ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια στα εργασιακά σου

Ο Ήλιος στον Καρκίνο συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Ακόμα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσεις τον χώρο σου ή να τον εφοδιάσεις με όλα τα αναγκαία.

Παράλληλα, τα επαγγελματικά σου σχέδια προχωρούν, αν, μάλιστα, ενδιαφέρεσαι για ανεύρεση εργασίας ή μια επαγγελματική συνεργασία, οι συνθήκες σε ευνοούν. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε ωθεί να δικτυωθείς και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσωπικό «άστρο»!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, μάλιστα, ενδιαφέρονται για σένα με πολλούς τρόπους! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή επενδυτική συνεργασία, αλλά και στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια προσωπικά σου δεδομένα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί πλέον τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια είδηση που θα σε ικανοποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη συνδρομή των άλλων

Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει στην πράξη ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει στη ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, όπως επίσης και στο να διαμορφωθεί ένα εορταστικό κλίμα στον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο φέρνει παροχές ή δώρα, που σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα και μπορεί να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, αλλά το τελευταίο διάστημα απομακρυνόταν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγαλύτερη εξωστρέφεια

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί πλέον να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες και να απολαύσεις τα καλά της ζωής. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε κάνει πιο εξωστρεφή και σε ωθεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα κι εκδηλώσεις, «μαζεύοντας» επαφές και διασυνδέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς και σε μια τεχνική αναβάθμιση που θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς προς κάθε κατεύθυνση.

Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι, αλλά και να μάθεις πολλά για τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης στην οποία εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Χείρα βοηθείας!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε καλεί να ενδιαφερθείς άμεσα για τα οικονομικά σου, αναζητώντας βοήθειες εκεί που οι δυνάμεις σου δεν αρκούν. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται «στα σκαριά», λύνοντάς σου τα χέρια σε μια υπόθεση που μέχρι χθες ενδεχομένως να φάνταζε δύσκολη.

Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα χρήσιμο δώρο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της υγείας σου, μέσα από παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις και βότανα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διακρίσεις

Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός και «λάμπεις» μέσα από τα έργα σου, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου, αφού, πέραν της δόξας, καλό είναι και το… χρήμα! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καλεί να δικτυωθείς, ώστε να πολλαπλασιάσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες, όχι πια για να… λύσεις τα προβλήματά τους, αλλά για να συγκροτήσετε μια δημιουργική παρέα!

ΖΥΓΟΣ

Τα μυστικά στη… φόρα!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ρεφάρεις» μια πρόσφατη αποτυχία.

Παράλληλα, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο να «σκαλίζει» το παρασκήνιο και να δημοσιοποιεί καταστάσεις, η πρόσβασή σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις, θα «το πάρει το ποτάμι»! Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να επωφεληθείς από μια μυστική ή άτυπη συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεσολάβηση υπέρ σου

Ο Ήλιος στον Καρκίνο απελευθερώνει την επιθυμία σου για ψυχαγωγικά ταξίδια και εκδρομές, ενώ σηματοδοτεί και την έναρξη μιας σπουδής και το καλό είναι ότι εκλείπουν πλέον τα σχετικά εμπόδια.

Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο φαίνεται πως μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον είτε από έναν συλλογικό ή πολιτικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Φρόντισε, λοιπόν, να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου, αφού σε αυτήν τη φάση εκεί είναι η «δύναμή» σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάδειξη του έργου σου

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Σε αυτήν τη φάση, μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθησή του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μη διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικοινωνία και δικτύωση

Μετά από ένα διάστημα… κόπων και βασάνων, ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει πιο αποτελεσματικό/η, ενώ σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε» και μπορείς να περάσεις όμορφα και δημιουργικά μαζί τους. Επιπλέον, ευνοεί τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις, αλλά και να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια «αβανταδόρικη» πρόταση συνεργασίας από το εξωτερικό. Κινητικότητα υπέρ σου ενδέχεται να υπάρξει και σε νομικά ζητήματα ή στις σπουδές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόκτηση αγαθών

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε βοηθά να «έρθεις στα ίσα σου» οργανικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε μια βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου κι ό,τι από τα δύο κι αν συμβεί, σίγουρα το χρειάζεσαι ύστερα από τη σχετική ταλαιπωρία που προηγήθηκε.

Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου, πιθανότατα, μάλιστα, συνδράμει στη δημιουργία μιας σημαντικής συμφωνίας ή συνεργασίας που θα τα «απογειώσει», επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις χρήσιμα, όσο και όμορφα πράγματα. Επιπλέον όμως, δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθούν κάποιες «σκανταλιές» σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι άλλοι «σε πάνε»!

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δε θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση ενός επαγγελματικού θέματος ενδέχεται τελικά να λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο διώχνει τα «σύννεφα» από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου δώσει μια ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ετικέτες