ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια καλή συμφωνία

Η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοεί τις συνεργασίες σου αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης! Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο, αν ψάχνεις για δουλειά, κάποιος/α θα μεσολαβήσει ή θα γνωμοδοτήσει υπέρ σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά και τις αγορές σου, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση ή δανεικά, θα διευκολύνει το έργο σου. Καλό είναι βέβαια να λάβεις άμεσα την «ενίσχυσή» σου κι όχι να αρκεστείς σε υποσχέσεις που μελλοντικά μπορεί και να μην τηρηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις «άκρες» παντού!

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να βρεις συνεργάτες στη δουλειά σου και να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου ή να διαφημιστείς με πολύ θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο, αναμένονται επιτυχίες στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα, η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, έχοντας, μάλιστα, την υποστήριξη των άλλων. Ακόμα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αναδεικνύει τα προσόντα σου κι ίσως σου γίνει μια πρόταση που νομίζεις ότι «σε ξεπερνά», είναι βέβαιο όμως ότι μπορεί να υλοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διακρίσεις και επιτυχίες

Η Δήμητρα στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να κάνεις τον χώρο σου πιο λειτουργικό.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και αν θες να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στη δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Ίσως, πάλι, επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία, με την προσωπική σου… γοητεία να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Ακόμα, ενδέχεται να αποκτήσεις ένα pet ή να σου χαρίσουν όμορφα αντικείμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαράς… ευαγγέλια!

Η Δήμητρα στον Ζυγό ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου και μπορεί να σε οδηγήσει και στα «ψηλά», μέσα από μια συνεργασία! Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει χρήσιμες πληροφορίες, αλλά κι ένα μέσο που θα απλουστεύσει τη ζωή σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου δώσει μια επενδυτική ευκαιρία ή θα σου προσφέρει κάτι που θέλεις πολύ. Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις και να κάνεις μια νέα αρχή στα προσωπικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνία και δικτύωση

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε ωθεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, με συνέπεια να βρεις σημαντικές βοήθειες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου. Επιπλέον ο Ερμής στην Παρθένο στηρίζει τα οικονομικά σου και συμβάλλει στην απόκτηση χρήσιμων πραγμάτων.

Παράλληλα η Αφροδίτη στον Σκορπιό βοηθά τη ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, ενώ ανάλογη στήριξη θα λάβεις και σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια αισθητική αναβάθμιση του χώρου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανεύρεση πόρων

Η Δήμητρα στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις χρηματοδότες για ένα εγχείρημά σου, αρκεί κι εσύ να δημοσιοποιήσεις το θέμα σου. Ίσως, μάλιστα, να σου προταθεί μια συνεργασία που… αξίζει τα λεφτά της! Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει γνωριμίες κι επαφές με άτομα που ειδικεύονται σε… αυτό ακριβώς που σε απασχολεί!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα ταξίδια ή τις εκδρομές, αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας όμορφης, όσο και χρήσιμης συσκευής. Μπορεί, επίσης, να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Άριστες δημόσιες σχέσεις

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε μια διάκριση, ίσως, μάλιστα, τιμηθείς για το έργο και την προσφορά σου. Επιπλέον, προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Ακόμα, ο Ερμής στην Παρθένο σου αποκαλύπτει ένα «κρίσιμο» μυστικό ή κάποιες παρασκηνιακές διεργασίες.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε παραπάνω έσοδα κι αποκτήματα, προσπάθησε, ωστόσο, να κινηθείς και επενδυτικά, αφού έχεις εξασφαλισμένη μια σούπερ απόδοση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια μυστική συμμαχία

Η Δήμητρα στον Ζυγό μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό, ενώ σε παραπέμπει και σε μια κρυφή συμμαχία, μέσω της οποίας θα παρακάμψεις κάθε εμπόδιο, χωρίς οι ανταγωνιστές σου να… πάρουν μυρωδιά το οτιδήποτε.

Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου φέρνει μια νέα και χρήσιμη φιλία. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζεται η γοητεία σου, ενώ θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις ή να παίξεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου, καλό είναι, ωστόσο, να μην «σπαταλήσεις» την τύχη σου μόνο σε… νυχτερινές εξορμήσεις β΄ διαλογής!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιφανείς φιλίες

Η Δήμητρα στον Ζυγό σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και, μάλιστα, στα «υψηλά κλιμάκια» της κοινωνίας, ενώ θα ωφεληθείς από φίλους ή έναν συλλογικό φορέα. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο μπορείς να απευθυνθείς στο κοινό, γνωρίζοντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, βοηθώντας σε να μάθεις πράγματα που ούτε καν υποψιαζόσουν. Ενδεχομένως να συμβάλλει θετικά και στα εργασιακά σου, απαλλάσσοντάς σε από «ζόρικες» ευθύνες και δίνοντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις… καριέρας!

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στη διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο μια επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, θα αποβεί γόνιμη και καταλυτική για τη συνέχεια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει κοντά σε φίλους/ες, πρόθυμους/ες να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ ευνοεί και τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, είτε πρόκειται για κάτι «σοβαρό» είτε για μια διασκεδαστική παρέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επέκταση δραστηριοτήτων

Η Δήμητρα στον Ζυγό σου «ανοίγει πόρτες» στο εξωτερικό κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, μην πεις όχι. Ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε οδηγεί σε μια επιτυχημένη αγορά ή επένδυση.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε ως «βουνό», ενώ δεν αποκλείεται να σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα, καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις, αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξη τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομική στήριξη

Η Δήμητρα στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη για ένα εγχείρημά σου, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου, αφού οι άλλοι διάκεινται θετικά απέναντί σου. Επιπλέον, με τον Ερμή στην Παρθένο «ψήνεται» μια επωφελής συμφωνία ή συνεργασία.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστες συναναστροφές, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση για ένα ταξίδι που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Ευνοείται ακόμη η αγορά ρούχων και αξεσουάρ.

Ετικέτες