ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια κρίσιμη απόφαση

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ζυγίσεις όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα, με γνώμονα την αλήθεια και όχι το υποτιθέμενο συμφέρον σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά έχθρα, αλλά κι ένα πρόβλημα υγείας, που θεωρούσες ότι ξεπέρασες οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακατανίκητες ορμές

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα αναμένεται να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ίσως, μάλιστα, αρχίσεις να θυμάσαι πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που ακόμη σε καίνε. Αντί όμως να «βράζεις στο ζουμί σου», πάρε πρωτοβουλίες!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει την ανάγκη σου να βαδίσεις σε άγνωστα μονοπάτια, αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα κακά συναπαντήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναβίωση εντάσεων του παρελθόντος

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, με σκοπό να λυθούν παρεξηγήσεις που παρέμεναν «μετέωρες», είτε με το καλό είτε με το ζόρι! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο.

Κι αν «τα βρεις σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε ένα δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες, αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματική ένταση

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα δρα καταλυτικά στην ψυχολογία σου κι είναι πιθανό να περάσεις από μια συναισθηματική θύελλα. Επιπλέον, επαναφέρει δυνατές μνήμες που θα σε συγκινήσουν, αλλά συνάμα πιστοποιούν εξαρτήσεις, που σε «κυνηγούν» ακόμη.

Την ίδια στιγμή, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέτει προ διλήμματος, για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία.

ΛΕΩΝ

Περασμένα, αλλά όχι ξεχασμένα!

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να αναδείξει οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, που ανήκουν μεν στο παρελθόν, αλλά εξακολουθούν να σε «κατατρέχουν». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωναςορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μη «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς, αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Επιπλέον, σε ωθεί –μεταφορικά και κυριολεκτικά– να «ξεβρομίσεις» τον τόπο, τόσο στη δουλειά σου, όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική εμπλοκή

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να προκαλέσει μια έντονη αναστάτωση, τόσο στην οικογένειά σου, όσο και σε μια συνεργασία. Ίσως, μάλιστα, ανακύψουν ζητήματα, που θεωρούσες λυμένα, αλλά δεν είναι!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δε σε συμφέρει να αρχίσεις, αλλά να τελειώσεις κάτι.

ΖΥΓΟΣ

Ένα παλιό «τραύμα»

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, αλλά και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου.

Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στις «επάλξεις», στο σπίτι ή την οικογένειά σου φαίνεται ότι η κατάσταση «δεν πάει άλλο» κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα σε σχέση με συγγενικά σου πρόσωπα, που παίζουν έναν ύποπτο ρόλο. Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη, αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε μη «χάσεις» τον εαυτό σου!

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να «χάσεις τον εαυτό σου», εξ αιτίας μιας συναισθηματικής υπόθεσης, επιπλέον όμως εγκυμονεί κινδύνους για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης, αλλά αντίθετα να αποκαλύψεις κάποιες «βρωμιές» που γίνονται, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε αναγκάζει να στραφείς σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ώστε να δώσεις τις αναγκαίες λύσεις, πρόσεξε όμως, μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες.

Ίσως, μάλιστα, απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δε μπορεί να κερδηθεί, αν κι εσύ δεν εγκαταλείψεις οριστικά κάποια «κεκτημένα», που όμως τελικά αποδείχτηκαν ένα μεγάλο βάρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγέννηση… τώρα!

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως τη διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά, το ζητούμενο, ωστόσο, είναι να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια «μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα ενδέχεται να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο που «παίχτηκε» σε μια παλιά υπόθεσή σου, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παλιές… αμαρτίες!

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση εντάσεων και διαφορών με πρόσωπα που κάποτε λογίζονταν ως φίλοι/ες σου, αλλά δεν είναι πλέον. Ακόμη, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, που επανέρχεται δριμύτερη στο προσκήνιο!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε θέση άμυνας

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει σε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση, εξ αιτίας μιας επίθεσης, που θα δεχθείς από ένα ισχυρό πρόσωπο ή της αποκάλυψης των ενόχων μιας μηχανορραφίας του παρελθόντος, που σου κόστισε αρκετά.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια σχέση που δε σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη.

Ετικέτες