ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αγώνας για την νίκη

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ορίζει μια καινούργια αφετηρία στη ζωή σου, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μάλιστα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου αναθέτουν μια «επικίνδυνη» αποστολή, αλλά αν δεν έχεις τα προσόντα για να τη διεκπεραιώσεις, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου»!

Κι αυτό γιατί καλείσαι να αντιμετωπίσεις πρόσωπα που κινούνται υπόγεια κι από αυτήν την άποψη έχουν το πλεονέκτημα. Αν, πάλι, διαθέτεις το «know how» για τέτοιες καταστάσεις, δεν έχεις παρά να «ξεσκεπάσεις» όλα αυτά που γίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίδα για την υγεία σου

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε προτρέπει να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις, μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλουν πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις επαφές με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν σε βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά», καθώς κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αμφίσημες» καταστάσεις

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να πλήξουν τις οικονομικές απολαβές σου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνεις στόχος «σκοτεινών» δυνάμεων ή παράνομων κυκλωμάτων. Αν όμως ανήκεις στο κλαμπ των… τυχερών, τότε θα ευνοηθείς από την ζημιά κάποιου άλλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ορίζει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου. Επιπλέον, σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και, παρά τις όποιες αντιστάσεις ή αντιρρήσεις, θα τα καταφέρεις, αρκεί να κινηθείς μόνος/η, αφού οι συνεργασίες σου δεν είναι σε καλή φάση. Ίσως, μάλιστα, πέσεις θύμα ενός εκβιασμού, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να «κάνουν παιχνίδι» και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης.

ΛΕΩΝ

Ανοίγονται νέοι δρόμοι

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι.

Παράλληλα όμως, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στη δουλειά σου. Αλλά, επειδή έχεις να κάνεις με «υπόγειες» καταστάσεις και άτομα που λειτουργούν μάλλον υπονομευτικά, μην κινηθείς, αν δε διασφαλίσεις πρώτα τα νώτα σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα εξοπλισμένος/η κι αποφασισμένος/η να καθαρίσεις τη «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάνω-κάτω

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως, αν περιμένεις ένα «σίγουρο» έσοδο, το πιθανότερο είναι να μην έρθει ποτέ.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας της κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, φαίνεται, μάλιστα, ότι θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στη ρίζα του.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάνω-κάτω

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως, αν περιμένεις ένα «σίγουρο» έσοδο, το πιθανότερο είναι να μην έρθει ποτέ.

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε φέρουν σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση, εξ αιτίας της κατάστασης που βιώνει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, φαίνεται, μάλιστα, ότι θα χρειαστεί να κτυπήσεις το «κακό» στη ρίζα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέος κύκλος εργασιών

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει καινούργια δεδομένα στη δουλειά σου, από την πλευρά σου, ωστόσο, οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας, αν χρειαστεί και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Ακόμα, ίσως δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοιξιάτικη διάθεση

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ορίζει μια καινούργια αρχή στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, επιπλέον όμως ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/η».

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστούν την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται βρώμικα παιχνίδια κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Φύλαξε, λοιπόν, τα νώτα σου και μην ξανοίγεσαι, ενώ αν δεις ότι «δεν σε παίρνει» σε μια υπόθεση, μην επιμείνεις γιατί θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ορμή και… πάθος!

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα».

Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, μπορεί όμως και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου κι αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η ή εξοπλισμένος/η για «χοντρό» παιχνίδι, μην μπεις καν στον κόπο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις για την ασφάλειά σου από κακόβουλες δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο κυνήγι της γνώσης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με καινούργιες παραστάσεις και γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κι έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και τη διατροφή σου, ίσως όμως πρόκειται για τη συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Επιπλέον, φαίνεται πως στη δουλειά σου γίνονται κάποιες κρυφές κινήσεις που στοχεύουν στην αποδυνάμωσή σου, οπότε έχε τον νου σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Άρση οικονομικών περιορισμών

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει το τοπίο στα οικονομικά σου και μπορείς πλέον να κινηθείς πιο απελευθερωμένα, αφού αίρονται κάποιοι περιορισμοί.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να αντιμετωπίσεις με καχυποψία τους πάντες και τα πάντα, αλλά, αν θες να αποφύγεις μια παρεξήγηση με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το θυμικό σου. Αν όμως κρίνεις ότι μια στάση ή συμπεριφορά είναι πολύ ζημιογόνα για σένα, καλό είναι να παρέμβεις, πριν γίνει η «ζημιά».

Ετικέτες