ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Έρευνες και αποκαλύψεις

Με τον Ερμή στους Διδύμους είναι πιθανό να ανακαλύψεις τι «παίζεται» πίσω από μια φαινομενικά «αθώα» υπόθεση ή να σου εκμυστηρευτούν ένα ενδιαφέρον μυστικό. Επιπλέον, σε ωθεί σε πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και σε ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους, ενώ μπορείς να μάθεις διάφορα «σερφάροντας στο διαδίκτυο. Ας μην εξαντλήσεις όμως τις έρευνές σου στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο θέτει κυρίως οικονομικές προτεραιότητες, ζητώντας σου να γίνεις πιο ρεαλιστής/α-οικονόμος/α και λιγότερο… καταναλωτής/α!

ΤΑΥΡΟΣ

Κακό πράγμα η πλεονεξία…

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», ωστόσο, δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα διλήμματά σου σε σχέση με τις προτεραιότητές σου και σε μια τέτοια περίπτωση άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα, αφού το σύμπαν «σε πάει»!

Όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» σε οικονομικά ζητήματα, αφού φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να επωφεληθεί από μια δική σου ζημιά. Ωστόσο, αν είσαι τυχερός/η, μπορεί και να ωφεληθείς από μια κρυφή υποστήριξη ή να αποκτήσεις κάτι «λαθραίο» ή «κάτω από το τραπέζι».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη δίνεις στόχο στους «κακούς»!

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να «αποπλανήσεις» κάποιους/ες, με συνέπεια να κάνουν τις δουλειές σου, πιστεύοντας ότι δρουν για λογαριασμό τους. Κάτι ανάλογο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε βάρος σου, οπότε πρόσεξε, μήπως τελικά γίνεις το «έξυπνο πουλί» που πιάνεται από την μύτη!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην τακτοποίηση των εργασιακών σου, ξεκινώντας από την αναζήτηση κρυφών συμμάχων και συνεργατών. Επιπλέον όμως, σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μυστικό που το ξέρουν δύο παύει να είναι μυστικό

Η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές, ίσως, μάλιστα, τύχεις μιας συμπαράστασης σε πολλά επίπεδα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους ορίζει μια «κατασκοπευτική» φάση στη ζωή σου, με τις εξελίξεις, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, να μην εξαρτώνται τόσο από σένα, αλλά από άτομα του παρασκηνίου.

Επιπλέον, είναι πιθανό να λέγονται και να γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη σου, φρόντισε, λοιπόν, να αναζητήσεις τις κατάλληλες πηγές, ώστε να τα μάθεις… όλα!

ΛΕΩΝ

Λυκοφιλίες…

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, δίνοντας έμφαση όμως στην οικονομική αποδοτικότητα των προσπαθειών σου κι όχι τόσο στη… δόξα που ενδεχομένως θα αποκομίσεις!

Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ενδεχομένως ύστερα από τα όσα θα πληροφορηθείς. Επιπλέον, έχε τον νου σου για κάποιον/α που σε κολακεύει, αλλά πίσω από την πλάτη σου λέει… άλλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιος/α σε επιβουλεύεται

Ο Ερμής στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα, που δε χωνεύεις ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες επιλήψιμες. Μπορεί, ωστόσο, να πέσεις και θύμα κακοπροαίρετων σχολίων, που υπαγορεύονται από ζήλια.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να δρομολογήσεις ένα ταξίδι ή να έχεις αυξημένες επαφές και συνομιλίες για ποικίλα ζητήματα. Επιπλέον, σε βοηθά να μάθεις περισσότερα, θεωρητικά και πρακτικά, μέσα από ένα σεμινάριο.

ΖΥΓΟΣ

Κακά μαντάτα

Η ημέρα έχει μια θετική χροιά για τα οικονομικά σου, αφού, η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις ή αγορές-δάνεια που θα καλύψουν τα κενά σου.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε βάζει να ψάχνεις για να βρεις «μυστικά και ντοκουμέντα», καλό είναι ωστόσο να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, αλλά και να χαθούν έγγραφα ή αρχεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άλλοι δουλεύουν για σένα

Η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» τη δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως, μάλιστα, προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας.

Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε πιέζει να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη και βέβαια είναι προτιμότερο «να ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, παρά να επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έλλειμμα διαφάνειας

Ο Ερμής απέναντί σου δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, αλλά κάποιοι άλλοι και μάλιστα με υπόγειο τρόπο. Ίσως, μάλιστα, πάρεις την απόφαση να διακόψεις οριστικά μια συνεργασία, που λειτουργεί σε βάρος σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο προσηλωμένο/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ώστε να αποφύγεις μια ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα στη δουλειά σου, μπορεί να υπάρξει πρόοδος, μέσα από μυστικές διαπραγματεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητούνται… πληροφοριοδότες!

Η Σελήνη στον Ταύρο ξυπνάει τον «δημιουργό» μέσα σου και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε καλύπτουν σε πολλά και τονώνουν το ενδιαφέρον σου για τη ζωή. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις, που θα προβληματίσουν εκείνους/ες που σε έχουν… συνηθίσει αλλιώς!

Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους, τείνει να δημιουργήσει τετελεσμένα στα εργασιακά σου, μπορείς όμως να προλάβεις μια υπονόμευση σε βάρος σου, αν έχεις τους κατάλληλους πληροφοριοδότες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από πονοκεφάλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιρρεπής σε πάθη

Με την Σελήνη στον Ταύρο, μπορείς να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, αλλά και να φιλοξενήσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια αντίστοιχη «εκτός έδρας». Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους να σε κατευθύνει σε εμμονές και νοητικά «κολλήματα», δε θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο καχυποψίας, που σίγουρα θα «λερώσει» τα συναισθήματά σου προς εκείνον/η που αγαπάς.

Ωστόσο, ενδέχεται να συμβεί και κάτι αντικειμενικά δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από… κοντά!

ΙΧΘΥΕΣ

Προ τετελεσμένων

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως, μάλιστα, ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη τη φωλιά του». Αλλά, αν δεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους, κλείνοντας οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν πάντως συμπεριλαμβάνεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα βρεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, όχι όμως για… κακό, αφού με την Σελήνη στον Ταύρο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι αποδοτικές, με έναν μάλλον ευχάριστο χαρακτήρα.

Ετικέτες