπίδα επιλέξεις να «σκύψεις το κεφάλι», η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει. Παράλληλα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις «μια κι έξω» ένα θέμα υγείας.

Ερωτικά
Διανύεις μια περίοδο όπου είναι πολύ πιο πιθανό να «τελειώσεις» μια σχέση, παρά να αρχίσεις κάτι νέο. Στην δεύτερη περίπτωση ωστόσο κινδυνεύεις να μπλεχτείς στα «δίχτυα» ενός μεγάλου πάθους ή γενικότερα καταστάσεων που δεν ελέγχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναμένεται να «βγάλει στον αφρό» κάποια «βρώμικα» μυστικά σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες ατόμων που κατά τα άλλα αγαπάς και εκτιμάς. Αυτό όμως τελικά μπορεί να συμβάλλει σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα που θα οδηγήσει σε μια νέα πορεία απαλλαγμένη από κάθε είδους αυταπάτες. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλό είναι να… αυξήσεις την προσοχή σου, αφού είναι εύκολο να βιώσουν κάτι δυσάρεστο ή να μπλέξουν σε «κυκλώματα».

Ερωτικά
Τα βήματα σου σε οδηγούν σε χώρους που δεν… φημίζονται για την αγνότητα τους κι είναι πιθανό να δεσμευτείς με ένα πρόσωπο που ανεξάρτητα από το κοινωνικό και οικονομικό κύρος του έχει «λερωμένη την φωλιά του».

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ορίζουν ένα κομβικό σημείο στα περιουσιακά σου αλλά κι ένα πλαίσιο «στημένων» καταστάσεων στην οικογενειακή σου ζωή, ίσως σου δοθεί η αφορμή να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια σχετική υπόθεση σου, διώχνοντας από πάνω σου κάθε «περιττό βάρος». Έχεις βέβαια και την εναλλακτική να παλέψεις για το δίκιο σου, μην το πράξεις όμως αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η, νομικά και… σωματικά, αφού η διαπλοκή «θα σε φάει λάχανο»!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει μια απροσδόκητη χαρά, μέσα από μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα «στενά», τότε να δούμε… ποιος θα κλείσει την πόρτα πίσω του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Με το δίδυμο Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ενορχηστρώνει ένα κακόβουλο παρασκήνιο, μπορεί να διαδίδονται για σένα πράγματα, με σκοπό να πληγείς ηθικά ή επαγγελματικά κι εκείνο που επιβάλλεται να κάνεις είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου από όλες αυτές τις κακόβουλες φήμες πριν πάρουν διαστάσεις. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν ούτε συμβιβασμοί, ούτε… ευγένειες! Παράλληλα ίσως αποκομίσεις μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης σου.

Ερωτικά
Ελέω… Αφροδίτης, το κλίμα για σένα εξακολουθεί να είναι θετικό και οι επιθυμίες σου μπορεί να εκπληρωθούν στο ακέραιο, είτε είσαι σε μια σχέση είτε όχι. Ίσως μάλιστα να ικανοποιηθείς από μια ερωτική συνεύρεση που «δεν υπάρχει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την διάθεση σου να τελειώσεις «μια κι έξω» με τα οικονομικά προβλήματα που σε ταλανίζουν, ωστόσο κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σου περνούν από το μυαλό για μια επένδυση που «θα τα σαρώσει όλα» ενδέχεται να είναι υποβολιμαίες από κύκλους που σε βλέπουν σαν υποψήφιο θύμα, γι’ αυτό πριν κινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά το ποιοι κρύβονται από πίσω και το τι σκοπούς εξυπηρετούν.

Ερωτικά
Με τον Ουρανό στον Κριό να… ακονίζει τα όπλα του, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορείς όμως να πειραματιστείς με την άνεση σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η από κοινού δράση του Άρη και του Πλούτωνα στο ζώδιο σου ορίζει μια ακόμη «κρίσιμη καμπή» στην ζωή σου, με το «διακύβευμα» να σου είναι περίπου γνωστό: Είτε θα «συμμαχήσεις με τον διάβολο», προκειμένου να εξασφαλίσεις την κυριαρχία «του κόσμου τούτου», είτε θα τον… ξεσκεπάσεις και βέβαια η κάθε επιλογή θα έχει το κόστος της. Αν πάντως νοιώσεις πως χάνεις τα στηρίγματα σου και το σύστημα σου «καταρρέει», δες το σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ξαναγεννηθείς»!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η σεξουαλική σου δυναμική «μετράει» πολύ περισσότερο από μια «νορμάλ» σχέση, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, πρόσεξε όμως μήπως τα βήματα σου προς το… άγνωστο σε οδηγήσουν σε «επικίνδυνες» καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Από ότι φαίνεται ή πιο σωστά… δεν φαίνεται κάποιος/α σε υπονομεύει ή προσπαθεί να σε κατευθύνει κατά εκεί που υπαγορεύει το συμφέρον του/της. Ακόμη λοιπόν κι αν κάποια πράγματα σου παρουσιάζονται ως δεδομένα, τόσο ο Άρης, όσο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να ψάξεις για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, έχοντας όμως συνείδηση ότι έχεις να κάνεις με «αχρείους». Παράλληλα, προσπάθησε να μην εκθέσεις τον εαυτό σου σε ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Ερωτικά
Από τη μια πλευρά φαίνεται πως δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως το σύμπαν σε βάζει σε… πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να ξέρεις ότι πίσω από την «βιτρίνα», εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί. Επιπλέον ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξουν το δράμα ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά στην περίπτωση που θελήσεις να παρέμβεις στο πρόβλημα να θυμάσαι ότι ενδεχομένως έχεις να κάνεις με καταστάσεις που σε ξεπερνούν και απαιτούν ειδικές γνώσεις ή… σπέσιαλ προσόντα!

Ερωτικά
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Φαίνεται πως κι εσύ «πας γυρεύοντας» για το μυστήριο αλλά εδώ είναι που ισχύει το «δεν ήξερες, δεν ρώταγες»;

Ετικέτες