ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αποδιοπομπαίος… τράγος!

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού η τάση σου να «καις τα χλωρά μαζί με τα ξερά» μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, αφού θα σε καταστήσει έναν «αποδιοπομπαίο τράγο». Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να διεκδικήσεις αυτό που σου αναλογεί, δυναμικά μεν, αλλά χωρίς να υπερβείς τα όρια στη συμπεριφορά σου.

Αντίθετα, άφησε τους άλλους να… χάσουν το δίκιο τους! Παράλληλα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για το απίθανο και με τα αντανακλαστικά σου σε εγρήγορση, αφού είναι πιθανό να εμφανιστεί ένας κίνδυνος από το πουθενά ή πιο σωστά από… ψηλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτά που δε σου έχουν… ξανατύχει!

Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να «τριφτείς» με πρόσωπα και πράγματα που συναντάς για πρώτη φορά, αλλά σίγουρα υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις πνευματικές αναζητήσεις σου και στις καθημερινές συναλλαγές σου, αφού οι δεύτερες εμπεριέχουν απρόοπτα και ακραίες συμπεριφορές.

Προσπάθησε, λοιπόν, να μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις ή πρόσκαιρες καταστάσεις, διατηρώντας την αξιοπρέπειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα «επεισοδιακό» ταξίδι, όμως, αν θες πραγματικά την ηρεμία σου, καλό είναι να αποφύγεις τις μετακινήσεις και τις πολλές εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτός προγράμματος

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, οι εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν, αφού τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Ανεξάρτητα όμως από εκείνα που θα συμβούν, η ουσιαστική λύση των προβλημάτων σου δεν είναι το κατά πόσο «έχεις» ή «δεν έχεις», αλλά το πόσο ικανός/η είσαι να ζήσεις και με τα πολλά και με τα λίγα.

Ίσως, μάλιστα, αποδειχθείς πιο τυχερός/η, αν… αδιαφορήσεις για τα υλικά αγαθά! Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις απέναντί σου φανατισμένα άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θηρίο ανήμερο»!

Γενικά

Το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, ωστόσο, κάθε φορά που «κάτι» απειλεί να διαταράξει τις ισορροπίες σου και ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με την ασφάλειά σου και τους δικούς σου ανθρώπους, γίνεσαι «θηρίο ανήμερο» και σίγουρα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα σου δοθούν οι αφορμές για αυτό, είτε σου αρέσει είτε όχι!

Μπορεί, βέβαια, να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα, πριν όμως φτάσεις «στο αμήν», αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα ο ανασφαλής είναι που κάνει την μεγαλύτερη φασαρία.

ΛΕΩΝ

Αντιμέτωπος/η με το… απίθανο!

Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού ενδεχομένως να αναδείξει, εντελώς αιφνιδιαστικά, ζητήματα στη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, προκύψει και μια νομική εμπλοκή. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με «ακραία φαινόμενα», που δεν έχουν λογική, απαιτούν όμως άμεση αντιμετώπιση.

Επιπλέον, αν έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία στο κυκλοφορικό ή την καρδιά, έχε τον νου σου και μην εφησυχάζεις. Παράλληλα, στις μετακινήσεις σου μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα και σπάνιες καταστάσεις, καλό είναι, λοιπόν, να προνοήσεις για το… απίθανο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λογική αντί… πανικού!

Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού πιθανόν να συμβάλλει σε έντονα «σκαμπανεβάσματα» και ξαφνικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να προτάξεις τη λογική σου απέναντι σε όλα εκείνα που συμβαίνουν γύρω σου και είναι παράλογα ή διογκώνονται μέσα από το προσωπικό σου «φίλτρο», δημιουργώντας καταστάσεις… πανικού!

Και παρά τη δραματοποίηση που σε «πολιορκεί», το βέβαιο είναι πως ό,τι κι αν σου συμβεί, δεν πρόκειται για «το τέλος του κόσμου», παρά μόνο για μια ακραία «ανωμαλία»! Εκπλήξεις, βέβαια, θα υπάρξουν και στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Εγωισμοί και ανταγωνισμοί

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πιθανό να χάσεις τον… μπούσουλα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αντιμετωπίζοντας εγωισμούς και ανταγωνισμούς που σε ξεπερνούν. Αν, λοιπόν, διαπιστώσεις ότι οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου οδηγούνται σε αδιέξοδο, είναι προτιμότερο να υποχωρήσεις, παρά να κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι, καθώς έτσι θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Κι όσο για το ποιος/α έχει δίκιο τελικά, είναι κάτι που θα εξεταστεί αργότερα, όταν πια τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, αφού προς το παρόν η λογική «λείπει σε ταξίδι»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λογική του παραλόγου

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, είναι πιθανό να υπάρξει μια ακραία κατάσταση στη δουλειά σου ή μια απότομη αλλαγή που σίγουρα θα σε ξεβολέψει. Παράλληλα, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, ίσως, μάλιστα, γίνουν πράγματα, που θα «σε βγάλουν από τα ρούχα σου».

Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «αψιμαχίες» με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, αλλά κανείς δεν πρόκειται να… πειστεί, αφού επικρατεί η λογική του παραλόγου! Αν, πάλι, θες να τα αποφύγεις όλα αυτά, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξαιρέσεις «σε πάνε»!

Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική πολιτική σου, ωστόσο, είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, που άνετα μπορεί να εξελιχθεί από «θρίαμβο» σε… τραγωδία! Επιπλέον, ενδέχεται να έχεις πάρε-δώσε με άτομα που δε έχουν λογική.

Πιθανόν, βέβαια, να λάβεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο. Παράλληλα όμως, στις παρέες σου δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις, γι’ αυτό πρόσεξε, μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιβάλλοντας την τάξη!

Γενικά

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού θα… επιχειρήσει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου, μέσα από «απίστευτες» καταστάσεις. Επιπλέον, μπορεί το ίδιο εύκολα να διεγείρει πάθη, αλλά και να αναδείξει δημιουργικές πλευρές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την επιβολή της τάξης στο… χάος, έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσεις ακρότητες!

Έτσι κι αλλιώς πάντως, η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οπότε καλό είναι να επιδείξεις μεγαλύτερη υπομονή και διορατικότητα κι όχι να άγεσαι και να φέρεσαι από προσωρινές καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κίνδυνος από… ψηλά!

Γενικά

Με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, καλείσαι να ρίξεις το βάρος στη σωστή προετοιμασία σου για όσα έπονται, μπαίνοντας αν χρειαστεί και σε μια διαδικασία σωματικής και ψυχικής «κάθαρσης».

Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στη δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου, αλλά σε κάθε περίπτωση το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να «οχυρωθείς» στην παροιμιώδη ψυχραιμία σου, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν και τους άλλους να εκτεθούν! Όσο για τους ενδεχόμενους κινδύνους που σε απειλούν, κοίταζε… ψηλά!

ΙΧΘΥΕΣ

Κομμάτια και θρύψαλα!

Γενικά

Σήμερα, μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή στον οικονομικό σχεδιασμό σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στοχοποιούνται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, που φαίνεται να περνούν από «σαράντα κύματα».

Ωστόσο, το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να ποντάρεις στο φιλότιμο των άλλων κι όχι να «κοντράρεις στα ίσια». Ανάλογη στάση οφείλεις να τηρήσεις απέναντι και σε συλλογικές δράσεις, αφού δε θέλει και πολύ για να γίνουν όλα «κομμάτια και θρύψαλα» από μια ασήμαντη αφορμή.

Ετικέτες