ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από τη μια πλευρά ο Κρόνος στον Τοξότη σου θέτει κανόνες και προαπαιτούμενα, από την άλλη όμως ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιό σουσυνηγορούν στη διαφοροποίησή σου και -γιατί όχι- στη ρήξη. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι, πέρα από τα «σκαμπανεβάσματα» στη διάθεσή σου, όποια πολιτική κι αν ακολουθήσεις θα βρεις απέναντι σου την… άλλη αλλά σε κάθε περίπτωση μια αυτόνομη πορεία είναι πολύ πιο συμβατή με τον χαρακτήρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε καθημερινή εργασία που δεν επείγει.

Ερωτικά
Όλα τα βέλη του έρωτα είναι στραμμένα επάνω σου, αλλά σε πρώτη φάση ευνοούνται κυρίως τα φλερτ, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σταθερή συνέχεια. Αυτό ωστόσο δεν σου απαγορεύει να κάνεις μια γερή «πρόβα», έτσι για να μην χάσεις την φόρμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει ό,τι… περνά από το χέρι της για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και μέχρι εδώ καλά, αφού δεν σου λέει κάτι καινούριο! Φαίνεται όμως να δημιουργούνται επιπλέον και αφόρητα πιεστικές καταστάσεις και να διατυπώνονται επιτακτικά αιτήματα που ουσιαστικά στοχεύουν στην υποταγή ή την χειραγώγησή σου και το μόνο που σου μένει για την ώρα είναι να ταμπουρωθείς στο δικό σου «χάνι της Γραβιάς», προασπίζοντας τα δίκαιά σου.

Ερωτικά
Ένα πάθος που «σιγοκαίει» μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή της εμπλοκής σου σε μια μάλλον κρυφή ή «παράνομη» υπόθεση κι αν δεν έχεις όρεξη για τέτοιους μπελάδες, δεν έχεις παρά να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις σε έφτασαν στο αμήν και νοιώθεις την ανάγκη «να τα τινάξεις όλα στον αέρα», προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χώρος για όλα εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν! Όμως σίγουρα σε αυτήν την διελκυστίνδα μεταξύ Κρόνου και Ουρανού υπάρχει και η μέση λύση. Προσπάθησε να συνδυάσεις το παλιό με το νέο και το πρωτοποριακό με το συμβατικό, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις, εναλλαγές διαθέσεων και γκρίνιες, αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα είναι πάντα μια εγγύηση για τέτοιες καταστάσεις.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σου επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση κινήσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με μια κατάσταση που μέχρι πριν από λίγο έδειχνε αδιέξοδη. Κι αν ζοριστείς πολύ, μπορείς να πεις κι εσύ «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Είναι αλήθεια πως με τον Κρόνο να δεσπόζει στα εργασιακά σου, είτε δεν έχεις δουλειά, είτε το δυναμικό σου δεν αξιοποιείται σωστά και σε βάζουν να κάνεις «αγγαρείες» και να αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Η κατάσταση δηλαδή δείχνει μάλλον αδιέξοδη, ωστόσο ένας «από μηχανής θεός» μπορεί να εμφανιστεί και να σου λύσει τα χέρια. Το όνομα αυτού… Ουρανός αλλά σίγουρα θα χρειαστεί και η δική σου βούληση να αντισταθείς στις πιέσεις, επιχειρώντας ίσως το «αδιανόητο»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό σε βάζουν στο «κόλπο» μιας διεκδίκησης που φυσικά θα σου αρέσει αν έχεις κι εσύ διάθεση για «παιχνίδια». Αν όμως θες να «κρατήσεις χαρακτήρα», ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες πολύ «θερμές» εκδηλώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με τον Κρόνο «αφεντικό» στο δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου, οι ευθύνες σου πολλαπλασιάζονται, το ίδιο και οι υποχρεώσεις σου αλλά αν συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό στο τέλος θα καταρρεύσεις από το άγχος, χώρια που οι προσπάθειές σου δεν θα εκτιμηθούν όσο θα ήθελες. Γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και μην «δένεις κόμπο» τίποτα, πολύ περισσότερο που ο Ουρανός στον Κριό έρχεται να σε… αποτρελάνει με ιδιοτροπίες και απίστευτα αιτήματα των προσώπων που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε έργα! Σίγουρα πάντως, όλα θα γίνουν πιο «ενδιαφέροντα», αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις, είτε μόνος/η είτε με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητά να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου και δεν έχεις παρά να πράξεις τα δέοντα. Διαφορετικό καθεστώς επικρατεί όμως στα οικονομικά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες προκλήσεις κι αν θέλεις να ανταποκριθείς με επιτυχία θα πρέπει να κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες.

Ερωτικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, όρεξη να ‘χεις κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Φαίνεται ωστόσο να υπάρχει «έλλειμμα» στην σταθερότητα ή την διάρκεια μιας σχέσης, οπότε φρόντισε να ζήσεις το σήμερα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με τον Κρόνο στον Τοξότη να ενισχύει τη λογική σου πλευρά, δείχνεις πρόθυμος/η να αποδεχθείς μια συμβιβαστική λύση, θεωρώντας ότι είναι δίκαιη για όλους. Φαίνεται όμως ότι υπολογίζεις χωρίς τον… ξενοδόχο, αφού ο Ουρανός απέναντί σου έχει άλλα σχέδια. Με ένα μπαράζ παραλογισμών, ανατροπών και αλλόκοτων συμπεριφορών, σου δίνει να καταλάβεις ότι τελικά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται και σίγουρα το «στοίχημα» μιας γόνιμης σύνθεσης των αντιθέσεων δεν είναι εύκολο. Ανεξάρτητα πάντως από όλα αυτά, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ερωτικά
Το ερωτικό «παιχνίδι» καλά κρατεί κι αν δεν έχεις δεσμεύσεις ή «κολλήματα», μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να ξανανιώσεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να κτυπήσει ένα «ηχηρό» καμπανάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες «τζούφιες»! Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου οι προκλήσεις και οι διαμάχες αναφύονται σαν τα μανιτάρια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Τόσο ο Άρης, όσο και ο Ουρανός στον Κριό σε θέτουν σε «πολεμικό συναγερμό» διαρκείας, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε θέση μάχης, προσπαθώντας παράλληλα να αποφορτίσεις την πλεονάζουσα ενέργεια με αθλητικές δραστηριότητες ή μαστορέματα.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία που «εμφανίζεται» ως φιλική, μπορεί να έχει τελικά πιο «προχωρημένες» απαιτήσεις, όχι όμως για μια «κανονική» σχέση. Επιπλέον, μπορεί να σου ζητηθεί η γνώμη για ένα αισθηματικό ζήτημα που αφορά άλλους/ες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις… multi ικανότητες σου! Επιπλέον, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν αφεθείς στην δημιουργικότητά σου ή εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου, κινούμενος/η το ίδιο αποτελεσματικά στον χώρο της πρωτοπορίας αλλά και μιας πιο συμβατικής θεώρησης. Το πραγματικό πρόβλημα όμως μπορεί να προκύψει σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που σίγουρα χρειάζεται την συμπαράστασή σου.

Ερωτικά
Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, όσο και αρνητικές. Πάντως αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια ερωτική περιπέτεια, καλό είναι όμως να μην τρέφεις προσδοκίες για την συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε θέματα «νόμου και τάξης», ιδιαίτερα απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα κι αν τυχόν εμφανιστούν… αποσχιστικές τάσεις, το πρώτο σωστό βήμα είναι ο διάλογος κι όχι η επιβολή ποινών! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν συμβατές αντιλήψεις με τις δικές σου, ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» κάποιες ιδέες που ανεξάρτητα από το πότε και πώς θα εφαρμοστούν, θα συμβάλλουν στην πρόοδό σου. Επιπλέον, η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» εντείνεται, ταξίδια και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κι έναν κύκλο σπουδών.

Ερωτικά
Δεν υπάρχει κάτι που να συνηγορεί στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να «πας πάσο». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αξιοποιήσεις έμπρακτα το «θερμό» κλίμα που δημιουργείται, κάνοντας έρωτα κι όχι πόλεμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα βέβαια, εξ αιτίας κάποιων «απαράβατων» αρχών σου, φαίνεται να έχεις «κολλήσει» στο ίδιο μοτίβο με κίνδυνο να χαρακτηριστείς αδιάλλακτος/η. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, ώστε να προλάβεις κάποιες ακραίες αντιδράσεις και από την στιγμή που δεν διαθέτεις την κατάλληλη ευελιξία, μια καλή λύση θα ήταν να βρεις κάποιον μεσολαβητή να αναλάβει τις όποιες διαπραγματεύσεις.

Ερωτικά
Η παρουσία σου ανάβει φωτιές, αλλά ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς με περισσή «καπατσοσύνη» μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα τρίτο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να αρκεστείς στην αγορά αξεσουάρ που θα σε κάνουν ακόμη πιο hot!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Παράλληλα, την ίδια στιγμή που ο Κρόνος σου «φορτώνει» ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, η παρουσία του Άρη και του Ουρανού στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης και μάλιστα απρόβλεπτης, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου. Αν σκοπεύεις όμως να χρησιμοποιήσεις τις διπλωματικές σου αρετές, να το κάνεις μετά την… κρίση, αφού, κατά τη διάρκειά της, οποιαδήποτε παρέμβαση μάλλον θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Με την Σελήνη απέναντί σου, δεν είναι διόλου δύσκολο να έχεις ό,τι επιθυμείς, είτε πρόκειται για κάτι σταθερό είτε για μια απλή περιπέτεια. Την δεύτερη ωστόσο μπορείς να την έχεις με ένα πρόσωπο που σου παρέχει υπηρεσίες ή συνδέεται με τον χώρο της δουλειάς σου.

Ετικέτες