Ημερήσιες Προβλέψεις… Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επικοινωνήσεις τους σκοπούς και τις προθέσεις σου ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία, δίνοντας διέξοδο σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις και οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν. Αναμένεται μάλιστα να έρθεις σε επαφή με «πρόσωπα-κλειδιά», ικανά να σου απλουστεύσουν την ζωή! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό θα σε βοηθήσει, όχι μόνον να δικτυωθείς, αλλά και να αναδείξεις τις ικανότητές σου, μέσα από «δημοκρατικές διαδικασίες».

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικές όχι όμως τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο σε νομικό. Είτε λοιπόν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις μια σχέση, είτε να την «σχολάσεις», οι κατά περίπτωση αρμόδιοι βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Μια συμφωνία ή σύμβαση φαίνεται να δίνει τέλος στις ανησυχίες σου γύρω από το εργασιακό σου καθεστώς. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Ζυγό αν ψάχνεις για δουλειά, η διαμεσολάβηση ενός παράγοντα που έχει «άκρες» θα μπορούσε να αποδειχθεί καταλυτική. Παράλληλα, αν σε απασχολούν θέματα υγείας ή διατροφής, δεν έχεις παρά να τα μοιραστείς με… ομοιοπαθείς ή να δημοσιοποιήσεις το πρόβλημά σου εκεί που ξέρουν το τι ακριβώς πρέπει να πράξεις..

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει ικανή να εξασφαλίσει την καλοπέρασή σου και μερικές έξτρα απολαύσεις, σε καμία περίπτωση όμως δεν «κουμπώνει» με μια νέα σχέση που προσδοκάς να έχει συνέχεια και διάρκεια. Αυτά μπορείς να τα βρεις μόνον κοντά στο νυν ταίρι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι περισσότερες εξελίξεις της ημέρας φαίνεται να σχετίζονται με την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για ένα προσωπικό θέμα που σε απασχολεί. Κι επειδή είσαι άσσος στην επικοινωνία αποκλείεται να μην βγάλεις κάτι χρήσιμο από όλα αυτά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλει πιο ομαδικό παίκτη, αφού η συμμετοχή σου σε συλλογικότητες είναι που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τα προσόντα σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη επιδρά θετικά τόσο στην δική σου ψυχολογία, όσο και σε σχέση με την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Είναι φανερό λοιπόν ότι άμεσα θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ωστόσο το γενικότερο πλαίσιο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για μια ομαλή εξέλιξη στην συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αν σου δοθεί η ευκαιρία να «συσκεφθείς» με ισχυρούς παράγοντες, καλό είναι να μην την χάσεις, αφού μέσα από αυτήν μπορεί να δοθούν λύσεις σε πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να αφήσεις κατά μέρος τις ντροπές και να διαπραγματευτείς για το δίκιο σου, είτε πρόκειται για ένα αμιγώς επαγγελματικό σου ζήτημα, είτε για μια οικογενειακή-περιουσιακή υπόθεση, επισφραγίζοντας τις εξελίξεις με μια σημαντική νομική πράξη.

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σε πηγαίνει από την πλήρη απραξία στην… φουλ δράση κι όπως καταλαβαίνεις όλα εξαρτώνται από το σε ποια φάση είσαι. Αν πάντως δοκιμάζεσαι από κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου, μπορείς να «θεραπεύσεις» το πρόβλημα απευθυνόμενος/η στο φιλότιμό του/της.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Επικοινωνιακά παίρνεις… άριστα και είναι βέβαιο ότι οι επαφές σου θα καταλήξουν σε μια συνεννόηση ή συμφωνία αμοιβαία επωφελή για κάθε πλευρά. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να διαλαλήσεις στα… πέρατα της οικουμένης τις σκέψεις ή το έργο σου, αφού μπορεί να λάβεις στήριξη από κύκλους ή πρόσωπα, όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να διαφημιστείς, να έρθεις σε επαφή με τα media και γενικότερα να απευθυνθείς στο κοινό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να νιώσεις πολύ καλύτερα, δίπλα σε πρόσωπα που σε αγαπούν και σε θαυμάζουν, έχοντας μάλιστα την… διακριτική ευχέρεια να δώσεις την συνέχεια που εσύ επιθυμείς. Να θυμάσαι όμως ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κακώς εννοούμενα «μπλεξίματα» θα επιστρέψουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια διαθέσιμη λύση κι αν προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου, φαίνεται πως σήμανε η ώρα μιας συμφωνίας ή νομικής πράξης, ικανής να σου προσφέρει πολύτιμες «ανάσες» για την συνέχεια. Αυτή, πέρα από τις επιχειρηματικές διαστάσεις της μπορεί να αφορά είτε σε μια πώληση-εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, είτε σε μια φορολογική-ασφαλιστική ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια. Ίσως βέβαια χρειαστεί να δημοσιοποιήσεις κάποια οικονομικά σου στοιχεία.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Αιγόκερω δίνει τον ρυθμό στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής κι ό,τι σου τύχει, καλό ή «στραβό» είναι βέβαιο πως δεν θα σου είναι αδιάφορο. Από εκεί και ύστερα καλείσαι να επιλέξεις αν θα είσαι ο «κυνηγός» ή το «θήραμα», ξέροντας όμως ότι κάποια στιγμή οι ρόλοι θα αντιστραφούν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου αναδεικνύει το ιδιαίτερο ταλέντο σου να «παντρεύεις» ανθρώπους και καταστάσεις, πετυχαίνοντας την σύνθεση εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος λοιπόν είναι για σήμερα το «διαβατήριό» σου προς την επιτυχία και όντας εναρμονισμένος με την ψυχοδομή σου, είναι βέβαιο πως θα νοιώσεις και χρήσιμος/η και ικανός/η. Φρόντισε μόνον να μην αποποιηθείς του δικαιώματός σου να αναγνωριστούν επισήμως οι προσπάθειές σου.

Ερωτικά
Όντας απορροφημένος/η με τις υποθέσεις και τα «παντρολογήματα» των άλλων, το πιθανότερο είναι να μη προλάβεις να αξιοποιήσεις άμεσα κάποιες «ενδιαφέρουσες» προτάσεις. Από την στιγμή όμως που το καρνέ των επαφών σου εμπλουτίζεται θεαματικά, έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα μπορεί να μάθεις «πράγματα και θάματα» από κάποιες «επαφές» σου που έχουν ιδίαν αντίληψη για τα όσα έχουν «παιχτεί» στο παρασκήνιο και όλη αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να πάρεις θέση έχοντας στην διάθεση σου όλα τα στοιχεία. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό παραπέμπει σε μια επίσημη αλλά ταυτόχρονα και κρυφή συμφωνία, ικανή να διασφαλίσει τα δικαιώματά σου. Από την άλλη πλευρά πρόσεξε μήπως δημοσιοποιηθούν κάποιες δικές σου «αμαρτίες».

Ερωτικά
Διανύεις περίοδο «αγρανάπαυσης» κι αν δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό, ώστε να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του, είναι ίσως μάταιο να αναζητάς κάτι που θα σε συναρπάσει πραγματικά. «Κάθε πράγμα στον καιρό του», που λέει ο λαός, γι’ αυτό φρόντισε να επικεντρωθείς στα λοιπά και τρέχοντα ζητήματα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον Ήλιο στον Ζυγό η κοινωνικοποίησή σου και η συμμετοχή σου σε ποικίλες εκδηλώσεις δεν είναι απλά για το «θεαθήναι», αφού μπορεί να σου προσφέρουν λύσεις και διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί. Εξ άλλου μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη δε βλάπτει, ίσα-ίσα που κάποιοι/ες ξέρουν πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου και καλά θα κάνεις να τους/τις ακούσεις. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε σχόλια και «πικάντικες» αποκαλύψεις για τις ζωές των άλλων.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου στα μάτια των άλλων, ενώ ταυτόχρονα σου επιτρέπει να καλλιεργήσεις τις συμπάθειες σου, χωρίς να αναλάβεις κάποια δέσμευση. Πολύ «βολικό» είναι λοιπόν το σκηνικό για σένα και δεν έχεις παρά να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη το γνωστό ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει». Είτε λοιπόν πρόκειται για μια επίσημη συμφωνία, είτε για την έμπρακτη δικτύωσή σου με πρόσωπα ή κύκλους «υψηλού επιπέδου», τα οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις είναι δεδομένα. Επιπλέον, μην διστάσεις να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού εκεί θα κάνεις σημαντικά «κονέ». Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια περιουσιακή ρύθμιση.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου ενισχύει τον παρορμητισμό σου και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια «κουτουράδα», ενδίδοντας σε μια σχέση που εξ ορισμού δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιηθεί. Αν βέβαια κάτι τέτοιο δεν σε ενοχλεί ή ακόμη περισσότερο σε… βολεύει, τότε δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αν ψάχνεις για συμμάχους ή πρόσωπα που διατίθενται να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου, σήμερα είναι η κατάλληλη συγκυρία για να κινηθείς, αφού οι όποιες συνεννοήσεις μπορεί να καταλήξουν σε μια «επίσημη» συμφωνία. Είναι λογικό βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις αλλά, μπροστά στο συνολικό όφελος, αυτό είναι μια… ασήμαντη λεπτομέρεια! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ζυγό δείχνει πρόθυμος να δώσει μεγάλη δημοσιότητα σε ό,τι κάνεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ενισχύει τους δεσμούς σου με πρόσωπα που διεκδικούν την φιλία σου, ίσως και κάτι περισσότερο, γεγονός που μπορείς βέβαια να «εκμεταλλευτείς» με την καλή έννοια του όρου, αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα σου προσφερθεί «στο πιάτο».

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Αν ψάχνεις για μια πηγή χρηματοδότησης δεν έχεις παρά να ψάξεις και να κινηθείς όντας βέβαιος/η ότι το σύμπαν δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Μπορείς ακόμη να πετύχεις μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συμφωνία γι’ αυτό, αν σου δοθεί η ευκαιρία, μην την «πετάξεις», ούτε να την υποτιμήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα, που, ακόμη κι αν δεν μπορούν να βοηθήσουν τα ίδια, θα σε παραπέμψουν στους κατάλληλους επαΐοντες.

Ερωτικά
Τα θετικά σχόλια που αποκομίζεις με την εμφάνιση και την συνολική σου παρουσία δεν παραπέμπουν κατ’ ανάγκη στην δημιουργία μιας σχέσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιο κοντινό σου πρόσωπο δεν ενοχλείται και δε ζηλεύει. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για έναν φίλο ή μια φίλη που… δεν σου τα λέει καλά!

Ετικέτες