ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Λεφτά υπάρχουν!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου κι ίσως εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαγγελματικών επαφών σου και να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα «πρόσωπο-κλειδί» στον τομέα παροχής υπηρεσιών.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου και το πιθανότερο είναι να «αφεθείς» είτε στις επιθυμίες σου είτε σε έναν θελκτικό πειρασμό. Κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν κάποια… προβληματάκια!

ΤΑΥΡΟΣ

Όλοι δουλεύουν για σένα!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου, ενώ το θετικό συναίσθημά σου μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας σημαντικής επιτυχίας ή να σε οδηγήσει στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις μια μάλλον σπάνια ευκαιρία να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σε καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά. Δεν έχεις λοιπόν παρά να «υποκύψεις» και μάλιστα… άνευ όρων, αφήνοντας τις πολλές λεπτομέρειες για αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκολίες και ανέσεις

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή αλλαγή έδρας ή στην προσέλευση «μουσαφίρηδων» στον χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα αναστατώσει προσωρινά την καθημερινότητά σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντάς σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές, πρόθυμες να σε βοηθήσουν, χωρίς σπουδαία ανταλλάγματα. Μπορεί όμως απλά να χαρείς τα καλά μιας άδειας, που θα σε «γλιτώσει» από τους καθημερινούς μπελάδες!

Ερωτικά
Με τον Άρη να δεσπόζει στον «οίκο» των ερώτων σου, όλα κινούνται σε έντονους ρυθμούς κι αν δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται τελικά να πέσεις θύμα μιας επίμονης σεξουαλικής παρενόχλησης. Αν βέβαια το θες, τότε όλα θα γίνουν σε… χρόνο dt!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τζακ ποτ στον έρωτα!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής! Επιπλέον όμως, σε τροφοδοτεί με… μπόλικη τύχη, που μπορείς να «εξαργυρώσεις» με πολλούς τρόπους. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει την κοινωνικότητά σου, ώστε να έρθεις σε επαφή με άτομα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις, ίσως μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Ακόμη σου δίνει το έναυσμα για να τεστάρεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική.

Ερωτικά
Όταν είσαι «στα πάνω σου», πραγματικά «δεν παίζεσαι» και μάλλον θα είναι πολύ τυχερός/η, όποιος/α είναι δίπλα σου σε μια τέτοια συγκυρία! Κι εσύ όμως θα απολαύσεις τις ξεχωριστές χαρές που σου προσφέρουν απλόχερα η Αφροδίτη και ο Δίας στον «οίκο» των ερώτων σου.

ΛΕΩΝ

Πιο κοντά στην ευτυχία

Γενικά
Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα ή δυσκολεύεσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε οικεία ή γνωστά πρόσωπα, που στην παρούσα φάση φαίνεται να έχουν μια πιο «καθαρή» οπτική κι επιπλέον ίσως σου βρουν τις κατάλληλες «άκρες» για να προχωρήσεις. Ακόμα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ευνοεί κάθε δραστηριότητα που αφορά στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένοστρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, αλλά και την κάλυψη των αναγκών σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση που η επισημοποίηση μιας σχέσης μπορεί να επισφραγίσει την ευτυχία σου! Ωστόσο, αν «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, με τον Κρόνο να δεσπόζει στα προσωπικά σου, αργά ή γρήγορα θα αναδειχθούν προβλήματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστη καθημερινότητα

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες και τα καθήκοντά σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση των προσπαθειών σου. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να «κερδίσεις» τους άλλους με την φυσική σου παρουσία ή τον τρόπο που επικοινωνείς. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση, να εμπλουτίσει τον εξοπλισμό σου ή να συμβάλλει σε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Ερωτικά
Συναισθηματικά δείχνεις κάπως ασταθής, κάτι που μπορεί να δώσει αντιφατικές πληροφορίες στους άλλους. Σίγουρα όμως δεν θα σου λείψουν οι νέες γνωριμίες, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς είτε άμεσα είτε… μελλοντικά, κρατώντας την δέουσα επαφή!

ΖΥΓΟΣ

Ζήτησε και θα λάβεις!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει είτε να αυξήσεις το εισόδημά σου είτε να λάβεις βοήθειες σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλεςυποκινούμενος/η από μια παρορμητική διάθεση αλλά αν είναι να περάσεις καλά τότε… χαλάλι του! Παράλληλα όμως καλείσαι να αποφύγεις διατροφικές ή άλλου είδους καταχρήσεις, αφού η Σελήνη στην Παρθένοδεν θέλει και πολύ για να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία και τελικά η διασκέδαση να σου βγει… ολίγον ξινή!

Ερωτικά
Σήμερα ο έρωτας συνδυάζεται με παροχές, είτε από την πλευρά σου είτε για τα… μάτια σου! Το πιθανότερο ωστόσο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, ιδιαίτερα αν κάποιος/α αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τύχη, που… τρέχει από τα μπατζάκια!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις την βοήθεια από έναν φίλο ή φίληαλλά και να εξαργυρώσεις ανάλογα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Ερωτικά
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον περιζήτητος/η! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού εύκολα μια «ασήμαντη αφορμή» μπορεί να πάρει διαστάσεις… χιονοστιβάδας, καταστρέφοντας όλο το καλό κλίμα μέσα σε μια στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τύχη, που… τρέχει από τα μπατζάκια!

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, φθάνοντας τελικά σε ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να ενοχληθείς από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιων. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις την βοήθεια από έναν φίλο ή φίληαλλά και να εξαργυρώσεις ανάλογα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σου σε μία ομάδα ή κάποιον σύλλογο.

Ερωτικά
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον περιζήτητος/η! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού εύκολα μια «ασήμαντη αφορμή» μπορεί να πάρει διαστάσεις… χιονοστιβάδας, καταστρέφοντας όλο το καλό κλίμα μέσα σε μια στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ομαδική… χαρά!

Γενικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, καλό είναι να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους, που δυσκολεύεσαι να δεις από μόνος/η σου, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε καλεί να ενεργοποιηθείς προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια νομική υπόθεση αλλά και να «τρέξεις» οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει κάτι τέτοιο είναι οι συνήθεις συναισθηματικές επιφυλάξεις σου, αλλά και η δυσανάλογα μεγάλη αξία που δίνεις στο «τι θα πει ο κόσμος», αφού όλα θα γίνουν σε… δημόσιο χώρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευοίωνες προοπτικές

Γενικά
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε βάζει στην «λεωφόρο» των επιτυχιών και συμβάλλει στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα! Μάλιστα είναι πιθανό να συναντηθείς με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα μείνει… καταγοητευμένο, με συνέπεια να σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα και με την τύχη που έχεις δεν αποκλείεται να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος χωρίς να κοπιάσεις ιδιαίτερα!

Ερωτικά
Αν είσαι διαθέσιμος/η, έχεις την τύχη με το μέρος σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για την προσωπική σου ευτυχία. Μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς το ίδιο αποτελεσματικά, συμμετέχοντας σε ένα κοινωνικό δρώμενο και χωρίς την βοήθεια κανενός! 

ΙΧΘΥΕΣ

Δρόμοι ανοίγονται, σωρηδόν!

Γενικά
Με την συνδρομή της Σελήνης στην Παρθένο σου δίνεται η ευκαιρία να επωφεληθείς από την φιλική διάθεση των άλλων απέναντί σου, αλλά και τις πρακτικές βοήθειες που σου προσφέρουν. Ανάλογα θετική μπορεί να αποδειχθεί και μια συνεργασία ή μια επαγγελματική συμφωνία. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και ανοίγει «πόρτες», που μέχρι χθες ήταν… δυσπρόσιτες ή ερμητικά κλειστές. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχουν προϋποθέσεις για ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο!

Ερωτικά
Σήμερα ίσως κερδίσεις έναν «χρήσιμο» σύντροφο, ένα πρόσωπο δηλαδή που πέρα από την συναισθηματική του ανταπόκριση μπορεί να σου προσφέρει και πολύτιμες βοήθειες σε ποικίλα πρακτικά θέματα. Κατά τα άλλα βέβαια, οι χοροί και τα γλέντια καλά κρατούν!

 

Ετικέτες